small group tours 001.webp

Small-Group Lodge Safari Afrika

Al onze groepsreizen zijn op basis van “Small-Group Lodge Safari”, wat inhoudt dat u reist in kleine groepen. Wij bieden voor de regio Zuidelijk Afrika op dit moment 3 verschillende categorieën aan:

sunway safaritruck 005.png

Economy

Safaribedrijf Sunway -> U reist in de meeste gevallen in een robuuste avontuurlijke 4x4 safaritruck of in enkele gevallen in een comfortabele minibus. Overnachtingen zijn in eenvoudige tot middenklasse accommodaties gelegen op bijzondere en soms afgelegen unieke locaties. Maaltijden dienen deels zelf te worden bereid, samen met de reisleiders. Kamer op indeling is mogelijk. Max. aantal deelnemers is 12.

Drifters safari truck 001

ECONOMY

Safaribedrijf Drifters -> U reist in de meeste gevallen in een robuuste avontuurlijke 4x4 safaritruck, of, in enkele gevallen, in een comfortabele minibus. Tijdens deze groepsreis overnacht in eenvoudige tot middenklasse accommodaties, gelegen op bijzondere en soms afgelegen unieke locaties. Maaltijden dienen deels zelf te worden bereid samen met de reisleiders. Kamer op indeling is mogelijk. Het maximale aantal deelnemers voor deze groepsrondreis is 12.

Jenman non 4x4 vehicle 006

STANDARD

Safaribedrijf Jenman -> U legt deze groepsreis af in een comfortabele minibus mét airconditioning. U overnacht in kleinschalige en sfeervolle lodges, hotels of guesthouses die speciaal geselecteerd zijn vanwege de bijzondere ligging. Denk aan een van de nationale parken, of een unieke accommodatie gelegen aan een rivier. Het maximale aantal deelnemers voor deze kleinschalige groepsrondreis is 12. Aan de groepsreis van Johannesburg naar Kaapstad kunnen maximaal 14 mensen deelnemen.

Nomad Luxury Adventure Truck 001

PREMIUM

Safaribedrijf Nomad -> Deze Premium-categorie onderscheidt zich vooral door het vervoer per luxe safaritruck. U reist namelijk in een avontuurlijke, maar uiterst comfortabele 4x4 safaritruck die voorzien is van airconditioning, toilet en prettige stoelen. U overnacht veelal in middenklasse-hotels en lodges gelegen op mooie locaties. Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen aan deze groepsrondreis.

ranger safari voertuig 004.png

Boek uw groepsreis naar Afrika bij AfrikaPlus

Voor de regio Oostelijk Afrika bieden we eveneens de bovenstaande 3 categorieën aan. Er is geen verschil in vervoerstype, u reist namelijk altijd in een 4x4 voertuig met maximaal 7 personen. Het onderscheid in de 3 categorieën heeft voor Kenia en Tanzania alleen betrekking op de accommodatieklasse.

Kunt u ook niet wachten om de vele hoogtepunten van dit prachtige continent te verkennen? Bekijk dan snel ons aanbod van groepsrondreizen door Afrika.Tijdens de groepsrondreizen van AfrikaPlus zult u altijd door een ervaren gids worden rondgeleid. Zo kunt u in alle rust zorgeloos genieten van de ongerepte natuur.U krijgt volop de mogelijkheid om de belangrijkste bezienswaardigheden op uw route te bezoeken en u overnacht in unieke accommodaties.

Uiteraard heeft u bij AfrikaPlus altijd de mogelijkheid om de reis door Afrika te verlengen, of dat nu aan het begin of aan het einde van uw rondreis is. Tijdens uw groepsreis door Afrika bent u altijd gegarandeerd van een goed opgeleide reisleiding voor onderweg. Gun uzelf dus een onvergetelijke groepsrondreis door Afrika. Boek snel uw reis bij AfrikaPlus en ontdek het zelf!