Mbotyi River Lodge +++

De Oost Kaapse Wild Coast is een natuurwonder zoals er nog maar weinig over van zijn! Het is een wildernis en ongerepte natuur en biedt een vriendelijke en warm welkom aan de bezoekers ervan.

Mbotyi River lodge ligt op een heuvel met uitzicht op de riviermonding van de Mbotyi rivier. Het ligt in een prachtig bos aan de warme Indische Oceaan. Mbotyi is een ideaal verblijf, het hele jaar door! Vanuit hier kunt u makkelijk de schoonheid van de prachtige kustlijn ontdekken. Mbotyi biedt een rustige en vredige plek voor diegene die even weg willen van de stad of op avontuur willen in de prachtige en wilde gebieden!

Accommodatie bestaat uit 48 upmarket double/ twin rooms met en suite badkamers, er zijn 36 houten bungalows en 12 rieten bungalows. In de buurt zijn vele wonderbaarlijke wandelpaden, prachtige watervallen, paardrijden, vogels spotten, speciale vlinders, vissen, walvissen en dolfijnen (in het seizoen). De waterval Bluff is slechts 10km van Mbotyi en is het thuis voor de “Greatest Shoal on Earth”, de sardienloop.

Ontbijt is inbegrepen.