Telefoonnummer: 0562-449797 (optie 3)
Contact formuliercontact
  • zuid_afrika_001_landsmall.jpg

Groepsreis Afrika

Bent u op zoek naar een georganiseerde maar kleinschalige groepsreis door zuidelijk Afrika ? Hieronder vindt u ons overzicht van verschillende groepsreizen door Zuid-Afrika, Swaziland, Lesotho, Namibië, Botswana en Zimbabwe. AfrikaPLUS heeft op basis van haar jarenlange ervaring en kennis, deze rondreizen met uiterste zorg samengesteld. Al onze groepsreizen zijn op basis van “Small-Group Lodge Safari”, wat inhoudt dat u reist in kleine groepen. Wij bieden op dit moment 3 verschillende categorieën aan:

ECONOMY – U reist in een robuuste avontuurlijke 4x4 safaritruck en overnacht in eenvoudige tot middenklasse accommodaties gelegen op bijzondere en soms afgelegen unieke locaties. Kamer op indeling is mogelijk. Maximaal aantal deelnemers is 12 behalve voor de route van Johannesburg tot Kaapstad waarbij het maximaal aantal deelnemers is 17 is.

STANDARD – U reist in een 4x4 safaritruck of minibus voorzien van airconditioning en overnacht in kleinschalige en sfeervolle lodges, hotels of guesthouses welke speciaal geselecteerd zijn op de bijzondere ligging zoals in een National Park of gelegen aan een rivier. Maximaal aantal deelnemers is altijd 14.

PREMIUM – U reist in een avontuurlijke maar uiterst comfortabel 4x4 safaritruck voorzien van airconditioning, toilet en comfortabele stoelen. De Premium categorie onderscheidt zich vooral door het luxe voertuig. U overnacht veelal in middenklasse hotels en lodges gelegen op mooie locaties. Maximaal aantal deelnemers is altijd 12.