Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formuliercontact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

  Zuid-Afrika per camper (17 dagen)

  Het mooie Zuid-Afrika ontdekken met uw eigen woning op wielen. Tijdens deze reis kunt u genieten van vrijheid en onafhankelijkheid, maar daarnaast profiteren van het feit dat de campings al voor u zijn gereserveerd, zodat u niet onnodig tijd kwijt bent aan het zoeken naar een overnachtingsplaats.

  Tijdens deze avontuurlijke reis bezoekt u de hoogtepunten van Zuid Afrika zoals historisch Kaapstad, Kaap de Goede Hoop, de Tafelberg, de schitterende kustlijn (met in het seizoen de walvissen in Hermanus), de Garden Route, Tsitsikamma en Addo Elephant Nationaal Park, struisvogel hoofdstad Oudtshoorn, pittoreske dorpjes als Calitzdorp en Montagu langs de Route 62 en het wijngebied rond Stellenbosch.

  • Ontdek het uitgestrekte natuurreservaat Addo
  • Kamperen aan de monding van de Storms rivier bij Tsitsikamma Nationaal park
  • Zie de walvissen voor de kust van Hermanus

  BOBO Campers


  Bestuurder

  De bestuurder dient minimaal 21 jaar (voor de standaard campers) of 23 jaar (voor de 4x4 campers) oud te zijn en in het bezit van een geldig rijbewijs. U dient ook een internationaal rijbewijs mee te nemen (verkrijgbaar bij de ANWB). De bestuurder dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard. Bobo Campers accepteert Visa en Euro/Mastercard.

  Creditcard:

  Wij adviseren u de bestedingsruimte van uw creditcard te controleren; deze dient toereikend te zijn om het eigen risico / de borg van de camperhuur af te dekken en daarnaast ook nog eventuele andere kosten / betalingen mee te kunnen verrichten. De hoogte van de borg is gelijk aan het bedrag van de eigen risico. Wanneer de bestedingsruimte niet voldoende is, kunt u ter plaatse het eigen risico alsnog geheel of gedeeltelijk afkopen. Informeert u hier naar voordat u de huurovereenkomst ondertekent.

  Benzine

  Benzine is voor eigen rekening. Meestal ontvangt men de camper met een volle tank en dient men de camper weer met een volle tank in te leveren.

  Verzekeringen

  Er is een basisverzekering inbegrepen bij de huurprijs met een eigen risico bij schade, ongeval of diefstal van ZAR 51.000.

  Indien u de CDW midi afsluit, wordt het eigen risico verlaagt naar ZAR 19.000. U blijft echter wel het eigen risico behouden voor de banden, ramen en onder- en bovenkant van de camper.

  Indien u de CDW maxi afsluit, wordt het eigen risico verlaagt naar nul. In dit geval heeft u ook geen eigen risico voor de banden, ramen en onder- en bovenkant van de camper.

  Wij adviseren u om de CDW maxi af te sluiten.

  De CDW verzekering dekt de volgende schade niet:

  - Iedere schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik
  - Waterschade aan de motor
  - Schade veroorzaakt door het kantelen van het voertuig
  - Schade door natuurrampen, bijvoorbeeld storm, overstroming, hagel en omgevallen bomen
  - Sleepkosten, n.a.v. een schade die niet onder de CDW verzekeringsdekking valt
  - Kosten voor een vervangende camper, n.a.v. een schade die niet onder de CDW verzekeringsdekking valt

  Ophalen en inleveren:

  Bobo Campers heeft drie depots waar u de camper kunt ophalen en inleveren: Kaapstad, Johannesburg en Windhoek (Namibië). Het ophalen en inleveren van de camper is tevens mogelijk in een andere plaats in Zuid-Afrika tegen een toeslag (ter plaatse te betalen) en is altijd op aanvraag. De camper dient, in overleg met de verhuurder, op tijd ingeleverd te worden in ieder geval vóór 16.00 uur. Levert u de camper later in dan wordt een extra huurdag berekend. De kantoren van Bobo Campers zijn geopend van 07.30 – 16.30 uur. Ze zijn gesloten op eerste Paasdag, eerste Kerstdag en op 1 januari. Ophalen / afleveren in weekenden en feestdagen moet op aanvraag. Indien u de camper niet tijdig kunt ophalen dan dient u een hotelovernachting te reserveren, zodat u de camper de volgende dag kunt ophalen.

  E-Toll

  Voor elke camper welke wordt opgehaald en/of wordt ingeleverd in Johannesburg dient een borg te worden voldoen van ZAR 500. Bij het inleveren van de camper wordt het bedrag gerestitueerd minus de werkelijke tolkosten welke in rekening gebracht zijn + eenmalige administratiekosten van ZAR 100.

  Transfers

  De kosten voor de transfer naar het verhuurdepot is niet inbegrepen. U kunt gebruik maken van een aflever- en ophaalservice bij uw hotel bij de volgende locaties.

  Johannesburg (luchthaven en hotels binnen 10 kilometer) ZAR 120 per persoon*
  Kaapstad (luchthaven en hotels in Kaapstad stadscentrum) ZAR 220 per persoon*
  Windhoek (luchthaven en hotels in Windhoek stadscentrum) ZAR 135 per persoon*
  Zondag en feestdag toeslag ZAR 350 per camper*

  *Kosten ter plaatse te voldoen

  Let op ! Indien u één van onze geheel verzorgde camperrondreizen boekt, dan zijn de transferkosten wel inbegrepen.

  Indien u gebruik wilt maken van deze service dient u dit bij boeking op te geven.

  De transfer vanaf het verhuurdepot terug naar de luchthaven is gratis.

  Drop-off kosten:

  U kunt de camper ophalen in Kaapstad, Johannesburg en Windhoek (Namibië) en op aanvraag in andere plaatsen. Ook is het mogelijk om de camper in een andere plaats in te leveren dan waar u hem heeft opgehaald (one way rental). De kosten tussen de bestaande locaties bedragen:

  Tussen Kaapstad en Johannesburg ZAR 4.550
  Zuid-Afrika naar Namibië (Windhoek) ZAR 4.950
  Binnen Zuid-Afrika (plaats op aanvraag) toeslag op aanvraag.

  NB: Bobo Campers ziet het ophalen en afleveren in een plaats anders dan Kaapstad, Johannesburg en Windhoek als “dubbele one way”. Er dient namelijk 2 keer een chauffeur in- of uitgevlogen te worden, daarom zal 2 x de drop-off kosten in rekening gebracht worden.

  Let op ! Indien u één van onze geheel verzorgde camperrondreizen boekt, dan worden er geen drop off kosten berekend.

  Over de grens:

  Het is toegestaan met de camper de grens over te steken naar Namibië, Botswana en Zimbabwe (bij reservering opgeven). Hiervoor is een toeslag van ZAR 1.000 van toepassing (ter plaatse betalen). U kunt ook de grens oversteken naar Swaziland. Hiervoor worden geen kosten berekend.

  Beperkingen

  De volgende regio/trajecten zijn NIET toegestaan voor de Discoverer Fun en de Discoverer 4 & 6:
  - De Swartberg Pass (ZA)
  - De Sani Pass (ZA)
  - Kalahari Gemsbok Park
  - De weg naar de Sentech Towers in Marakele Park (ZA)
  - Baviaanskloof Pass (ZA)
  - Mozambique
  - Malawi
  - Angola
  - Zambia verder dan Livingstone
  - 4x4 Trails
  - De Skeleton Coast Park (Namibië)
  - De korte route van Hobas naar de Viewpoint (Fish River Canyon)
  - Van Zyl's Pass (Namibia)
  - Sandwich Harbour (Namibia)
  - Kaokoland (Namibia)
  - De Okavango Delta (Botswana)
  - Smalle en steile eenbaanswegen op bergpassen
  - Iedere weg in Zuid-Afrika, Swaziland, Lesotho, Botswana en Namibië die niet goed geasfalteerd zijn of die niet goed onderhouden zandwegen zijn
  - Huisdieren zijn niet toegestaan
  - Reizen in Zimbabwe is niet toegestaan
  - Het is af te raden om lange afstanden over de washboard roads in Namibië te rijden (vooral D-wegen)

  Verhuurmaatschappij:

  Aeroglobe International en AfrikaPLUS werken samen met de verhuurmaatschappij Bobo Campers. De door hen te huur aangeboden campers zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. De campers zijn zelfs door Bobo Campers zelf ontworpen en worden in Kaapstad door hen zelf in de eigen fabriek gebouwd. Eventuele onvolkomenheden aan de camper en de huur dient u zelf met de verhuurder af te handelen. Wij kunnen geen aansprakelijkheid accepteren voor de toestand waarin het voertuig zich bij aflevering bevindt.

  Onderhoud:

  Van u wordt verwacht dat u de camper goed onderhoudt en schoon inlevert. De verhuurmaatschappij heeft het recht van u een schadevergoeding te eisen voor schade die niet door de verzekering gedekt wordt en/of ontbrekende voorwerpen. Als het voertuig niet schoon (genoeg) ingeleverd wordt, zal de verhuurmaatschappij deze alsnog laten reinigen en de kosten à ZAR 250 aan u doorberekenen. Wanneer het toilet bij inlevering van de camper niet geleegd is zal hiervoor een bedrag van ZAR 250 in rekening worden gebracht.

  LET OP:

  Rijden per camper is alleen toegestaan op geasfalteerde wegen en ongeplaveide wegen die in goede conditie zijn. Als u zich hier niet aan houdt en schade krijgt aan de camper, wordt deze niet vergoed door de verzekering. Hetzelfde geldt voor het rijden in de buurlanden.

  Alle belastingen, voorwaarden en prijzen zijn gepubliceerd zoals die bij ons op dit moment bekend zijn. Bobo Campers behoudt zich het recht voor, tarieven en voorwaarden zonder kennisgeving vooraf te wijzigen. U wordt daarom verzocht zich bij het verhuurstation op de hoogte te laten stellen van de laatste verhuurvoorwaarden.

  Alle genoemde bedragen op deze pagina zijn in Zuid-Afrikaanse randen (ZAR) of Namibische dollars (NAD) en zijn bedragen die ter plaatse dienen te worden voldaan.

  Reist u met meer dan 4 personen? Neem dan contact met ons op.

  Prijzen

  Onderstaand treft u voor het gewenste kamertype de prijs van de rondreis aan. Prijzen zijn p.p. inclusief vliegreis.

  Selecteer vluchten:

   
   

  Extra optie

  asr logo002.jpg
  Annulerings verzekering (standaard)
  Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aangezien deze ook de niet gebruikte reisdagen vergoe...Lees meerdt die u noodgedwongen mist wanneer uw vakantie moet worden afgebroken.

  U kunt bij ons de Aflopende Annuleringsverzekering van de ASR verzekeringen (voorheen Europeesche Verzekeringen) afsluiten, dé vrijetijdsverzekeraar van Nederland. Deze annuleringsverzekering is uiterst compleet.

  De premie voor de annuleringsverzekering is 5.5% (exclusief 21 % assurantiebelasting) van de reissom. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Klik hier voor de brochure over de kortlopende reis- en annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/asr/api/asrnl/pod/getpdf?uri=/POD/r/Pdf/37031.pdf

  Klik hier voor de verzekeringskaart waarin de belangrijkste kenmerken vermeld staan over de kortlopende annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://verzekeringskaarten.nl/ikkieszelf/kortlopende-annuleringsverzekering

  Klik hier voor uitgebreide informatie over de dekking aangaande corona gerelateerde zaken of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/verzekeringen/kortlopende-reisverzekering/ikkieszelf/coronavirus-qa-voor-de-reis-en-annuleringsverzekering

  Algemene voorwaarden annuleringsverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  asr logo002.jpg
  Annulerings verzekering (Allrisk)
  Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annulerings-verzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag...Lees meer zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annulerings-kosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

  Maar let op: deze Allrisk Annuleringsverzekering stelt wel een paar voorwaarden aan het annuleren. Zo moet de reden van annulering ‘onvoorzien’ zijn en ‘buiten uw schuld’. De verzekering biedt dus geen dekking voor annuleringsredenen waarvan u vóór het afsluiten van de verzekering al op de hoogte was (niet onvoorzien) of waaraan u zelf iets had kunnen doen (niet buiten eigen schuld).

  De premie voor de Allrisk Annuleringsverzekering is 7.0% (exclusief 21 % assurantiebelasting) van de reissom. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Klik hier voor de brochure over de kortlopende reis- en annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/asr/api/asrnl/pod/getpdf?uri=/POD/r/Pdf/37031.pdf

  Klik hier voor de verzekeringskaart waarin de belangrijkste kenmerken vermeld staan over de kortlopende annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://verzekeringskaarten.nl/ikkieszelf/kortlopende-annuleringsverzekering

  Klik hier voor uitgebreide informatie over de dekking aangaande corona gerelateerde zaken of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/verzekeringen/kortlopende-reisverzekering/ikkieszelf/coronavirus-qa-voor-de-reis-en-annuleringsverzekering

  Algemene voorwaarden annuleringsverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  asr logo002.jpg
  Reisverzekering
  Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog meer onaangename verrassingen.

  U kunt bij ons de ...Lees meer
  Aflopende Reisverzekering van de ASR verzekeringen (voorheen Europeesche Verzekeringen) afsluiten, dé vrijetijdsverzekeraar van Nederland. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's.

  Wij boeken de reisverzekering van het type "Optimaal" met werelddekking inclusief de optie ongevallen reis. Dit is de meest uitgebreide dekking van de ASR verzekeringen (voorheen Europeesche Verzekeringen) . Hierdoor bent u verzekerd voor personenhulp, bagage, geneeskundige kosten, ongevallen reis, reisrechtsbijstand en geld.

  De premie bedraagt € 4,05 per persoon per dag. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Klik hier voor de brochure over de kortlopende reis- en annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/asr/api/asrnl/pod/getpdf?uri=/POD/r/Pdf/37031.pdf

  Klik hier voor de verzekeringskaart waarin de belangrijkste kenmerken vermeld staan over de kortlopende reisverzekering of ga naar de volgende website; https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/Kortlopende-Reisverzekering

  Klik hier voor uitgebreide informatie over de dekking aangaande corona gerelateerde zaken of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/verzekeringen/kortlopende-reisverzekering/ikkieszelf/coronavirus-qa-voor-de-reis-en-annuleringsverzekering

  Algemene voorwaarden reisverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  • vanaf Amsterdam met Air France
  • vanaf Amsterdam British Airways
  • vanaf Amsterdam met Emirates
  • vanaf Amsterdam met KLM
  • vanaf Amsterdam met Lufthansa
  • vanaf Brussel British Airways
  • vanaf Düsseldorf met Emirates
  Amsterdam 20.45 - Parijs CDG 22.00 / Parijs CDG 23.30 - Kaapstad 11.40*
  Kaapstad 19.35 - Parijs CDG 05.55* / Parijs CDG 07.15 - Amsterdam 08.30
  * = aankomst de volgende dag
  Amsterdam 14.55 - Londen Heathrow 15.15 / Londen Heathrow 17.35 - Kaapstad 07.00*, of
  Amsterdam 17.55 - Londen Heathrow 18.10 / Londen Heathrow 19.30 - Kaapstad 08.55*
  Kaapstad 20.45 - Londen Heathrow 06.30* / Londen Heathrow 08.25 - Amsterdam 10.45, of
  Kaapstad 22.10 - Londen Heathrow 07.50* / Londen Heathrow 11.45 - Amsterdam 14.05
  * = aankomst de volgende dag
  Amsterdam 14.40 - Dubai 00.10* / Dubai 03.50 - Kaapstad 11.40
  Kaapstad 18.10 - Dubai 05.35* / Dubai 08.20 - Amsterdam 12.40
  * = aankomst de volgende dag
  Amsterdam 09.25 - Kaapstad 21.45
  Kaapstad 23.30 - Amsterdam 10.10*
  * = aankomst de volgende dag
  Amsterdam 19.05 - München 20.35 / München 22.00 - Kaapstad 10.35*
  Kaapstad 19.00 - München 05.35* / München 06.35 - Amsterdam 08.10
  * = aankomst de volgende dag
  Brussel 15.40 - Londen Heathrow 15.50 / Londen Heathrow 17.35 - Kaapstad 07.00*
  Kaapstad 20.45 - Londen Heathrow 06.30* / Londen Heathrow 08.55 - Brussel 11.05
  * = aankomst de volgende dag
  Düsseldorf 14.35 - Dubai 23.59 / Dubai 03.50 - Kaapstad 11.40 of
  Düsseldorf 20.45 - Dubai 06.10* / Dubai 08.50 - Kaapstad 16.25
  Kaapstad 13.30 - Dubai 01.20* / Dubai 08.40 - Düsseldorf 12.50 of
  Kaapstad 18.10 - Dubai 05.35* / Dubai 08.40 - Düsseldorf 12.50
  * = aankomst de volgende dag

  Wat vonden anderen?

  Hieronder vind u reacties van klanten die deze reis reeds gemaakt hebben. Staat hieronder nog niets? Dan hebben wij helaas nog geen reactie terug ontvangen.

  Fam. Sportel
  'Prachtige reis, prima campings. Op die in Swellendam na want daar was het onderhoud aan het terrein onvoldoende.'

  star_border Anderen bekeken ook