Telefoonnummer: 0562-449797 (optie 3)
Contact formuliercontact
0562-449797 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0562 - 449797 (optie 3)

  Dag 2 aankomst Kaapstad

  Na aankomst op de luchthaven van Kaapstad wordt u verwelkomt door een lokale vertegenwoordiger van ons en heeft u aansluitend een transfer naar uw hotel. U heeft de rest van de dag voldoende tijd om uit te rusten van de lange vlucht. Ook kunt u alvast op eigen gelegenheid Kaapstad bezichtigen.
  Wilt u langer blijven Kaapstad? Geen probleem, wij kunnen voor u 1 of meerdere extra nachten vooraf bijboeken.

  Dag 3 Kaapstad – Cederbergen (circa 180 km)

  Vanochtend begint het avontuur! Tijdens het verlaten van Kaapstad maken we nog een fotostop om voor de laatste keer de Tafelberg te kunnen zien en fotograferen. We rijden vandaag naar de Cederberg regio waarbij u onderweg niet alleen spectaculaire bergen en sinaasappel boerderijen ziet maar ook tevens de thuisbasis is van de populaire theesoort Rooibos. Het gebied rondom Clanwilliam is de enige streek ter wereld waar rooibosthee groeit. Het dorpje zelf is ook zeer aangenaam en ligt dus aan de voet van de Cederbergen: een gebergte van zacht gesteente met veel ijzeroxide waardoor grillige vormen zijn ontstaan die vooral aan het einde van de dag fel rood opkleuren. Het diner voor vanavond biedt u de gelegenheid om kennis te maken met wat Zuid-Afrikaanse gastvrijheid inhoudt en tevens kunt u onder genot van een glaasje Zuid-Afrikaanse wijn nader kennismaken met uw reisgenoten.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 4 Cederbergen – Orange rivier (circa 560 km)

  Na het ontbijten zetten we de reis voort en rijden we door het uitgestrekte Namaqualand. We passeren enkele magnifieke bergketens en in de Zuid-Afrikaanse lente (vanaf circa augustus t/m oktober) kunt u de spectaculaire bloemenpracht zien waar deze streek om bekend staat. Aan het einde van de middag arriveren we bij de Oranje rivier. De Oranje rivier is de natuurlijke grens tussen Zuid-Afrika en Namibië waar we de komende nacht aan de oevers van de Gariep aan Namibische zijde verblijven.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 5 Orange rivier – Ai-Ais (circa 115 km)

  Terwijl de Oranjerivier vernoemd was naar het Nederlandse Koninklijke Huis, wordt de laatste tijd de rivier naar zijn oorspronkelijke naam Gariep genoemd, wat gewoonweg "rivier" betekent in de inheemse KhoeKhoe taal. De rivier die in de bergen van Lesotho begint is de langste rivier in Zuid-Afrika en biedt een uniek contrast met de woestijnlandschappen langs de oevers. De beste manier om de rivier te ervaren is een uitstapje te maken op het water en deze ochtend heeft u de mogelijkheid om mee te doen aan een optionele kano tocht. Rond het middaguur verlaten we Oranjerivier en reizen we noordwaarts naar de warmwaterbronnen van Ais-Ais en vanavond kunnen we onszelf verwennen in warm water onder de woestijnhemel.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 6 Ai-Ais – Fish River Canyon – Keetmanshoop (circa 270 km)

  De Fish River Canyon is ná de Grand Canyon de grootste kloof ter wereld en hierdoor is dit natuurlijk één van de grootste natuurwonderen van het continent Afrika! Als u de rand van de Fish River Canyon nadert dan kunt u genieten van een overweldigende panorama alwaar u prachtige foto’s kunt maken. Het uitzicht wat u hier zult zien zal u zeker nog lang bijblijven. Na de ochtendglorie reizen we verder richting Keetmanshoop. Deze middag brengen we door bij Quiver Tree Forest (ook wel het Kokerbomenwoud genoemd). Deze bomen met een vreemde vorm kunnen 300 jaar oud worden en de takken werden door de San gebruikt als quivers (kokers in het Afrikaans), waar ze hun giftige pijlen in bewaren. Uiteraard brengen we een bezoek aan deze excentrieke bomen. Hierna rijden we door naar Keetmanshoop voor de overnachting.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 7 Keetmanshoop – Namib Naukluft NP (circa 450 km)

  Elke 'overlandreis' heeft een aantal lange reisdagen en vandaag is het één van die dagen, omdat we dieper in de Namibwoestijn duiken. Onze bestemming zijn de duinen die de westerse wegen van de woestijn bedekken. Lange stoffige wegen en dunbevolkte landbouwvelden bieden ons een inzicht in de enorme omvang van dit uitgestrekte Namibië. Van de graslanden in het oosten tot de rode duinen in het westen vertegenwoordigen de langzaam veranderende landschappen de vele gezichten die dit woestijnland rijk is. Onze basis voor de komende twee nachten ligt aan de rand van dit woestijn wonderland.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 8 Namib Naukluft NP – Sossusvlei – Namib Naukluft NP (circa 200 km)

  Eén van de hoogtepunten van het Namib Naukluft NP is het wonderlijke Sossusvlei. Dit is de oudste woestijn ter wereld! Nadat we eerst de Dune 45 hebben beklommen (dit is de hoogste duin van Namibië), stappen we in onze 4x4 voertuigen en rijden we naar de Sossusvlei en de Deadvlei. Hier maken we een wandeling en kunt u genieten van de adembenemende omgeving. Nadat u aan het einde van de dag weer terug bent leegt u uw schoenen van het vele zand en geniet u vanavond van een prachtige sterrenhemel genietend van alle indrukken die u vandaag heeft opgedaan.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 9 Namib Naukluft NP – Swakopmund (circa 350 km)

  Vanochtend maken we een laatste uitstap in de woestijn met een lokale expert die uitleg geeft over het eco-systeem van de Namib Dessert. We vervolgen de weg via adembenemende bergpassen en passeren we de steenbokskeerkring. We maken een korte (foto)stop in Walvisbaai in de hoop dat we een glimp opvangen van de Flamingo's die hier eten. Vanavond kunnen we heerlijk eten in een restaurant in de koloniale badplaats Swakopmund waar we 2 nachten verblijven.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 10 Swakopmund

  Voor de mensen die van adrenaline houden biedt Swakopmund veel mogelijkheden. Maak van de gelegenheid gebruik om de stad op uw gemak te verkennen, want er zijn tal van bezienswaardigheden en activiteiten zoals sandboarden of quadrijden. Niet te missen is de selectie van beroemde cafés en bakkers die een heerlijk scala aan Duitse geïnspireerde lekkernijen aanbieden. Swakopmund biedt alle gemakken van een kleine stad en is de perfecte start voor de reis naar het noorden van het land.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 11 Swakopmund – Spitzkoppe – Brandberg (circa 280 km)

  We laten de koudere kustlijn achter ons en rijden door de woestijnvlaktes naar Spitzkoppe, een iconische groep gekromde granieten bergen met levendige kleuren. De aanwezigheid van rotstekeningen geeft hun betekenis aan voor het San-volk dat hier vele jaren geleden woonde. We zullen genieten van een wandeling met onze gids en hebben de gelegenheid om enkele voorbeelden van de rotstekeningen van de San te bekijken. Vervolgens rijden we verder voor de volgende overnachting.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 12 Brandberg – Kamanjab (ca. 200 km)

  Op weg naar de regio Kamanjab brengen we een bezoek aan rotsformaties en tekeningen van de San in Twyfelfontein. De prehistorische rotstekeningen die we hier vinden beelden veelal dieren en jachtscènes uit en staan vermeld op de Unesco werelderfgoedlijst. De overnachting is in de omgeving van Kamanjab.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 13 Kamanjab – Etosha National Park (circa 180 km)

  We rijden na het ontbijt verder en gaan we naar Etosha National Park. Etosha is de locatie voor enkele van de meest unieke game-belevenissen in Afrika. Op weg naar ons onderkomen voor vanavond maken we alvast onze eerste gamedrive. Vanuit onze truck kunt u kennismaken met de prachtige natuur van Etosha. We maken de eerste overnachting bij de restcamp waar u ’s avonds uitzicht heeft op de waterpoel met grote kans dat u hier vanavond olifanten, neushoorns en andere wild zult zien drinken bij de poel.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 14 Etosha National Park

  Onze tweede dag in Etosha staat nog een hele dag in het teken van het verder ontdekken van het park. Geen dag op safari is ooit hetzelfde en de spanning voor die bijzondere waarneming is de motivatie die onze ogen wijd open houden. Voor het slapen gaan kunt u nog even kijken bij de verlichte drinkplaats van het kamp om te zien welke (nacht)dieren komen drinken.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 15 Etosha National Park – Windhoek (circa 390 km)

  Een laatste vroege ochtend en korte game drive naar de toegangspoort is het einde van een bezoek aan het Etosha park en rijden we door naar Windhoek, de hoofdstad van Namibië. Bij aankomst zullen we een korte wandeling door het stadscentrum maken en de gelegenheid hebben om enkele bekende bezienswaardigheden te bekijken.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 16 Windhoek – Ghanzi (ca. 530 km.)

  Vandaag reizen we richting het oosten en gaan we naar het naburige Botswana en de Kalahari-woestijn. Sterk verschillend van de Namibwoestijn waar Namibië naar wordt genoemd, is de Kalahari niet minder indrukwekkend en beslaat meer dan 900.000 vierkante kilometer. De San gemeenschap zijn al lang in verband gebracht met deze ruwe omgeving en vanavond genieten we van een dansavond die een kijkje geeft in hun cultuur met dans, zang en verhalen.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 17 Ghanzi – Maun – Moremi South Gate Camp (ca. 350 km.)

  De San gemeenschap hebben voor duizenden jaren in moeilijke omstandigheden bestaan en deze ochtend zult u de mogelijkheid krijgen om een wandeling met San gidsen te maken om te leren hoe ze het milieu omarmen om te overleven. Na de wandeling rijden we door naar Maun, waar u na aankomst een optionele vlucht over de Okavango Delta kunt maken (als het weer het toelaat). Vervolgens rijden we door naar Moremi South Gate Camp waar een unieke ervaringen te wachten staat. U slaapt de komende 2 nachten vlakbij de ingang van het Moremi Game Reserve.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 18 Moremi Game Reserve (Okavango Delta)

  Na het ontbijt gaan we naar de mokoro aanlegplaats in de Okavango Delta. Dit is werkelijk een uniek stukje paradijs op aarde! Lagunes, eilandjes, exotische planten en wilde dieren bepalen hier het beeld. Meer dan 95% van het water in de Delta verdampt voordat het bij de Thamalakane Rivier nabij Maun bereikt. We zullen vandaag kennis gaan maken met de smalle deltakanalen en de lagunes en varen langs diverse eilandjes in onze traditionele mokoro's. U maakt grote kans op krokodillen en nijlpaarden die u in het water om u heen ontdekt! U zult genieten van het rijke vogelleven en de overweldigende natuur! Indien mogelijk maken we op één van de eilandjes een wandeling. Aan het eind van de ochtend varen we met de mokoro terug naar de aanlegplaats. Vanmiddag gaan we een gamedrive maken door het Moremi Game Reserve, waarbij we dit keer het wild proberen te spotten vanuit een voertuig in plaats vanaf het water.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 19 Moremi – Savuti – Chobe (ca. 300 km.)

  Vandaag staat een lange maar heel bijzondere reisdag op het programma. We rijden vanaf Moremi South Gate al gamedrivend door Savuti en Chobe National Park naar Kasane. Een lange dag dus, maar omdat we dwars door Savuti rijden zullen we onderweg zeker kans hebben om bijvoorbeeld leeuwen en hyena’s tegen te komen, hier staat Savuti om bekend. De pannen en drinkpoelen worden daarnaast door grote kuddes olifanten en antilopen bezocht in het droge seizoen. Aan het einde van de dag komen we aan in Kasane/Chobe, alwaar we 2 nachten verblijven.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 20 Chobe National Park

  Na diverse intensieve dagen kunnen we vandaag wat rustiger aan doen. Ontspan vanochtend, maak een wandeling of ga naar het centrum van Kasane op zoek naar mooie souvenirtjes. Tijdens de namiddag maken we allemaal een bootcruise over de Chobe rivier en zult u de prachtige zonsondergang op het water meemaken. De avondmaal wordt geserveerd rond het kampvuur.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 21 Chobe National Park – Victoria Falls (ca. 90 km.)

  Met de herinneringen van onze wildlife ervaringen vers in onze gedachten, steken we de grens over van Zimbabwe en reizen de korte afstand naar Victoria Falls. Vanmiddag kunt u dan de spectaculaire Victoria Falls bezoeken, ook bekend onder de lokale naam "Mosi-oa Tunya" (de rook die dondert). Terwijl veel tijd vandaag is toegewijd aan het bekijken van de machtige Zambezi River die uit komt in de Batoka kloof, biedt het bruisende centrum van Victoria Falls ook een scala aan optionele activiteiten voor degenen die een ‘adrenalineshot’ willen hebben. Voor de meer ontspannen reiziger zijn er ook ambachtelijke markten en koffiehuizen aanwezig.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 22 Victoria Falls – Europa

  Na het ontbijt komt er helaas een einde aan deze grote ontdekkingsreis door Zuidelijk Afrika. In de loop van de dag wordt u naar de luchthaven van Victoria Falls of Livingstone gebracht voor uw vlucht terug naar Europa.
  Ontbijt is inbegrepen. Het is ook mogelijk om een verlenging van 1 of meerdere nachten te boeken in Victoria Falls.

  Dag 23 aankomst Europa

  In de loop van de ochtend of middag landt u weer op de Europese luchthaven van uw keuze, alwaar u kunt terugkijken op een schitterende en vooral comfortabele lodge safari door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe.

  BIJZONDERHEDEN

  Alle informatie over het reisprogramma kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Bij eventuele veranderingen wordt altijd rekening gehouden met uw veiligheid. De overnachtingadressen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, afhankelijk van weg- en weersomstandigheden of onvoorziene omstandigheden. Hoewel alles in het werk is gesteld om alle vooraf bekende informatie zo volledig mogelijk te vermelden, dienen deze daarom als richtlijn te worden gebruikt. Kort voor aanvang van vertrek ontvangt u de meest up-to-date reisdossier. Deelnemen aan een avontuurlijke rondreis door Afrika omvat honderden, zo niet duizenden kilometers. Tijdens het reizen kunt u de tijd gebruiken om te praten met uw reisgenoten, iets drinken en vooral genieten van alle belevenissen die u onderweg ziet, ervaart en meemaakt. Sommige wegen zijn vlak en gemakkelijk te rijden echter kunnen er ook wegen zijn waar u slechts enkele kilometers per uur vooruit komt. Er is simpelweg niet te voorspellen wat er kan gebeuren onderweg. Verschillende factoren, zoals het weer, verkeer, grensformaliteiten of andere omstandigheden kunnen ertoe leiden dat de hoeveelheid tijd die is gepland voor een bepaald traject korter of langer kan duren. Dus kijk niet te vaak op uw horloge, leg uw iPad aan de kant, zet uw telefoon uit, ontspan en geniet vooral! Een gemiddelde dag kan 5 uur duren of 14 uur, het hangt allemaal af van de dag... en dat is slechts een "gemiddelde"!

  Reist u met meer dan 4 personen? Neem dan contact met ons op.

  Prijzen

  Onderstaand treft u voor het gewenste kamertype de prijs van de rondreis aan. Prijzen zijn p.p. inclusief vliegreis.

  Selecteer vluchten:

   
   


  Inclusief

  • intercontinentale vlucht heen naar Kaapstad & terug vanaf Victoria Falls of Livingstone
  • aankomst transfer Kaapstad
  • vertrek transfer Victoria Falls (bij vertrek vanaf Livingstone is een toeslag van toepassing)
  • 20 nachten verblijf op basis van logies
  • 20 x ontbijt, 19 lunch en 19 x diner
  • Alle omschreven excursies en entreegelden nationale parken (tenzij anders vermeld)
  • Vervoer per comfortabele 4-WD safaritruck voorzien van o.a. airconditioning en toilet.
  • Alle data met deskundige Engelssprekende (of op specifieke vertrekdata Duitssprekende) reisleiding/chauffeur
  • Bezoek aan Fish River Canyon
  • Bezoek aan Sossusvlei, Deadvlei en Dune 45
  • beleef de Duitse koloniale nederzetting Swakopmund
  • wandeling Brandberg White Lady
  • diverse gamedrives Etosha N.P.
  • Stadsbezoek Windhoek
  • Verblijf van 2 nachten in een semi-permanente tentenkamp aan de rand van Moremi Game Reserve
  • Ochtendexcursie Okavango Delta waarbij u per traditionele kano (mokoro) de Delta ontdekt
  • Middag gamedrive in Moremi Game Reserve
  • En Route (van Moremi tot Kasane) gamedrivend door het Savuti Chobe National Park
  • bootsafari Chobe rivier tijdens spectaculaire zonsondergang
  • bezoek aan de machtige Victoria watervallen in Zimbabwe (excl. entreegelden)

  Exclusief

  • overige maaltijden
  • alcoholische- en niet alcoholische dranken
  • Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden
  • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard

  Bijzonderheden:

  • Minimum aantal deelnemers is 4
  • Maximum aantal deelnemers is 12
  • U mag per persoon één koffer meenemen (afmeting max. 80x60x30 cm.) plus handbagage.
  • De samenstelling van het reisgezelschap kan gedurende de reis wisselen.

  Extra optie

  asr logo rgb 03 met schaduw 300mm.jpg
  Annulerings verzekering (standaard)
  Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aangezien deze ook de niet gebruikte reisdagen vergoe...Lees meerdt die u noodgedwongen mist wanneer uw vakantie moet worden afgebroken.

  U kunt bij ons de Aflopende Annuleringsverzekering van de ASR verzekeringen (voorheen Europeesche Verzekeringen) afsluiten, dé vrijetijdsverzekeraar van Nederland. Deze annuleringsverzekering is uiterst compleet.

  De premie voor de annuleringsverzekering is 5.5% (exclusief 21 % assurantiebelasting) van de reissom. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Klik hier voor de brochure over de kortlopende reis- en annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://www.europeesche.nl/sites/default/files/37031_kortlopendereisenannuleringsverzekering.pdf

  Klik hier voor de verzekeringskaart waarin de belangrijkste kenmerken vermeld staan over de kortlopende annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/Kortlopende-Annuleringsverzekering

  Klik hier voor uitgebreide informatie over de dekking aangaande corona gerelateerde zaken of ga naar de volgende website; https://www.europeesche.nl/nieuws/coronavirus-vraag-en-antwoord

  Algemene voorwaarden annuleringsverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  asr logo rgb 03 met schaduw 300mm.jpg
  Annulerings verzekering (Allrisk)
  Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annulerings-verzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag...Lees meer zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annulerings-kosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

  Maar let op: deze Allrisk Annuleringsverzekering stelt wel een paar voorwaarden aan het annuleren. Zo moet de reden van annulering ‘onvoorzien’ zijn en ‘buiten uw schuld’. De verzekering biedt dus geen dekking voor annuleringsredenen waarvan u vóór het afsluiten van de verzekering al op de hoogte was (niet onvoorzien) of waaraan u zelf iets had kunnen doen (niet buiten eigen schuld).

  De premie voor de Allrisk Annuleringsverzekering is 7.0% (exclusief 21 % assurantiebelasting) van de reissom. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Klik hier voor de brochure over de kortlopende reis- en annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://www.europeesche.nl/sites/default/files/37031_kortlopendereisenannuleringsverzekering.pdf

  Klik hier voor de verzekeringskaart waarin de belangrijkste kenmerken vermeld staan over de kortlopende annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/Kortlopende-Annuleringsverzekering

  Klik hier voor uitgebreide informatie over de dekking aangaande corona gerelateerde zaken of ga naar de volgende website; https://www.europeesche.nl/nieuws/coronavirus-vraag-en-antwoord

  Algemene voorwaarden annuleringsverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  asr logo rgb 03 met schaduw 300mm.jpg
  Reisverzekering
  Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog meer onaangename verrassingen.

  U kunt bij ons de ...Lees meer
  Aflopende Reisverzekering van de ASR verzekeringen (voorheen Europeesche Verzekeringen) afsluiten, dé vrijetijdsverzekeraar van Nederland. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's.

  Wij boeken de reisverzekering van het type "Optimaal" met werelddekking inclusief de optie ongevallen reis. Dit is de meest uitgebreide dekking van de ASR verzekeringen (voorheen Europeesche Verzekeringen) . Hierdoor bent u verzekerd voor personenhulp, bagage, geneeskundige kosten, ongevallen reis, reisrechtsbijstand en geld.

  De premie bedraagt € 4,05 per persoon per dag. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Klik hier voor de brochure over de kortlopende reis- en annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://www.europeesche.nl/sites/default/files/37031_kortlopendereisenannuleringsverzekering.pdf

  Klik hier voor de verzekeringskaart waarin de belangrijkste kenmerken vermeld staan over de kortlopende reisverzekering of ga naar de volgende website; https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/Kortlopende-Reisverzekering

  Klik hier voor uitgebreide informatie over de dekking aangaande corona gerelateerde zaken of ga naar de volgende website; https://www.europeesche.nl/nieuws/coronavirus-vraag-en-antwoord

  Algemene voorwaarden reisverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.

  Verlenging

  victoria falls rainbow hotel van boven.jpg
  Verlenging Victoria Falls einde reis (Victoria Falls Rainbow Hotel)
  Op loopafstand van het gezellige centrum van Victoria Falls, vindt u Victoria Falls Rainbow Hotel. De omgeving van dit hotel wordt gekenmerkt door de machtige Zambezi rivier en één van de zeven wereldwonderen: de Victoria watervallen! Zowel Zambezi N...Lees meerational Park als Victoria Falls National Park biedt een grote verscheidenheid aan wild. Zo vindt u in Zambezi NP onder andere giraffen, krokodillen, hyena's, nijlpaarden en diverse vogel en in Victoria Falls NP onder andere buffels, olifanten, bavianen, impala’s en apen. Tevens zijn er in de omgeving diverse avontuurlijke activiteiten ondernemen. Het hotel beschikt over faciliteiten als een lounge met bar en eetgelegenheid, een buitenzwembad en een wasservice. De kamers zijn eenvoudig maar netjes ingericht en beschikken over airconditioning, televisie, telefoon en een badkamer met douche en toilet.
  Vanaf:
  € 101p.p p.n.
  2-pers. kamer
  06-06-2023- 31-03-2025€101p.p p.n.
  1-pers. kamer
  06-06-2023- 31-03-2025€159p.p p.n.

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  Deze reis wordt uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen. De gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op vluchten in de voordeligste tariefklasse. Wanneer deze voordeligste tariefklasse niet meer beschikbaar is kan een vluchttoeslag van toepassing zijn. Alle vluchtschema's zijn onder voorbehoud:
  • vanaf Amsterdam met British Airways
  • vanaf Amsterdam met KLM
  • vanaf Brussel met British Airways
  Amsterdam 15.00 - Londen Heathrow 15.25 / Londen Heathrow 17.35 - Kaapstad 07.05*, of
  Amsterdam 19.35 - Londen Heathrow 19.50 / Londen Heathrow 21.35 - Kaapstad 11.05*
  Victoria Falls 13.55 - Johannesburg 15.35 / Johannesburg 20.20 - Londen Heathrow 05.25* / Londen Heathrow 06.50 - Amsterdam 09.15
  * = aankomst de volgende dag
  Amsterdam 10.00 - Kaapstad 21.15
  Livingstone 18.05 - Nairobi 22.10 / Nairobi 23.59 - Amsterdam 06.30*, of
  Victoria Falls 13.55 - Johannesburg 15.35 / Johannesburg 23.15 - Amsterdam 10.20*
  * = aankomst de volgende dag
  Brussel Zaventem 14.00 - Londen Heathrow 14.20 / Londen Heathrow 17.35 - Kaapstad 07.05*, of
  Brussel Zaventem 19.40 - Londen Heathrow 19.55 / Londen Heathrow 21.35 - Kaapstad 11.05*
  Victoria Falls 13.55 - Johannesburg 15.35 / Johannesburg 20.20 - Londen Heathrow 05.25* / Londen Heathrow 06.45 - Brussel Zaventem 09.00
  * = aankomst de volgende dag

  Wat vonden anderen?

  Hieronder vind u reacties van klanten die deze reis reeds gemaakt hebben.
  Staat hieronder nog niets? Dan hebben wij helaas nog geen reactie terug ontvangen.

  Helmie verlijsdonk, Helmond
  'Vol programma met wandelingen op het heetst van de dag. Wanneer je niet meedoet aan de optionele kanotocht zit je de hele dag te wachten op de rest van de groep die wel meedoen.'
  Paul Kerssens, Haarlem
  'We hebben genoten van alle mooie dingen, die we hebben gezien, van de avontuurlijke gebeurtenissen, zoals het kamperen en van de goede omgang met de gids, de chauffeur en de andere groepsleden. Soms was het erg vermoeiend en intensief, maar over het geheel kijken we terug op een geweldige vakantie. '

  Anderen bekeken ook:

  8.8
  Het Beste van Zuid-Afrika (22 dagen)
  v.a. € 3556,00
  Start:Johannesburg
  Eind:Kaapstad
  Deelnemers: max. 14
  Reisduur:22 dagen
  Bekijk
  8.0
  van Tafelberg tot zandwoestijn (17 dagen)
  v.a. € 3402,00
  Start:Kaapstad
  Eind:Windhoek
  Deelnemers: max. 12
  Reisduur:17 dagen
  Bekijk
  Comfortabele lodgesafari van Victoria Falls naar Kaapstad (23 dagen)
  v.a. € 5590,00
  Start:Victoria Falls
  Eind:Kaapstad
  Deelnemers: max. 12
  Reisduur:23 dagen
  Bekijk
  van Etosha tot de Kaap (17 dagen)
  v.a. € 3756,00
  Start:Windhoek
  Eind:Kaapstad
  Deelnemers: max. 12
  Reisduur:17 dagen
  Bekijk