Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

The Potting Shed Guest House +++

The Potting Shed is een van de weinige guesthouses in Hermanus, die kinderen onder de 12 verwelkomt. Er zijn ook babybedjes verkrijgbaar. Het is een echte familie accommodatie en heeft DSTV, video, DVD, play-station 1, piano en een magnetron. Er zijn ook veel bordspellen te verkrijgen in de lounge. Omdat de accommodatie geen alcohol licentie heeft is er een koelkast waar de gasten hun eigen drank kunnen koel houden.

Grotto Beach – een van de weinige blauwe vlag stranden in de West Kaap, is slechts 5 minuten rijden. Hermanus Golf Course is slechts 5km weg. Het stadje Hermanus heeft vele fantastische restaurants inclusief Zuid Afrikaanse, Vis en Italiaanse cuisine. In het seizoen (juni tot november) kunt u ook walvissen spotten! Hermanus staat bekend als “The best land based whale watching in the World”.

Uw gastheren geven u graag advies om lokale activiteiten te boeken zoals walvis tochten, zee kayakken, vissen, shark cage dive/ boottocht, paardrijden, duiken, vogels spotten, wijnproeven, berg wandelingen, quadbiken en het boeken van restaurants!

Het gastenhuis ligt afgescheiden van het hoofdhuis met parkeerruimte in een eigen binnenplaats.

Toegankelijk voor rolstoel gebruikers, omheining bij zwembad met ligstoelen en BBQ gebied exclusief voor de gasten. Eventueel buitenverlichting in de avond.

Elke ochtend is een ontbijt inbegrepen.
Potting Shed 5Potting Shed 1Potting Shed 2Potting Shed 3Potting Shed 4

Zuid-Afrikaopenen +