Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formuliercontact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

Swaziland is het kleinste land van Zuidelijk Afrika, grotendeels omringd door Zuid-Afrika en tevens grenzend aan Mozambique. De noordelijke regio van Swaziland is de thuisbasis van 's lands voornaamste steden, Mbabane, de hoofdstad, en Manzini, alwaar de internationale luchthaven van Swaziland is gevestigd.
In het noordwesten van Swaziland is het Malolotja National Park. Het Malolotja National Park is een van de meest indrukwekkende berg parken in Zuidelijk Afrika. Het landschap in het park is ongeëvenaard met een grote verscheidenheid aan flora en fauna.
Verder naar het oosten, langs de de bergachtige grens met Mozambique, ligt het Mlawula Nature Reserve. Het Mlawula gebied is uitgeroepen tot een beschermd gebied.
Swaziland is pionier als het gaat om beschermd natuurgebied.
Er is nog een andere belangrijke Nature Reserve in Swaziland, en dat is het Mlilwane Nature Reserve. Het is een mooi en afgelegen heiligdom gelegen in Swaziland's Ezulwini Valley, tussen Mbabane en Manzini.

Wanneer u de grens met Swaziland passeert dient u ter plaatse een visum aan te schaffen. Houdt u er rekening mee dat uw paspoort 6 maanden geldig dient te zijn na thuiskomst indien u een bezoek wenst te brengen aan Swaziland. Tijdens uw verblijf in Swaziland kunt u gewoon met de Zuid-Afrikaanse Rand betalen.