Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formuliercontact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

Elephant Plains Game Lodge ++++

De Elephant Plains Game Lodge ligt in het Sabie Sand Game Reserve en biedt luxueuze accommodatie in koloniale rondavels. U wordt hier werkelijk verwend door de staff met de beste service en cuisine. De lodge kijkt uit op een vlakte waar dagelijks olifanten voorbij komen naar de drinkplaats. De lodge biedt accommodatie voor 20 personen, zodat de service optimaal blijft. Alle kamers hebben airconditioning, zijn en suite, met eigen terras, lounge, openhaard en zijn volledig beschermt tegen insecten. Een van de chalets is ook rolstoeltoegankelijk. Er is een volledig uitgeruste bar en een zwembad voor de warme dagen. Het kamp op zich is al een hele ervaring! Gelegen tussen grote bomen, prachtige tuinen en de rondavels, allemaal met een apart interieur, biedt het een spectaculair gezicht. Ondanks alle comfort, is het kamp een traditionele. Het heerlijke eten wordt het liefst rondom de boma, bij het vuur en onder sterren opgegeten. Ontbijt en lunch worden geserveerd in buffet stijl bij de lapa dat het centrum is van de lodge.
Maar wat de lodge echt uniek maakt is zijn personeel. Er is ook een professionele gids, met een Shangaan spoorzoeker, die u maar al te graag vertellen over de Bush van Afrika! Het hoogtepunt is natuurlijk het zien en bewonderen van het wild in de regio, tijdens een van de safaris. U kunt ook het park in wandelen met een gids, zodat u alles van een heel ander perspectief ziet! In de namiddag kunt u op een zonsondergang safari, terwijl u geniet van de geluiden van de nacht. Als het echt donker is, pakken ze de spotlight erbij zodat u ook het nachtleven kunt bekijken!
Elephant Plains (5)Elephant Plains (6)Elephant Plains (7)Elephant Plains (1)Elephant Plains (2)Elephant Plains (3)Elephant Plains (4)