Telefoonnummer: 0562-449797 (optie 3)
Contact formulier contact
0562-449797 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0562 - 449797 (optie 3)

LEES HIER ONZE NIEUWSBERICHTEN

 

Boek uw reis naar Afrika met uitstelgarantie, repatriëringsgarantie en kosteloos annuleren

Vanwege de huidige situatie rondom corona (Covid-19) hebben wij tijdelijk onze boekingsvoorwaarden versoepeld. Voor nieuwe boekingen, gemaakt tussen 1 december en 31 december a.s., kunt u tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken naar een andere reis of de reis uitstellen naar een later moment. Boek dus zonder risico en zonder zorgen uw reis naar Afrika met AfrikaPLUS.

Is er een inreisverbod of quarantaineplicht op de plaats van bestemming? Vanaf 1 maand voor vertrek kunt u dan gratis omboeken of uw geld terugontvangen.

Bent u op reis en verandert het reisadvies naar code rood? U wordt door ons teruggehaald, zonder extra kosten!

Klik hier voor aanvullende informatie.

DATUM NIEUWSBERICHT: 1 DECEMBER 2021

========================================= 

ALLE REIZEN TOT EN MET 15 OKTOBER 2021 GEANNULEERD

Vanwege de actuele situatie rondom corona hebben we besloten om alle reizen naar Afrika met vertrek tot en met 15 oktober 2021 te annuleren. Wij hebben inmiddels met alle reizigers contact gehad die in deze periode vertrekken om de alternatieven te bespreken om de vakantie alsnog door te laten gaan op een ander moment.

Voor reizigers die vertrekken vanaf 16 oktober en later is erop dit moment geen urgentie om over te gaan tot het omboeken van de reis. Mocht deze situatie veranderen dan nemen wij contact op met betreffende reizigers.

Indien er reizigers zijn die op voorhand willen informeren naar het omboeken van de reis naar een andere datum, dan kan er contact opgenomen worden met ons om te kijken naar de mogelijkheden.

DATUM NIEUWSBERICHT: 11 SEPTEMBER 2021

========================================== 

Vraag naar reizen overstijgt aanbod in 2022

U zult het wellicht al vernomen hebben in de media, maar binnenkort zal het weer mogelijk zijn om vrij te reizen en van vakanties te gaan genieten, wellicht met wat aanpassingen. Dit goede nieuws heeft een enorme vraag opgeleverd op met name de vakantiereizen in 2022 en deze stijgende vraag zien we wereldwijd toenemen. Neem daarbij in ogenschouw dat veel vakantiereizen al in 2020 én in 2021 zijn geannuleerd en omgeboekt zijn naar 2022. Deze trend zorgt ervoor dat met name de kleinschalige vakantieadressen al snel volgeboekt zijn. Maar ook bij de grotere resorts en hotels zien we dat deze niet aan de stijgende vraag kunnen voldoen en werken nu al met het principe, ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ en ‘vol is vol’.

Verder dient rekening gehouden te worden dat ditzelfde probleem geldt voor vliegreizen, met tot gevolg dat de verwachting is dat prijzen van vliegreizen snel (verder) zullen gaan stijgen.

Wij adviseren dus al onze (vaste) klanten die met vakantieplannen rondlopen voor 2022, boek nú! Wacht niet om nog later dit jaar pas te boeken; nu is er nog keuze in accommodaties en des te eerder u erbij bent, des te kleiner de kans dat u straks slechts kunt kiezen uit een beperkt aanbod.

DATUM NIEUWSBERICHT: 11 JUNI 2021

======================================== 

Beste reisorganisatie 2019 categorie "individuele rondreizen"

Dit jaar hebben wij de ReisOrakel jaarprijs 2019 in ontvangst mogen nemen in de categorie Individuele Rondreizen. Deze jaarprijs is uitgereikt aan organisaties die over heel 2019 de beste beoordelingen hebben ontvangen van reizigers.

De ReisOrakel jaarprijzen worden ieder jaar uitgereikt in verschillende categorieën en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van meer dan 2500 vakantiegangers. De ReisOrakel jaarprijs is een van de weinige prijzen die worden uitgedeeld op basis van de kwaliteit die vakantiegangers daadwerkelijk hebben ervaren.

Uiteraard is het ons vak en ons doel om u optimaal van uw reis te laten genieten. Maar deze bevestiging dat we dit volgens reizend Nederland ook als beste doen, maakt ons trots en dankbaar.

DATUM NIEUWSBERICHT: 17 JANUARI 2020

========================================