Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formuliercontact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

LEES HIER ONZE NIEUWSBERICHTEN

 

Schiphol drukte

Uiteraard is ons ook niets ontgaan over de huidige perikelen op Schiphol. Vanzelfsprekend houden wij samen met de ANVR de situatie nauwlettend in de gaten en zijn als brancheorganisatie ook gesprekspartner over deze problematiek.

Alle geboekte vluchten staan gepland om uitgevoerd te worden volgens schema. Mocht hier de komende tijd verandering in komen, dan zullen wij u uiteraard informeren. Het is niet zomaar mogelijk om geboekte vluchten om te boeken vanaf een andere luchthaven of op te stappen vanaf een andere luchthaven.

Bij uw reisbescheiden, welke u enkele weken voor vertrek ontvangt, zullen wij ook het laatste nieuws en advies delen over uw reis. Zeer vroegtijdig aanwezig zijn op Schiphol is helaas het dringende advies.

Verder willen we u als tip meegeven dat indien u reist met uitsluitend handbagage u de lange rijen bij de incheckbalies kunt omzeilen. U dient dan te zorgen dat u vooraf online bent ingecheckt via de website of App van de luchtvaartmaatschappij. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen mag u 1 handbagagestuk in de vorm van een trolley meenemen (maximale afmetingen bedragen meestal 55 x 35 x 25 cm inclusief handgrepen en wielen) plus 1 accessoire (zoals een kleine handtas, rugzakje of laptoptas) van maximaal 40 x 30 x 15 cm. Controleer de website van de luchtvaartmaatschappij voor de exacte gegevens voor toegestane handbagage.

DATUM NIEUWSBERICHT: 25 MEI 2022

======================================== 

Afrika staat nu op code GEEL, er is een run op vakanties voor 2022, maar wat als....?

Ondanks dat we weer vrij gereisd kan worden naar Afrika en de boekingen als een trein lopen, krijgen we ook vragen “wat als corona terugkeert” of “wat als er oorlog uitbreekt” of “als ik boek loop ik kans op prijsverhoging”? Speciaal hiervoor hanteren we op alle boekingen gemaakt vanaf 1 april 2022 de volgende speciale boekingsvoorwaarden:

Prijsgarantie:
U bent gegarandeerd dat de prijs van een geboekte reis niet wordt verhoogd. Ook niet als de brandstofprijzen stijgen.

Geldteruggarantie:
Verandert het reisadvies naar code oranje of rood, of wordt er een inreisverbod of quarantaineplicht ingesteld? U ontvangt de volledige reissom binnen 14 dagen terug. Geen vouchers maar cash.

Repatriëringsgarantie:
Bent u op reis en verandert het reisadvies naar code rood? U wordt door ons teruggehaald, zonder extra kosten!

KLIK HIER voor aanvullende informatie.

Voor steeds meer landen in Afrika hoeft u geen PCR-test of Antigeen-test meer te doen als u volledig gevaccineerd bent. Vraag ons naar de laatste stand van zaken.

En moet u wel testen; wat gebeurt er als u kort voor vertrek middels een PCR-test of Antigeen-test positief test op corona? Dit is gedekt via de annuleringsverzekering welke wij aanbieden via de Europeesche Verzekeringen. Dus sluit bij boeking een annuleringsverzekering via ons af en u bent hiervoor gedekt. In dat geval ontvangt u namelijk de volledige reissom terug via de annuleringsverzekering.

DATUM NIEUWSBERICHT: 1 APRIL 2022

======================================== 

Wat gebeurt er als ik een reis boek en de reis kan niet doorgaan i.v.m. de situatie in Oekraïne?

Indien een geboekte reis niet meer kan worden uitgevoerd óf indien de overheid een negatief reisadvies geeft voor reizen naar het land of landen in Afrika waar de reis naar toe gaat, dan zullen wij als reisorganisatie uw geboekte reis moeten annuleren en krijgt u de keuze om óf de reis om te boeken naar een latere datum of een andere bestemming óf u kunt kiezen voor volledige teruggave van de reissom, waarbij dan de betaalde reissom binnen 14 dagen wordt gerestitueerd.

DATUM NIEUWSBERICHT: 8 MAART 2022

======================================== 

Kan ik weer met vakantie naar Zuid-Afrika?

Dit is een vraag die we regelmatig krijgen. In het nieuws hoor je vaak dat in Zuid-Afrika zo weinig beperkingen zijn en dat alles gewoon open is. Klopt dat? En kan ik weer op vakantie naar Zuid-Afrika? Is het veilig? Lees HIER over de huidige situatie in Zuid-Afrika.

DATUM NIEUWSBERICHT: 12 JANUARI 2022

========================================= 

Boek uw reis naar Afrika met uitstelgarantie, repatriëringsgarantie en kosteloos annuleren

Vanwege de huidige situatie rondom corona (Covid-19) hebben wij tijdelijk onze boekingsvoorwaarden versoepeld. Voor nieuwe boekingen, gemaakt tussen 1 januari en 31 januari 28 februari 2022, kunt u tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken naar een andere reis of de reis uitstellen naar een later moment. Boek dus zonder risico en zonder zorgen uw reis naar Afrika met AfrikaPLUS.

Is er een inreisverbod of quarantaineplicht op de plaats van bestemming? Vanaf 1 maand voor vertrek kunt u dan gratis omboeken of uw geld terugontvangen.

Bent u op reis en verandert het reisadvies naar code rood? U wordt door ons teruggehaald, zonder extra kosten!

Klik hier voor aanvullende informatie.

En wat gebeurt er als u kort voor vertrek middels een PCR-test of Antigeen-test positief test? Dit is gedekt via de annuleringsverzekering welke wij aanbieden via de Europeesche Verzekeringen. Dus sluit bij boeking een annuleringsverzekering via ons af en u bent hiervoor gedekt. In dat geval ontvangt u namelijk de volledige reissom terug via de annuleringsverzekering.

DATUM NIEUWSBERICHT: 1 JANUARI 2022 (gewijzigd per 1 FEBRUARI 2022)

========================================= 

Vraag naar reizen overstijgt aanbod in 2022

U zult het wellicht al vernomen hebben in de media, maar binnenkort zal het weer mogelijk zijn om vrij te reizen en van vakanties te gaan genieten, wellicht met wat aanpassingen. Dit goede nieuws heeft een enorme vraag opgeleverd op met name de vakantiereizen in 2022 en deze stijgende vraag zien we wereldwijd toenemen. Neem daarbij in ogenschouw dat veel vakantiereizen al in 2020 én in 2021 zijn geannuleerd en omgeboekt zijn naar 2022. Deze trend zorgt ervoor dat met name de kleinschalige vakantieadressen al snel volgeboekt zijn. Maar ook bij de grotere resorts en hotels zien we dat deze niet aan de stijgende vraag kunnen voldoen en werken nu al met het principe, ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ en ‘vol is vol’.

Verder dient rekening gehouden te worden dat ditzelfde probleem geldt voor vliegreizen, met tot gevolg dat de verwachting is dat prijzen van vliegreizen snel (verder) zullen gaan stijgen.

Wij adviseren dus al onze (vaste) klanten die met vakantieplannen rondlopen voor 2022, boek nú! Wacht niet om nog later dit jaar pas te boeken; nu is er nog keuze in accommodaties en des te eerder u erbij bent, des te kleiner de kans dat u straks slechts kunt kiezen uit een beperkt aanbod.

DATUM NIEUWSBERICHT: 11 JUNI 2021

======================================== 

Beste reisorganisatie 2019 categorie "individuele rondreizen"

Dit jaar hebben wij de ReisOrakel jaarprijs 2019 in ontvangst mogen nemen in de categorie Individuele Rondreizen. Deze jaarprijs is uitgereikt aan organisaties die over heel 2019 de beste beoordelingen hebben ontvangen van reizigers.

De ReisOrakel jaarprijzen worden ieder jaar uitgereikt in verschillende categorieën en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van meer dan 2500 vakantiegangers. De ReisOrakel jaarprijs is een van de weinige prijzen die worden uitgedeeld op basis van de kwaliteit die vakantiegangers daadwerkelijk hebben ervaren.

Uiteraard is het ons vak en ons doel om u optimaal van uw reis te laten genieten. Maar deze bevestiging dat we dit volgens reizend Nederland ook als beste doen, maakt ons trots en dankbaar.

DATUM NIEUWSBERICHT: 17 JANUARI 2020

========================================