Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

Thorntree Country House ++++

De Thorntree Country House ligt in de Klein Karoo en is de ideale basis om deze omgeving te ontdekken. Het ligt en route naar de Cango grotten, de Swartberg pas en de cirkel route naar Prince Albert via Meiringspoort. Het is ook vlakbij de Cango struisvogel boerderij en de Cango wild ranch.

Het huis en zijn bijgebouwen dateren terug tot de 18e eeuw, en weerspiegelen de typische Klein Karoo architectuur. Ze zijn prachtig gerenoveerd in hun oude glorie, met alle gemakken van vandaag. De dinerzaal weerspiegelt de warmte en gastvrijheid, en kijkt uit over het zwembad. De pittoreske Schoemanshoek vallei geeft een geweldige achtergrond. Gasten kunnen hier heerlijk eten, typische Klein Karoo gerechten zoals de Trio Fillet (struisvogel/ rund/ wild), een waar festijn. Het ontbijt is al inbegrepen in de prijs.

De Thorntree Country House is een familie gerunde business, Louis en Tania Lategan zullen ervoor zorgen dat u een onvergetelijke ervaring heeft!
Thorntree CH (8)Thorntree CH (5)Thorntree CH (4)Thorntree CH (3)Thorntree CH (2)Thorntree CH (1)Thorntree CH (7)Thorntree CH (6)