Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

Berg-en-Dal Rest Camp ++

De naam zegt het al, Berg en Dal restcamp ligt op een prachtige locatie. Er wordt hier heel goed gekeken naar de conservatie van het gebied, betrekkende het Malelane berg bushveld, met zijn grazend wild. Hier vindt u witte neushoorns, Kudu, Impala, Giraffe, enkele olifanten, hert, boksoorten en everzwijnen. Luipaarden en wilde honden worden ook regelmatig gezien. Leeuwen vindt u in de lagergelegen gebieden van Skukuza en de Crocodile bridge. Ook voor de vogel liefhebber is het een paradijs! De goed opgeleide safari gidsen van Kruger Park kunnen u goed begeleiden met uw trip in de ochtend, avond of gewoon de hele dag!

Op het kamp kunt u in de openlucht koken, of genieten in het restaurant en het cafe, met uitzicht op de Matjulu dam. Er is ook een kleine winkel op het kamp, een benzine pomp en er is gelegenheid om te wassen.
U kunt in het park ook genieten van traditionele dans groepen van verschillende culturele achtergronden, of genieten in het zwembad, gelegen aan de rotswand!

In Berg-en-Dal Restcamp kunt u tevens een gamedrive of ochtendwandeling met ranger bijboeken. Wij adviseren u om dit al tijdig via ons voor vertrek te reserveren in verband met de beschikbaarheid.
Berg en Dal (1)Berg en Dal (2)Berg en Dal (3)Berg en Dal (4)Berg en Dal (5)

Zuid-Afrikaopenen +