Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formuliercontact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

Etendeka Mountain Camp +++

Tijdens uw verblijf in de ecolodge 'Etendeka Mountain Camp' maakt u op onvergetelijke wijze kennis met de natuur in Damaraland.

Het Etendeka Mountain Camp ligt in een 50.000 hectare groot Tourist Concession aan de rand van de rotsachtige Namib Desert. De concessie is onderdeel van Damaraland, gelegen in het noordwesten van Namibië. Wilde dieren en nomadische veehoudersleven hier vrij en ongeremd naast elkaar. Het geërodeerde basalt zorgt voor een dramatische landschap met afgevlakte heuvels en vlaktes bezaaid met verweerde rotsblokken. Het Etendeka Mountain Camp gaat prachtig op in de omgeving en is zeer ecologisch o.a. door het gebruik van zonnepanelen. U verblijft hier midden in de indrukwekkende natuur zonder dat dit afbreuk doet aan de veiligheid of het comfort. Een bezoek het Etendeka Mountain Camp is een onvergetelijke ervaring en een bezoek van 2 nachten is dan ook zeker aan te raden!

Elk van de 10 schaduwrijke walk-in tenten zijn voorzien van twee bedden, beddengoed, handdoeken en een badkamer in de buitenlucht. De badkamer biedt een wastafel met warm en koud water, een goed toilet, elektrisch licht en een bucket shower. De solide emmer kan zelf gevuld worden met warm water waarna u gedoseerd en warm kunt douchen, de bucket shower is een unieke ervaring!

Tijdens de excursies ziet u behalve de schitterende omgeving ook veel bergzebra´s, oryxen (gemsbok), springbokken, giraffen of misschien zelfs de woestijn olifant, zwarte neushoorn of luipaard. De deskundige gids wijst u op alle aanwezige dieren, op de vele verschillende vogelsoorten en minder opvallende inwoners zoals de reptielen, kleine zoogdieren en insecten.
Etendeka Mountain Camp 001Etendeka Mountain Camp 002Etendeka Mountain Camp 003Etendeka Mountain Camp 004Etendeka Mountain Camp 005Etendeka Mountain Camp 006