Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formuliercontact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

Palmwag Lodge +++

Palmwag Lodge is gebouwd in de klassieke Damaraland stijl met ruige granieten stenen muren met een rieten dak tot aan de grond. Op deze manier houdt de lodge de warmte en het felle licht buiten. Palmwag is een lodge waar u zonder u te vervelen enkele nachten kunt verblijven om het spectaculaire landschap van Darmaland. Het is gelegen aan de Uniab Rivier in het noordwesten van Damaraland.

Er is een receptie, goed restaurant en gezellige bad. En rondom het prachtige zwembad is het heerlijk vertoeven na een van de excursies of na de lunch.

De kamers kennen vele leuke Afrikaanse details en liggen in aaneengeschakelde bungalows en zijn alle voorzien van fan, koelkastje, koffie/theefaciliteiten, badkamer met douche en terrasje.

Palmwag Lodge is een uitstekende 'tussenstop’ tussen Swakopmund of de Skeleton Coast en de noordelijke bestemmingen van Nationaal park Etosha, Kaokoland, en de Caprivi. Palmwag Lodge biedt een verscheidenheid aan wandelroutes en begeleide safari’s opzoek naar de de fascinerende woestijnaangepaste wereld van de olifanten, neushoorns, antilopen, vogels, planten, reptielen en insecten.
Palmwag Lodge 001Palmwag Lodge 002Palmwag Lodge 003Palmwag Lodge 004