Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

Wilderness National Park Ebb & Flow South Camp ++

Het Wilderness National Park ligt in het hart van Zuid Afrika’s Garden Route, een prachtig gebied vol meren, rivieren, landgoed en stranden grenzend aan wouden en hoge bergen. De wandelpaden doorkruisen dichtbegroeide bossen, langs kalme rivieren, waar u de prachtig gekleurde Knysna Lourie, of een van de vijf Kingfisher soorten kunt spotten! Gedurende de lente groeien de bloemen ook uit tot een prachtige kleursensatie!

Als u op zoek bent naar een actieve vakantie dan zit u hier goed. U kunt walvissen en dolfijnen spotten bij Dolphin Point, een kano huren of gaan fietsen, abseilen, bergen beklimmen, paragliden en hang gliden! Verder kunt u boottochten maken of vissen op Island Lake of hiken naar de watervallen boven het Ebb & Flow restcamp. U hoeft geen uitstekende conditie te hebben om hier de natuur te kunnen bewonderen in al zijn glorie! Er zijn activiteiten voor jong en oud, energiek of rustige mensen, u kunt een wandeling maken via het bospad of een bezoek brengen aan de vogeldrinkplaats. U kunt heerlijk relaxen in uw kano op het water, en de wereld voorbij zien razen. U kunt kamperen onder de sterren en naast de rivier, of gewoon in een bungalow!

Het Wilderness National Park strekt van de Touw rivier monding tot aan de Swartvlei en verder, waar het grenst aan het Goukamma Nature Reserve, met 5 meren en de Serpentine, een water die de Island Lake en de Touw rivier bij Ebb & Flow Restcamp verbindt.
Wilderness National Park Ebb 001Wilderness National Park Ebb 002Wilderness National Park Ebb 003Wilderness National Park Ebb 004Wilderness - Accommodation - Family Cottage - BedroomWilderness - Accommodation - Family Cottage - Deck