Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formuliercontact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

  Dag 2 aankomst Victoria Falls

  Bij aankomst op de luchthaven van Victoria Falls (of Livingstone luchthaven indien u aan de Zambia zijde landt) wordt u opgewacht en naar uw accommodatie gebracht voor de komende 2 nachten. De rest van de dag bent u vrij. U kunt ontspannen bij het zwembad of wellicht alvast een wandeling maken door het centrum van Victoria Falls. In het gezellige centrum bevinden zich diverse winkeltjes, restaurants en lunchrooms.
  Het verblijf voor de komende 2 nachten is op basis van logies & ontbijt.

  Dag 3 Victoria Falls

  U kunt deze ochtend bijvoorbeeld gebruiken om een bezoek te brengen aan de watervallen. Gaat u er vroeg heen want dan is het nog niet zo druk. Tijdens een wandeling hier kunt u vanaf diverse uitkijkpunten de imposante watervallen bezichtigen. Denk erom, u kunt nat worden! Maar wees gerust, u kunt bij de ingang voor enkele dollars een regenoutfit ‘huren’ waardoor u niet nat hoeft te worden. Mocht u hierna een adrenaline shot wensen, bezoek dan The Lookout Café. Dit ligt 120 meter boven de Zambezi rivier. Naast een prachtig uitzicht over de Victoria Falls brug ziet u hier een heleboel lijnen over de kloof hangen waar verschillende activiteiten gedaan kunnen worden. Een andere onvergetelijke ervaring is het deelnemen aan een helikopterexcursie. Vanuit de lucht zien de watervallen er heel anders uit en deze 12 tot 15 minuten durende vlucht over de watervallen zult u zeker geen spijt van krijgen. Ga vanavond eten één van de restaurants in Victoria Falls of boek een “Boma dinner”. Naast een overweldigend aanbod van eten krijgt u hier een show te zien van traditionele dansers en luistert u naar een drumconcert. Na het diner krijgt iedereen een drum te leen en kunt u allen deelnemen aan een live drumconcert.

  Dag 4 Victoria Falls – Chobe National Park

  Deze ochtend wordt u opgehaald voor uw transfer naar Botswana. Neem afscheid van de watervallen. Nadat u de grenspost bent gepasseerd duurt het niet lang meer en bent in aangekomen in Kasane. De transfertijd zal circa 1 ½ tot 2 uur duren (mede afhankelijk van de drukte bij de grenspost). Nadat u bent afgezet bij uw onderkomen voor de komende 2 nachten kunt u alvast het kleine centrum van Kasane ontdekken of uitrusten bij het zwembad. Voor de tweede helft van de middag kunt u deelnemen aan de eerste inbegrepen activiteit.
  Het verblijf voor de komende 2 nachten is op basis van Fully-Inclusive. Dit houdt in dat alle maaltijden, niet alcoholische- en lokale alcoholische dranken zijn inbegrepen alsmede de verschillende safari-activiteiten die door de lodge worden uitgevoerd.

  Dag 5 Chobe National Park

  U heeft een volle dag in Chobe National Park wat u de gelegenheid geeft om dit bekende park om uw gemak te aanschouwen. Het Chobe National Park is zeer geschikt om cruises over het water te maken waarbij u veel verschillende wild langs de overs kunt zien. Behalve olifanten zult u zeker nijlpaarden en krokodillen zien. Maar ook impala, zebra's, giraffe, kudu en met een beetje geluk leeuwen en luipaarden kunnen zomaar voorbij schuiven. Ook voor vogelliefhebbers is er met 350 verschillende vogelsoorten genoeg te zien zoals bij-eters, neushoornvogels, arenden, lepelaars, ooievaars en eenden. Om de middag af te sluiten raden we aan om mee te gaan op de sundowner cruise, waarbij u onder genot van een drankje kunt genieten van de prachtige zonsondergang over de Chobe rivier. ’s Avonds wordt er wederom heerlijk gekookt voor u en kunt u onder de sterrenhemel de avond afsluiten.

  Dag 6 Chobe National Park – Khwai concessie

  U wordt vandaag opgehaald bij uw accommodatie en gebracht naar de kleine luchthaven van Kasane. Vervolgens vliegt u in een klein vliegtuigje richting de Delta. Het camp ligt in een privéconcessie aan de rand van het Moremi Game Reserve. U verblijft in een zeer wildrijk gebied en heeft dan ook goede mogelijkheden voor spectaculaire game drives.
  Het verblijf voor de komende 3 nachten is op basis van Fully-Inclusive. Dit houdt in dat alle maaltijden, niet alcoholische- en lokale alcoholische dranken zijn inbegrepen alsmede de verschillende safari-activiteiten die door de lodge worden uitgevoerd.

  Dag 7 en 8 Khwai concessie / Moremi Game Reserve

  De komende 2 dagen heeft u volop de gelegenheid om dit prachtige deel van Botswana te ontdekken. Overdag maakt u, samen met overige gasten, gamedrives in een open safarivoertuig. Samen met een gids gaat op zoek naar olifanten, zebra’s, buffels, leeuwen, luipaarden, cheeta’s, vogels en veel bijzondere antilopensoorten. In de Khwai privéconcessie waarin u verblijft mag off road gereden worden, zodat u het wild echt kunt opzoeken. Ook een nightdrive, met behulp van een zoeklicht, behoort tot de mogelijkheden! Tevens zijn mogelijkheden om met een ranger een wandelsafari te maken.
  U kunt ook voor de upgrade versie kiezen waarbij u dan de laatste 3 nachten verblijft in de Okavango Delta i.p.v. Khwai concessie. Daar waar in de Khwai concessie ook 's avonds gamedrives kan worden gemaakt, kunt u in de Okavango Delta tevens boottochten per traditionele kano (mokoro) maken.Afhankelijk van de tijd van het jaar, de delta is tenslotte een overstromingsgebied waarvan de waterstand fluctueert, kunt u deelnemen aan diverse activiteiten op en rond het water. Kiest u dus voor de upgrade versie dan is het verblijf van de laatste 3 nachten in de Okavango Delta.

  Dag 9 Khwai concessie – Maun – Europa

  Na het ontbijt komt er helaas een einde aan deze Fly-In Safari door Botswana. U wordt per vliegtuigje weer teruggevlogen naar de bewoonde wereld. In Maun stapt u over op uw vlucht waarmee u terugvliegt naar Europa.

  Dag 10 aankomst Europa

  In de loop van de ochtend of middag landt u weer op de Europese luchthaven van uw keuze, alwaar u kunt terugkijken op een schitterende reis door Botswana.

  BIJZONDERHEDEN

  Omdat veel lodges in Botswana zijn gelegen in moeilijk bereikbare en afgelegen delen van een park of concessie overbrugt u bij onze Fly-In Safari’s de grote onderlinge afstanden per propellervliegtuigje. De vliegtuigjes vertrekken vanuit Maun of Kasane en maken onderweg maximaal drie stops om passagiers op te halen en/of af te zetten. Er is geen vast vluchtschema voor deze propellervliegtuigjes. Een dag voor vertrek wordt het definitieve vluchtplan vastgesteld en worden alle accommodaties op de hoogte gesteld van de aankomst- en vertrektijden van hun gasten. Uiteraard zal er rekening gehouden worden met de aankomst- en vertrektijd van uw internationale vluchten, maar bij vluchten tussen de lodges onderling kan geen voorkeur voor een vertrektijd worden aangegeven. Gezien de zeer beperkte ruimte aan boord voor bagage, bent u gebonden aan strikte richtlijnen ten aanzien van uw bagagevrijdom. U mag 1 reistas (geen koffer!!) plus 1 stuk handbagage van tezamen 20 kg per persoon meenemen. Bij boeking kan ook gevraagd worden naar uw lichaamsgewicht. De hoeveelheid brandstof die aan boord is hangt namelijk ook af van het totale gewicht van de passagiers en bagage.

  Reist u met meer dan 4 personen? Neem dan contact met ons op.

  Prijzen

  Onderstaand treft u voor het gewenste kamertype de prijs van de rondreis aan. Prijzen zijn p.p. inclusief vliegreis.

  Selecteer vluchten:

   
   


  Inclusief

  - intercontinentale vlucht heen naar Victoria Falls & terug vanaf Maun
  - transfer vanaf luchthaven Victoria Falls of Livingstone naar uw hotel in Victoria Falls
  - 2 nachten verblijf in Victoria Falls op basis van logies en ontbijt
  - transfer vanaf uw hotel in Victoria Falls naar uw hotel in Kasane/Chobe
  - 2 nachten verblijf in Kasane/Chobe op basis van Fully Inclusive (= ontbijt, lunch, diner, lokale dranken en safari activiteiten)
  - transfer vanaf uw hotel in Kasane/Chobe naar de luchthaven van Kasane
  - binnenlandse vlucht vanaf de luchthaven van Kasane naar de airstrip van Khwai Concession
  - 3 nachten verblijf in Khwai Concession op basis van Fully Inclusive (= ontbijt, lunch, diner, lokale dranken, safari activiteiten en transfer van- en naar de airstrip)
  - binnenlandse vlucht vanaf de airstrip van Khwai Concession naar de luchthaven van Maun

  Exclusief

  - overige maaltijden & dranken
  - entreekosten tot Victoria Falls National Park (circa US $ 30 per persoon)
  - Fooien en uitgaven van persoonlijke aard

  Bijzonderheden:

  - U mag tijdens deze Fly-In Safari 1 bagagestuk + 1 handbagagestuk meenemen van samen max. 20 kilo (let op ! geen koffers maar alleen een compacte reistas i.v.m. de beperkte en kleine bagageruimte).

  Extra optie

  asr logo002.jpg
  Annulerings verzekering (standaard)
  Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aangezien deze ook de niet gebruikte reisdagen vergoe...Lees meerdt die u noodgedwongen mist wanneer uw vakantie moet worden afgebroken.

  U kunt bij ons de Aflopende Annuleringsverzekering van de ASR verzekeringen (voorheen Europeesche Verzekeringen) afsluiten, dé vrijetijdsverzekeraar van Nederland. Deze annuleringsverzekering is uiterst compleet.

  De premie voor de annuleringsverzekering is 5.5% (exclusief 21 % assurantiebelasting) van de reissom. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Klik hier voor de brochure over de kortlopende reis- en annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/asr/api/asrnl/pod/getpdf?uri=/POD/r/Pdf/37031.pdf

  Klik hier voor de verzekeringskaart waarin de belangrijkste kenmerken vermeld staan over de kortlopende annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://verzekeringskaarten.nl/ikkieszelf/kortlopende-annuleringsverzekering

  Klik hier voor uitgebreide informatie over de dekking aangaande corona gerelateerde zaken of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/verzekeringen/kortlopende-reisverzekering/ikkieszelf/coronavirus-qa-voor-de-reis-en-annuleringsverzekering

  Algemene voorwaarden annuleringsverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  asr logo002.jpg
  Annulerings verzekering (Allrisk)
  Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annulerings-verzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag...Lees meer zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annulerings-kosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

  Maar let op: deze Allrisk Annuleringsverzekering stelt wel een paar voorwaarden aan het annuleren. Zo moet de reden van annulering ‘onvoorzien’ zijn en ‘buiten uw schuld’. De verzekering biedt dus geen dekking voor annuleringsredenen waarvan u vóór het afsluiten van de verzekering al op de hoogte was (niet onvoorzien) of waaraan u zelf iets had kunnen doen (niet buiten eigen schuld).

  De premie voor de Allrisk Annuleringsverzekering is 7.0% (exclusief 21 % assurantiebelasting) van de reissom. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Klik hier voor de brochure over de kortlopende reis- en annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/asr/api/asrnl/pod/getpdf?uri=/POD/r/Pdf/37031.pdf

  Klik hier voor de verzekeringskaart waarin de belangrijkste kenmerken vermeld staan over de kortlopende annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://verzekeringskaarten.nl/ikkieszelf/kortlopende-annuleringsverzekering

  Klik hier voor uitgebreide informatie over de dekking aangaande corona gerelateerde zaken of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/verzekeringen/kortlopende-reisverzekering/ikkieszelf/coronavirus-qa-voor-de-reis-en-annuleringsverzekering

  Algemene voorwaarden annuleringsverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  asr logo002.jpg
  Reisverzekering
  Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog meer onaangename verrassingen.

  U kunt bij ons de ...Lees meer
  Aflopende Reisverzekering van de ASR verzekeringen (voorheen Europeesche Verzekeringen) afsluiten, dé vrijetijdsverzekeraar van Nederland. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's.

  Wij boeken de reisverzekering van het type "Optimaal" met werelddekking inclusief de optie ongevallen reis. Dit is de meest uitgebreide dekking van de ASR verzekeringen (voorheen Europeesche Verzekeringen) . Hierdoor bent u verzekerd voor personenhulp, bagage, geneeskundige kosten, ongevallen reis, reisrechtsbijstand en geld.

  De premie bedraagt € 4,05 per persoon per dag. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Klik hier voor de brochure over de kortlopende reis- en annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/asr/api/asrnl/pod/getpdf?uri=/POD/r/Pdf/37031.pdf

  Klik hier voor de verzekeringskaart waarin de belangrijkste kenmerken vermeld staan over de kortlopende reisverzekering of ga naar de volgende website; https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/Kortlopende-Reisverzekering

  Klik hier voor uitgebreide informatie over de dekking aangaande corona gerelateerde zaken of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/verzekeringen/kortlopende-reisverzekering/ikkieszelf/coronavirus-qa-voor-de-reis-en-annuleringsverzekering

  Algemene voorwaarden reisverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  Deze reis wordt uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen. De gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op vluchten in de voordeligste tariefklasse. Wanneer deze voordeligste tariefklasse niet meer beschikbaar is kan een vluchttoeslag van toepassing zijn. Alle vluchtschema's zijn onder voorbehoud:
  • vanaf Amsterdam met KLM
  Amsterdam 10.20 - Johannesburg 22.05
  Johannesburg 11.25 - Victoria Falls 13.05 (uitgevoerd door British Airways)
  Maun 14.15 - Johannesburg 15.50 (uitgevoerd door Airlink)
  Johannesburg 23.10 - Amsterdam 10.20* (uitgevoerd door KLM)
  * = aankomst de volgende dag

  Wat vonden anderen?

  Hieronder vind u reacties van klanten die deze reis reeds gemaakt hebben.
  Staat hieronder nog niets? Dan hebben wij helaas nog geen reactie terug ontvangen.

  Anderen bekeken ook:

  Botswana en Zimbabwe in 't wild (11 dagen)
  v.a. € 5523,00
  Start:Maun
  Eind:Victoria Falls
  Categorie:Standaard
  Reisduur:11 dagen
  Bekijk
  In de ban van Zimbabwe (12 dagen)
  v.a. € 6964,00
  Start:Harare
  Eind:Victoria Falls
  Categorie:Superior
  Reisduur:12 dagen
  Bekijk
  8.0
  De hoogtepunten van Zimbabwe (13 dagen)
  v.a. € 8400,00
  Start:Victoria Falls
  Eind:Harare
  Categorie:Standaard
  Reisduur:11 dagen
  Bekijk
  Desert & Delta Safari, Cape to Vic Falls (17 dagen)
  v.a. € 7594,00
  Start:Kaapstad
  Eind:Victoria Falls
  Categorie:Superior
  Reisduur:18 dagen
  Bekijk