Okavango Delta scenic flight

Bestemmingen voor een fly-in safari

Ga op fly-in safari en ontdek de mooiste landen in Afrika voor een safari. Maak kennis met het gemak van een fly-in safari tijdens een reis met AfrikaPlus. De reizen doen verschillende landen aan. Bezoek beroemde parken en bezienswaardigheden tijdens de reis van uw leven.

Botswana is een fantastische safaribestemming. Wilde dieren spotten? Maak tijdens uw safari kennis met de Big Five en reis door bekende parken zoals Chobe National Park. Vanuit Botswana is de grens met Zimbabwe gemakkelijk bereikbaar en daarom is een bezoek aan de indrukwekkende Victoria Falls ook een mogelijkheid.

Zambia staat bekend om de ongerepte natuurparken. Bezoek bijvoorbeeld Kafue National Park en South Luangwa National Park. Het laatstgenoemde park wordt ook vaak genoemd als beste National Park van Afrika. Hier kunt u tijdens een gamedrive grote hoeveelheden wildlife spotten. Denk aan olifanten, nijlpaarden, giraffen, buffels en nog veel meer.

Doe tijdens uw fly-in safari ook Zuid-Afrika aan. Ontdek Kaapstad met de prachtige Tafelberg. Vanuit Kaapstad heeft u tevens vele excursiemogelijkheden. Zuid-Afrika is ook een goed begin en/of eindpunt van uw reis.

Malawi is tevens een mooie bestemming voor uw fly-in safari. Het land is niet groot, maar heeft wel veel te bieden. Zo is Lake Malawi een grote trekpleister voor wateractiviteiten. Ook de nationale parken in Malawi zijn de moeite waard.

fly-in safari afrika - - namibië in vogelvlucht.png

Boek hier uw fly-in safari door Afrika!

Boek uw fly-in safari door Afrika en ontdek dit uitgestrekte continent gemakkelijk vanuit de lucht. Verplaats u snel en gemakkelijk met het sportvliegtuigje van lodge naar lodge en zie zoveel mogelijk prachtige landschappen en wilde diersoorten tijdens uw reis. Boek uw reis bij AfrikaPlus en geniet van de beste manier om een safari te ervaren!