Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formulier contact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

Aloe House Guest Lodge ++++

Aloe Guesthouse in Hermanus is een luxe B&B aan de zuidkust van het Afrikaanse continent. Het interieur van de suites is voorzien van alle gemakken die een verblijf veraangenamen. De suites zijn voorzien van eigen badkamer, koffie en thee faciliteiten, kluisje, ventilator en verwarming, haardroger en een koelkastje. In het zoutwater zwembad kunt u de vermoeienissen van de dag afspoelen. Tevens is er een veilige parking.

Hermanus grenst aan de landzijde aan de Hemel en Aarde Vallei, een van de wijngebieden van de West Kaap. Tijdens een wandeling door dit gebied kunt u ongetwijfeld een opkomende dorst lessen in een van de boerderijen aldaar. Voor sportliefhebbers zijn er activiteiten zoals sand boarden, parasilen quadbiken en nog vele andere. Voor de moedigen onder u is er ook een mogelijkheid om, in een kooi, te verkeren tussen de haaien. Hermanus staat het best bekend als walvis hoofdstad. In de maanden van september tot december komt de Southern Right Whale naar de baai om te baren en te paren, Vanaf de hoge rotsen hebt u een goed zicht op deze reuzen.

Elke ochtend is een ontbijt inbegrepen.
Aloe Guest House 000Aloe Guest House 001Aloe Guest House 002Aloe Guest House 003Aloe Guest House 004Aloe Guest House 005Aloe Guest House 006

Zuid-Afrikaopenen +