Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

Madi a Thavha Mountain Farm Lodge +++(+)

Madi a Thavha betekent “water van de bergen”; de lodge is gelegen in een prachtige, rustige vallei van de Soutpansberg, in noord Limpopo, slechts 10 minuten van Louis Trichardt.
Geniet van de stijlvol ingerichte accommodatie, het heerlijke eten en het behulpzame, gastvrije personeel die uw tijd hier tot een onvergetelijke ervaring maken. Bij Madi a Thavha vind u bijna alles; vele vogelsoorten, wandelroutes, een workshop van Madi a Thavha Design en een kunsttentoonstelling van de lokale artiesten. De lodge is een uitstekende plek om de cultuur te verkennen, met al zijn mythes en legendes, en natuurlijk de prachtige natuur. Het is ook een ideaal startpunt om het Kruger Park, het Mapungubwe gebied of de bush camps bij Tuli Block in Botswana te bezoeken.
madi a thavha mountain lodge terrein.jpgmadi a thavha mountain lodge zwembad.jpgmadi a thavha mountain lodge kamer 003.jpgmadi a thavha mountain lodge buiten.jpgmadi a thavha mountain lodge kunst 002.jpgmadi a thavha mountain lodge uitzicht op zwembad.jpgmadi a thavha mountain lodge kunst.jpg

Zuid-Afrikaopenen +