Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formuliercontact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

Camp Kuzuma +++(+)

De Hideaways Camp Kuzuma luxe Afrikaanse safari lodge ervaring begint als je het vliegveld verlaat. De olifanten zwerven rond buiten de luchthaven en aan de kant van de weg tussen de vrachtwagens die wachten om op de ferry geladen te worden. Hun aanwezigheid is een voorbode van wat je te wachten staat. Het kamp ligt op ongeveer een uur van de luchthaven van Kasane en is discreet gecamoufleerd onder een bladerdak van Mopane-bomen. Dichter bij de bushhemel kun je niet komen. Niet alleen is luxueuze lodge privé en exclusief, het is ook een oase voor de dieren en enkele van de 196 vogelsoorten die hier leven. Je hoeft niet verder te gaan dan je luie stoel om het wild te zien drinken bij de waterpoel of rond te lopen in de omgeving.

Kuzuma betekent 'jager' in de inheemse taal van Botswana, maar in het gebied wordt alleen met een cameralens geschoten. Het kamp werkt nauw samen met Elephants without Borders om hun voortbestaan te garanderen. Wat het kamp zo bijzonder maakt, is de nabijheid van de olifanten bij de waterpoel van het kamp in wat alleen maar beschreven kan worden als de olifantenhemel. Of je nu een buitendouche neemt, op het dek zit met een zonsondergang of verwend wordt met een rugmassage in de open tentenspa - ze zijn nooit verder dan een korte, trompetterende lading.

Camp Kuzuma heeft 7 luxe open tented suites gelegen onder een bladerdak van Mopane bomen, ontworpen om uit te kijken in het bushveld en tegelijkertijd absolute privacy te bieden. De 7 tented suites bieden luxe en comfort in dit prachtige wildernisgebied. Elke suite ademt een romantische en nostalgische sfeer uit met overal safarimemorabilia. Alle suites zijn luxueuze ruimtes met elk een eigen zonnedek en ensuite canvas badkamers met Victoriaanse baden met hoge rugleuning, dubbele wastafels, dubbele binnendouches en een buitendouche.

Het doel in Camp Kuzuma is om de aarde licht aan te raken en onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. We werken volledig 'off the grid' en gebruiken 100% hernieuwbare zonne-energiesystemen, waarbij de stroom wordt opgewekt door zonnepanelen. We bieden wel airconditioning, maar die staat alleen aan op bepaalde tijden om stroom te besparen.

- 7 kingsize tent-suites met bad en buitendouche
- Elke suite heeft een klamboe en een ventilator, thee- en koffiefaciliteiten en een sherrystation
- Voor gezinnen met jonge volwassenen hebben we 2 tented suites naast elkaar met een tussengang. De afstand tussen elke ingang is ongeveer 4 meter.
- Spa
- Eco Zwembad
- Waterhole
- Biologisch afbreekbare voorzieningen voor gasten in de suites
hideaways camp kuzuma vanuit de lucht.webphideaways camp kuzuma zwembaddek.webphideaways camp kuzuma tented kamer.webphideaways camp kuzuma badkamer.webphideaways camp kuzuma gamedrive.webp

Botswanaopenen +