Het Kruger National Park is het bekendste wildpark van Zuid-Afrika. Er zijn verschillende ingangen om het park binnen te rijden en in het park liggen de diverse rest camps. In dit zeer uitgestrekte en wereldberoemde nationale park, in het noordoosten van Zuid-Afrika, treft u een grote variëteit aan wild aan. In het park liggen asfaltwegen en verharde zandpaden. U kunt hier gemakkelijk zelf rijden, de bewegwijzering is er duidelijk. Bijna alle restcamps beschikken over een restaurant. Het Krugerpark heeft de grenzen geopend met Gonarezhou National Park in Zimbabwe en Limpopo National Park in Mozambique. Dit grensoverschrijdende park heet Great Limpopo Transfrontier Park. Houdt er rekening mee dat de openingstijden liggen tussen 06.00 uur 's ochtends en 17.30 uur 's middags. Buiten die tijden zijn alle hekken gesloten. Daarnaast moet u rekening houden met de volgende snelheden: 50 km op de verharde weg en 40 km op de zandwegen. Ook de entreegelden van alle nationale parken die u bezoekt, zullen bij aankomst aan de hekken betaald moeten worden. Deze entreegelden staan helaas los van eventuele betaalde overnachtingen in de parken en kunnen daarom niet vooraf worden voldaan.

AGI_AF_001 (40)
ZAEX010

Ochtend Wandeling in Kruger

Groepen van niet meer dan 8 gasten gaan onder leiding van een gewapende gids in de vroege ochtend op stap. De gids is goed geïnformeerd wat betreft de flora van het gebied en het medicinale gebruik hiervan. Ook sporen van de dieren zoals neushoorn, leeuw en olifant krijgen de nodige aandacht. Tijdens de ochtendwandeling is een welverdiend ontbijt inbegrepen.

Belangrijk!
Deze excursie kan enkel geboekt worden als u al in het Krugerpark logeert in één van de volgende restcamps: Berg-en-Dal, Letaba, Lower Sabie, Pretoriuskop, Satara, Skukuza of Olifants restcamp.

Lees meer
ZAEX023

Avondsafari (Gamedrive) Kruger Park

Ervaar de sensatie van een avondsafari in de Afrikaanse bush. Aan het einde van de middag gaat u in een open 4WD het Kruger Park in. Tijdens zonsondergang wordt er gestopt, waarna de spotlichten aangaan en het zoeken naar de nachtelijke dieren begint. U gaat op zoek naar de dieren van het Kruger Nationaal Park zoals de antilopen als springbok en impala’s, giraffe, zebra en met een beetje geluk de BIG FIVE; leeuw, luipaard, buffel, olifant en neushoorn.

Belangrijk!
Deze excursie kan enkel geboekt worden als u al in het Krugerpark logeert in één van de volgende restcamps: Berg-en-Dal, Crocodile Bridge, Letaba, Lower Sabie, Pretoriuskop, Satara, Skukuza of Olifants restcamp.

Lees meer