Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formuliercontact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

Hopefield Country House ++++

Gelegen in het hart van de Sundays River Valley, vlakbij Port Elizabeth en op een steenworp afstand van het wereldberoemde Addo Elephant National Park, vindt u een oase van comfort en luxe. Het Hopefield Country House biedt een superieure service met onbeschaamde flair en is de ideale plek voor een rustig weekendje weg of als uw thuisbasis wanneer u de natuurlijke schoonheid van de Oostkaap verkent. Afrika ervaren is gemakkelijk in Addo. U kunt ontmoetingen hebben met leden van de BIG 5 in het Addo Elephant National Park - een bezoek brengen aan enkele van de prachtige privé wildreservaten van de Oost-Kaap of zelfs kanotochten of een boottocht maken op de prachtige Zondagenrivier - en dit is nog maar het topje van de ijsberg!

Hopefield Country House ligt iets hoger dan de rest van de omgeving en biedt daarom prachtig uitzicht over de citrusbomen en tuinen. De negen, individueel ingerichte kamers, allen met een eigen badkamer, zijn voorzien van fris perkaal linnengoed, airconditioning, satelliet-tv, een kluisje, een kleine koelkast, een cd-speler en radio, koffie- en theefaciliteiten en gratis Wifi. Alle kamers hebben een eigen ingang en een veranda met een prachtig uitzicht over de tuinen en het zwembad. In de rozentuin zijn meer dan vijftig verschillende soorten rozen geplant, die de tuin het hele jaar door van kleur voorzien. Het hoofdgebouw biedt verschillende ruimtes waarin u zich kunt ontspannen, verder is er een mooi zwembad, een cocktail bar en een uitgebreid assortiment aan lokale wijnen. De gasten kunnen ook gebruik maken van diner in het restaurant. Het wisselende driegangen menu is uitstekend verzorgd, veel van de lokale producten zijn verwerkt in de maaltijden.

hopefield country house zwembad.pnghopefield country house kamer.pnghopefield country house tuin.pnghopefield country house patio.pnghopefield country house badkamer.png