In de dicht beboste vallei van de Sundays Rivier regio van de Oostelijke Kaap ligt het Addo Elephant National Park, in een malaria vrij gebied en slechts een uur rijden van Port Elizabeth. Dit fijn afgestemde ecosysteem biedt een veilige woonplaats aan meer dan 350 olifanten, Kaapse buffels, een verscheidenheid van antilopensoorten en ook de unieke vleugelloze mestkever, die bijna uitsluitend in Addo wordt gevonden. Addo is met zijn dichte begroeiing door de spekboom afgewisseld met de open grasvlaktes en beboste valleien een uitstekend gebied voor vogelspotters vooral in het gebied rond Zuurberg. En het gebied is onlangs vergroot door de insluiting van Darlington meer, Woody Cape, Alexander Woud en eilanden voor de kust. Het park biedt een brede mogelijkheid aan game spotten, outdoor avontuur, accommodatie en cultuur. De verscheidenheid aan landschappen en wildsoorten zijn allen gemakkelijk te bereiken.' s Avonds hoort u de zwartrug jakhals en de ochtend wordt begroet door de Francolin. Olifanten die vroeger gedood werden om het ivoor kunnen nu veilig rondlopen.

Addo
ZAEX018

Addo 4x4 Game Drive

De game drives worden geleid door ervaren, gekwalificeerde gidsen, in open 4x4 landrovers. U kunt de bush zien ontwaken en genieten van kuddes olifanten, antilopen, zebra’s, struisvogels en wrattenzwijnen of u kunt genieten van het nachtgebeuren in de bush, afhangende van uw keuze van game drive.

Lees meer
ZAEX024

Addo Sundowner Safari Drive inclusief drankje en hapje

U sluit de dag af met een gamedrive met een typische Afrikaanse sundowner (drankje) in uw hand terwijl u de zon langzaam ziet wegzakken.

Lees meer
ZAEX018

Schotia Tooth and Claw Safari

Schotia is een prive wild reservaat waar u dichtbij neushoorns, giraffen en de koning der dieren, leeuwen, kunt komen.
De rit in een open Land Rover duurt 4 uur rmet halverwege een korte stop voor een verfrissing en toilet bezoek.
Na deze geweldige ervaring, waarbij u meer dieren ziet dan u voor mogelijk had gehouden, kunt u genieten van een heerlijk diner dat klaar gemaakt is boven een open vuur. Een korte rit in het donker waarbij een spotlight wordt gebruikt maakt de safari ervaring voor u compleet voor u weer bij de receptie aankomt.

Duur: 5 uur 45 min
Inclusief: transfer heen en terug, gids, thee/koffie, koeldrank, diner & toegangs gelden
Exclusief: bier en sterke drank
Extra Informatie: Aanvang om 15H00 (geen andere vertrektijd mogelijk)

Lees meer