Telefoonnummer: 0562-449797 (optie 3)
Contact formuliercontact
phone 0562 - 449797 (optie 3)

  star_border Het beste van Namibië (17 dagen)

  Wilt u alle hoogtepunten van Namibië zien maar niet zelf rijden? Dan is deze Namibië rondreis voor u! In een internationaal reisgezelschap op vakantie in Namibië en onder begeleiding van een uitstekende gids die het land kent. U ontdekt Namibië en ziet alle bekende bezienswaardigheden zoals de Kalahariwoestijn, Fish River Canyon, Sossusvlei duinen, de rotstekeningen van Twyfelfontein en uiteraard het bekende Etosha National Park, het grootste wildpark van Namibië. Boek hier uw groepsreis door Namibië.

  • Wandelen langs de rand van Fish River Canyon
  • Beklimmen van de Deadvlei bij Sossusvlei
  • Diverse gamedrives in Etosha National Park

  Reist u met meer dan 4 personen? Neem dan contact met ons op.

  Prijzen

  Onderstaand treft u voor het gewenste kamertype de prijs van de rondreis aan. Prijzen zijn p.p. inclusief vliegreis.

  Selecteer vluchten:

   
   

  Activiteitenpakket

  ACTIVITEIT_EXCURSIE
  Excursiepakket
  Geef deze groepsreis een extra dimensie en boek een speciaal samengesteld excursie-pakket bij. Hiermee maakt u deze groepsreis helemaal compleet.

  Dit voordeel excursie-pakket bestaat uit de volgende excursies:
  Dag 3 Kalahari woestijn: Sun...Lees meer
  downer Drive in het privéreservaat Intu Afrika
  Dag 10 Swakopmund/Walvis Bay: Catamaran Marine Cruise
  Dag 14 Etosha National Park: Etosha Open Game Drive (Full Day)
  Vanaf:
  € 211p.p
  Toeslag
  18-05-2021- 31-03-2023€211p.p

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.

  Extra optie

  diner
  Diner-pakket
  Tijdens de prachtige rondreis kunt u alvast vooraf het diner bijboeken: 10 x diner (dag 3 t/m 8 & 11 t/m 14)
  Vanaf:
  € 276p.p
  Diner-pakket
  18-05-2021- 31-03-2023€276p.p

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  Europeesche 0
  Annulerings verzekering
  Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aangezien deze ook de niet gebruikte reisdagen vergoe...Lees meerdt die u noodgedwongen mist wanneer uw vakantie moet worden afgebroken.

  U kunt bij ons de Aflopende Annuleringsverzekering van de Europeesche Verzekeringen afsluiten, dé vrijetijdverzekeraar van Nederland. Deze annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

  De premie voor de annuleringsverzekering is 5.5% (exclusief 21 % assurantiebelasting) van de reissom. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Algemene voorwaarden annuleringsverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  Europeesche 03
  Reisverzekering
  Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog meer onaangename verrassingen.

  U kunt bij ons de ...Lees meer
  Aflopende Reisverzekering van de Europeesche Verzekeringen afsluiten, dé vrijetijdverzekeraar van Nederland. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's.

  Wij boeken de reisverzekering van het type "Optimaal" met werelddekking inclusief de optie ongevallen reis. Dit is de meest uitgebreide dekking van de Europeesche Verzekeringen. Hierdoor bent u verzekerd voor personenhulp, bagage, geneeskundige kosten, ongevallen reis, reisrechtsbijstand en geld.

  De premie bedraagt € 4,05 per persoon per dag. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Algemene voorwaarden reisverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  • vanaf Amsterdam met KLM
  • vanaf Amsterdam met Lufthansa/Eurowings
  Amsterdam 10.35 - Johannesburg 21.20 (uitgevoerd door KLM)
  Johannesburg 10.30 - Windhoek 12.40 (uitgevoerd door Airlink)
  Windhoek 17.50 - Johannesburg 19.45 (uitgevoerd door Airlink)
  Johannesburg 23.15 - Amsterdam 10.20* (uitgevoerd door KLM)
  * = aankomst de volgende dag
  Amsterdam 18.30 - Frankfurt 19.35 / Frankfurt 21.50 - Windhoek 08.20*
  Windhoek 18.45 - Frankfurt 05.35* / Frankfurt 08.10 - Amsterdam 09.25
  * = aankomst de volgende dag

  star_border Hotels

  Alle hotels worden periodiek gecontroleerd op service en kwaliteit. In de regel verblijft u in deze hotels. Het kan in incidentele gevallen voorkomen dat u in andere, gelijkwaardige hotels verblijft. In dat geval wordt u hierover geïnformeerd.

  Damaraland (Khorixas) (1 hotel)

  Damara Mopane Lodge +++

  De Damara Mopane Lodge is een nieuwe accommodatie, gebouwd onder vele Mopane bomen. Het hoofdgebouw en de bungalows zijn door paden met elkaar verbonden, zodat het de sfeer heeft van een Afrikaans dor...Meer informatie
  • damara mopane lodge zwembad 001.png
  • damara mopane lodge uitzicht.png
  • Damara Mopane Lodge 002
  • damara mopane lodge kamer.png
  • Damara Mopane Lodge 006
  • damara mopane lodge buiten zitten.png
  close

  Damara Mopane Lodge +++

  De Damara Mopane Lodge is een nieuwe accommodatie, gebouwd onder vele Mopane bomen. Het hoofdgebouw en de bungalows zijn door paden met elkaar verbonden, zodat het de sfeer heeft van een Afrikaans dorpje. De muren van de kamers zijn versierd met kopieën van de rotstekening in Twijfelfontein. Alle bungalows beschikken over airconditioning en een badkamer met douche en toilet. Verder beschikt de Damara Mopane Lodge over een zwembad, waar u heerlijk kunt relaxen en een uitzichtpunt, waar u kunt genieten van de zonsondergang en de heldere sterrenhemel. Damara Mopane Lodge is een goed uitgangspunt voor een bezoek aan Twijfelfontein, het Petrified Forest en de Vingerklip rock.

  Etosha (oostzijde) (1 hotel)

  Mokuti Etosha Lodge +++(+)

  Luxueuze lodge, waar de unieke Afrikaanse charme perfect gecombineerd is met de internationale normen van luxe. De Mokuti Lodge is gelegen aan de oostelijke rand van het Nationaal Park Etosha, dat bek...Meer informatie
  • Mokuti Etosha Lodge 001
  • Mokuti Etosha Lodge 008
  • Mokuti Etosha Lodge 002
  • Mokuti Etosha Lodge 003
  • Mokuti Etosha Lodge 004
  • Mokuti Etosha Lodge 005
  • Mokuti Etosha Lodge 006
  • Mokuti Etosha Lodge 007
  close

  Mokuti Etosha Lodge +++(+)

  Luxueuze lodge, waar de unieke Afrikaanse charme perfect gecombineerd is met de internationale normen van luxe. De Mokuti Lodge is gelegen aan de oostelijke rand van het Nationaal Park Etosha, dat bekend staat als een van de meest spectaculaire ‘game drive’ gebieden van gebieden in Afrika.

  De Mokuti Lodge bevindt zich vlakbij de ingang van het Etosha National Park, net buiten het Von Lindequist toegangshek van het Etosha National Park.

  Er is een receptie, bar, 2 restaurants (Onduli en Tambuti), een open haard, lounge, prachtig zwembad, winkeltje , internetfaciliteiten, 2 tennisbanen, pooltafel, speeltuintje voor de kleintjes en een enorm schaakbord voor de liefhebbers. Iets verderop bevindt zich een benzinestation. Vanuit de lodge kunt u wandelen, mountainbiken, een bezoek brengen aan de slangentuin of excursies naar het Etosha National Park maken. Op het complex is ook een vogel uitkijkplaats aanwezig.

  De lodge beschikt over kamers die alle voorzien zijn van airco, fan, telefoon, sat-TV, koelkast, kluisje, een badkamer met bad en/of douche en een föhn.

  Etosha (westzijde) (1 hotel)

  Etosha Safari Camp +++

  Ten zuiden van Etosha, op zo'n 10 kilometer van de Andersson Gate, ligt het Etosha Safari Camp. Vanuit het camp is het nationale park makkelijk met uw eigen auto bereikbaar, maar u kunt ook aan georga...Meer informatie
  • etosha safari camp buiten terras.png
  • etosha safari camp zwembad.png
  • etosha safari camp chalet.png
  • etosha safari camp uitzicht terras.png
  • etosha safari camp receptie.png
  • etosha safari camp buiten eten.png
  • etosha safari camp lounge bar.png
  • etosha safari camp terras buiten 001.png
  • etosha safari camp uitzicht platform.png
  close

  Etosha Safari Camp +++

  Ten zuiden van Etosha, op zo'n 10 kilometer van de Andersson Gate, ligt het Etosha Safari Camp. Vanuit het camp is het nationale park makkelijk met uw eigen auto bereikbaar, maar u kunt ook aan georganiseerde game drives deelnemen.

  Het camp bestaat uit 55 tentbungalows met ramen van gaas. Het ligt op een paar minuten rijden van Etosha National Park. Omdat het op een heuvel is gebouwd, heeft u een weids uitzicht over de vlaktes en het heuvellandschap met mopanebomen. Vanuit de lodge kunt u er op uit trekken naar het zuidwesten van Etosha, waar u het wild op de opgedroogde zoutvlakte kunt spotten. Als u wat meer tijd heeft, moet u zeker ook verder weg van de zoutvlakte rijden om meer van de unieke flora van het gebied te zien. Elke tentbungalow is ingericht in Afrikaanse stijl, met artistiek geschilderde vloeren en metalen meubels die door lokale handwerkslieden zijn gemaakt. U kunt in alle rust genieten van het uitzicht vanaf uw eigen veranda.

  Fish River Canyon (1 hotel)

  Canyon Village +++

  De Canon Village ligt aan de voet van de steen in het prachtige Gondwana Canon Park. Bij aankomst zullen de muilezels graag uw bagage van u overnemen naar de chalet. Geniet van de rust bij het zwembad...Meer informatie
  • canyon village kamers buitenkant.png
  • canyon village kamer.png
  • canyon village zwembad 002.png
  • canyon village zwembad.png
  • canyon village algemeen.png
  close

  Canyon Village +++

  De Canon Village ligt aan de voet van de steen in het prachtige Gondwana Canon Park. Bij aankomst zullen de muilezels graag uw bagage van u overnemen naar de chalet. Geniet van de rust bij het zwembad, en van het eindeloze landschap van het Gondwana Canon Park. De lodge bestaat uit 21 chalets (42 kamers) in Kaap-Hollandse stijl. Er is ook een restaurant. Er is een soort van dorpachtig sfeertje wanneer u naar het restaurant gaat om sport te kijken, naar de koffiebar of de pub! Het ontbijt is inclusief.

  Intu Afrika Kalahari Game Reserve (1 hotel)

  Intu Afrika Zebra Lodge +++(+)

  De Intu Afrika Zebra Lodge is gelegen in een 10.000 hectare groot wildreservaat in de zuidwestelijke regio van de Kalahari. De uitgestrektheid van het reservaat wordt gekenmerkt door hoge rode duinen ...Meer informatie
  • Intu Afrika Zebra Lodge 001
  • Intu Afrika Zebra Lodge 005
  • Intu Afrika Zebra Lodge 003
  • Intu Afrika Zebra Lodge 004
  • Intu Afrika Zebra Lodge 002
  • Intu Afrika Zebra Lodge 006
  close

  Intu Afrika Zebra Lodge +++(+)

  De Intu Afrika Zebra Lodge is gelegen in een 10.000 hectare groot wildreservaat in de zuidwestelijke regio van de Kalahari. De uitgestrektheid van het reservaat wordt gekenmerkt door hoge rode duinen die bedekt zijn met een unieke vegetatie. Het is een ideale omgeving om de Kalahari te ontdekken per voet of middels een 4x4 voertuig. Elke kamer van de lodge beschikt over airconditioning en een eigen badkamer met alle moderne gemakken. De eenvoudige, maar elegante kamers zullen u doen denken aan de vervlogen tijd. In de lodge heeft u 's ochtends, 's middags en 's avonds de gelegenheid om een Afrikaanse maaltijd te nuttigen.

  Luderitz (1 hotel)

  Luderitz Nest Hotel ++++

  Het Nest Hotel ligt op een geweldige locatie, recht aan het strand in Luderitz! Het is een ideale startplaats om de vele attracties in de buurt te verkennen. Het heeft alles wat een bezoeker kan verwa...Meer informatie
  • luderitz nest hotel voorkant.png
  • luderitz nest hotel eten.png
  • luderitz nest hotel kamer.png
  • luderitz nest hotel badkamer.png
  • luderitz nest hotel buitenterras.png
  • luderitz nest hotel tuin.png
  • luderitz nest hotel pier.png
  close

  Luderitz Nest Hotel ++++

  Het Nest Hotel ligt op een geweldige locatie, recht aan het strand in Luderitz! Het is een ideale startplaats om de vele attracties in de buurt te verkennen. Het heeft alles wat een bezoeker kan verwachten van een klein Duits dorpje, met koffie barretjes, delicatesse zaken en Lutheraanse kerken. Het Nest Hotel heeft een restaurant, bar met terras (met uitzicht op de oceaan), de Oyster Bar, zwembad, sauna, conferentie faciliteiten (tot 160 personen!), geldwisselkantoor, internet café, 24u room service en een wassen/drogen service. Het hotel is erg gericht op families en heeft een kinderzwembad, speeltuin en babysitservice. Het Penguin restaurant serveert verse vis en heeft een internationaal a la carte menu. Buffet maaltijden worden geserveerd in het hoogseizoen.

  Het hotel ligt in de buurt van vele attracties zoals het Diaz Point, het museum, een trip naar de 55m hoge Bogenfels stenen boog en het mijndorpje van Pomona. Hier kunt u ook een excursie doen naar het spookdorp van Kolmanskop, dat in vroegere tijden het centrum van de diamantenindustrie was. Er is ook een Sedina zeilboot tour naar Halifax eiland, dat meer dan 1200 Afrikaanse Jackass pinguïns huisvest!

  Sossusvlei (1 hotel)

  The Elegant Desert Lodge +++

  Op circa 45 minuten rijden vanaf de Sossusvlei toegangspoorten ligt deze gezellige lodge. Het beschikt over een mooi zwembad met ligstoelen en een bar. In de aangelegde tuin kunt u overdag verschillen...Meer informatie
  • the elegant desert lodge entree.png
  • the elegant desert lodge zwembad.png
  • the elegant desert lodge kamer.png
  • the elegant desert lodge omgeving.png
  close

  The Elegant Desert Lodge +++

  Op circa 45 minuten rijden vanaf de Sossusvlei toegangspoorten ligt deze gezellige lodge. Het beschikt over een mooi zwembad met ligstoelen en een bar. In de aangelegde tuin kunt u overdag verschillende soorten vogels spotten. Kamers zijn voorzien van airco, klamboe en badkamer. Aan het einde van de dag kunt u een drive met sundowner boeken.

  Swakopmund (1 hotel)

  Europa Hof Hotel +++

  Het comfortabele en sfeervolle Europa hotel ligt heel gunstig midden in het centrum en op slechts enkele minuten lopen van de Atlantische Oceaan en het strand. Het hotel heeft een fantastisch restaura...Meer informatie
  • europa hof hotel voorkant.png
  • europa hof hotel buiten zitten.png
  • europa hof hotel kamer.png
  • europa hof hotel badkamer.png
  • europa hof hotel restaurant.png
  • europa hof hotel buitenkant.png
  close

  Europa Hof Hotel +++

  Het comfortabele en sfeervolle Europa hotel ligt heel gunstig midden in het centrum en op slechts enkele minuten lopen van de Atlantische Oceaan en het strand. Het hotel heeft een fantastisch restaurant, waar je geniet van de smakelijke Namibische keuken en een bar. Tevens worden er vanuit het hotel verschillende activiteiten georganiseerd zoals paardrijden en watersport mogelijkheden. De 35 kamers zijn goed ingericht met telefoon, satelliet-tv en badkamer met douche en toilet.

  Windhoek (2 hotels)

  Avani Windhoek Hotel +++(+)

  Avani Windhoek Hotel & Casino is centraal gelegen in de hoofdstad, direct aan het Gustav Voights Shopping Center, alle bezienswaardigheden bereikt u te voet. Het in compleet gerenoveerde hotel biedt a...Meer informatie
  • avani windhoek hotel entree.png
  • avani windhoek hotel zwembad.png
  • avani windhoek hotel kamer.png
  • avani windhoek hotel restaurant 2.png
  • avani windhoek hotel buffet.png
  • avani windhoek hotel buitenterras.png
  • avani windhoek hotel fitness.png
  • avani windhoek hotel badkamer.png
  • avani windhoek hotel restaurant.png
  close

  Avani Windhoek Hotel +++(+)

  Avani Windhoek Hotel & Casino is centraal gelegen in de hoofdstad, direct aan het Gustav Voights Shopping Center, alle bezienswaardigheden bereikt u te voet. Het in compleet gerenoveerde hotel biedt alle comfort dat u van een internationaal hotel mag verwachten. Er zijn 2 bars, restaurant (bekend vanwege zijn afwisselende keuken), casino, businesscenter, wellnesscentrum, zwembad met dakterras, parkeerplaats, souvenirshop. De kamers zijn zeer ruim met prachtig uitzicht over de stad en met eigen badkamer, haardroger, telefoon, internetaansluiting, airco, koffie/theefaciliteiten, minibar, tv en kluisje.

  Avani Windhoek Hotel +++(+)

  Avani Windhoek Hotel & Casino is centraal gelegen in de hoofdstad, direct aan het Gustav Voights Shopping Center, alle bezienswaardigheden bereikt u te voet. Het in compleet gerenoveerde hotel biedt a...Meer informatie
  • avani windhoek hotel entree.png
  • avani windhoek hotel zwembad.png
  • avani windhoek hotel kamer.png
  • avani windhoek hotel restaurant 2.png
  • avani windhoek hotel buffet.png
  • avani windhoek hotel buitenterras.png
  • avani windhoek hotel fitness.png
  • avani windhoek hotel badkamer.png
  • avani windhoek hotel restaurant.png
  close

  Avani Windhoek Hotel +++(+)

  Avani Windhoek Hotel & Casino is centraal gelegen in de hoofdstad, direct aan het Gustav Voights Shopping Center, alle bezienswaardigheden bereikt u te voet. Het in compleet gerenoveerde hotel biedt alle comfort dat u van een internationaal hotel mag verwachten. Er zijn 2 bars, restaurant (bekend vanwege zijn afwisselende keuken), casino, businesscenter, wellnesscentrum, zwembad met dakterras, parkeerplaats, souvenirshop. De kamers zijn zeer ruim met prachtig uitzicht over de stad en met eigen badkamer, haardroger, telefoon, internetaansluiting, airco, koffie/theefaciliteiten, minibar, tv en kluisje.

  Wat vonden anderen?

  Hieronder vind u reacties van klanten die deze reis reeds gemaakt hebben. Staat hieronder nog niets? Dan hebben wij helaas nog geen reactie terug ontvangen.

  star_border Anderen bekeken ook