Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

Eight Bells Mountain Inn ++++

De Eight Bells Mountain Inn ligt op de pittoreske Garden Route, aan de voet van de Robinson bergpas in het Outeniqua berggebied, op de R328. Mossel Bay ligt op 35km afstand, en Oudtshoorn op 50km afstand. De accommodatie is ideaal gelegen om het groene kustgebied te ontdekken, de Garden route en het prachtige Little Karoo gebied met zijn bergpassen, natuurlijke schoonheid en de vele struisvogel boerderijen, grotten, cheeta en wild boerderijen. Een tijd om niet snel te vergeten!

Het ontbijt, met buffet en gekookte English breakfast, wordt geserveerd in het Oak Room restaurant en is inbegrepen in de prijs. ’s Ochtends en ’s middags kunt een genieten van een kopje thee, van het huis.

Gedurende de hele dag kunt u lichte snacks, drankjes en van het mini-a’ la carte menu bestellen. U kunt eten in de tuinen, bij het zwembad of op de patio.

’s Avonds in het Oak Room restaurant kunt u kiezen voor een a’ la carte menu of een table d’hote menu. De wijnkaart biedt een smakelijke keus uit maar liefst 80 Zuid Afrikaanse wijnen, met een uitgebreide beschrijving erbij. ’s Avonds kunt u ook genieten in de gezellige Bosun’s Whistle bar. Op het grote landgoed kunt u ook van alles ondernemen zoals zwemmen, tennis, squash, bowlen, biljart, paardrijden en wandelingen maken! U kunt ook relaxen in de boma’s, de kinderen kunnen met de ezelwagen mee en tweemaal daags neemt een gids u mee op een tour!

De accommodatie heeft en suite badkamers, en is gelegen in prachtige tuinen, met vele vogelsoorten!

Swiss village:
Deze typische berghutten hebben prachtig uitzicht op de berg, met veel privacy! Het is ingericht in een ‘Out of Africa’ stijl en biedt alleen plek voor volwassenen. Elke hut heeft een eigen terras, vloerverwarming en airconditioning!

Suite Glarus:
Een prachtig ingerichte berghut, met 2 slaapkamers – 1 queen en 1 twin slaapkamer. Er is een badkamer met douche en bad in een en ook een prachtige lounge. De slaapkamers en lounge hebben allemaal airconditioning en vloerverwarming! De hut heeft een groot terras aan de voorkant van de hut met een prachtig uitzicht op de bergen, kinderen onder 10 jaar worden helaas niet toegestaan in deze hut.

Palm Court:
De slaapkamers zijn gelegen in een prachtige tuin. Iedere slaapkamer heeft een eigen privé patio. De slaapkamers, ingericht in een Kasjmir stijl en zijn de meest ruime kamers op het landgoed. De Family suite en King bed kamer hebben vloerverwarming!

Pool terrace:
Deze rieten hutten zijn ideaal voor families en honeymooners. Het is prachtig gedecoreerd met Jade en Olijf kleuren, gecombineerd met fleurige materialen. Een van de hutten heeft zelfs voerverwarming!

Rose court:
Deze slaapkamers en hutten zijn gelegen in een prachtige tuin, met uitzicht op de bergen. De kamers zijn ingericht met een zachte olijf kleur en Mirabelle materialen. De 2 rondavels hebben een oost Afrikaans thema. Alle kamers hebben ook vloerverwarming!
Eight Bells (6)Eight Bells (4)Eight Bells (5)Eight Bells (3)Eight Bells (1)Eight Bells (2)