Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formuliercontact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

  Dag 2 aankomst Kaapstad

  Na aankomst op de luchthaven van Kaapstad wordt u verwelkomt door een lokale vertegenwoordiger van ons en heeft u aansluitend een transfer naar uw hotel. U heeft de rest van de dag voldoende tijd om uit te rusten van de lange vlucht. Ook kunt u alvast op eigen gelegenheid Kaapstad bezichtigen.
  Wilt u langer blijven Kaapstad? Geen probleem, wij kunnen voor u 1 of meerdere extra nachten vooraf bijboeken.

  Dag 3 Kaapstad – Cederbergen (circa 180 km)

  Vanochtend begint het avontuur! Tijdens het verlaten van Kaapstad maken we nog een fotostop om voor de laatste keer de Tafelberg te kunnen zien en fotograferen. We rijden vandaag naar de Cederberg regio waarbij u onderweg niet alleen spectaculaire bergen en sinaasappel boerderijen ziet maar ook tevens de thuisbasis is van de populaire theesoort Rooibos. Het gebied rondom Clanwilliam is de enige streek ter wereld waar rooibosthee groeit. Het dorpje zelf is ook zeer aangenaam en ligt dus aan de voet van de Cederbergen: een gebergte van zacht gesteente met veel ijzeroxide waardoor grillige vormen zijn ontstaan die vooral aan het einde van de dag fel rood opkleuren. Het diner voor vanavond biedt u de gelegenheid om kennis te maken met wat Zuid-Afrikaanse gastvrijheid inhoudt en tevens kunt u onder genot van een glaasje Zuid-Afrikaanse wijn nader kennismaken met uw reisgenoten.
  Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

  Dag 4 Cederbergen – Orange rivier (circa 560 km)

  Na het ontbijten zetten we de reis voort en rijden we door het uitgestrekte Namaqualand. We passeren enkele magnifieke bergketens en in de Zuid-Afrikaanse lente (vanaf circa augustus t/m oktober) kunt u de spectaculaire bloemenpracht zien waar deze streek om bekend staat. Aan het einde van de middag arriveren we bij de Oranje rivier. De Oranje rivier is de natuurlijke grens tussen Zuid-Afrika en Namibië waar we de komende nacht aan de oevers van de Gariep aan Namibische zijde verblijven.
  Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

  Dag 5 Orange rivier – Ai-Ais (circa 115 km)

  Terwijl de Oranjerivier vernoemd was naar het Nederlandse Koninklijke Huis, wordt de laatste tijd de rivier naar zijn oorspronkelijke naam Gariep genoemd, wat gewoonweg "rivier" betekent in de inheemse KhoeKhoe taal. De rivier die in de bergen van Lesotho begint is de langste rivier in Zuid-Afrika en biedt een uniek contrast met de woestijnlandschappen langs de oevers. De beste manier om de rivier te ervaren is een uitstapje te maken op het water en deze ochtend heeft u de mogelijkheid om mee te doen aan een optionele kano tocht. Rond het middaguur verlaten we Oranjerivier en reizen we noordwaarts naar de warmwaterbronnen van Ais-Ais en vanavond kunnen we onszelf verwennen in warm water onder de woestijnhemel.
  Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

  Dag 6 Ai-Ais – Fish River Canyon – Keetmanshoop (circa 270 km)

  De Fish River Canyon is ná de Grand Canyon de grootste kloof ter wereld en hierdoor is dit natuurlijk één van de grootste natuurwonderen van het continent Afrika! Als u de rand van de Fish River Canyon nadert dan kunt u genieten van een overweldigende panorama alwaar u prachtige foto’s kunt maken. Het uitzicht wat u hier zult zien zal u zeker nog lang bijblijven. Na de ochtendglorie reizen we verder richting Keetmanshoop. Deze middag brengen we door bij Quiver Tree Forest (ook wel het Kokerbomenwoud genoemd). Deze bomen met een vreemde vorm kunnen 300 jaar oud worden en de takken werden door de San gebruikt als quivers (kokers in het Afrikaans), waar ze hun giftige pijlen in bewaren. Uiteraard brengen we een bezoek aan deze excentrieke bomen. Hierna rijden we door naar Keetmanshoop voor de overnachting.
  Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

  Dag 7 Keetmanshoop – Namib Naukluft NP (circa 450 km)

  Elke 'overlandreis' heeft een aantal lange reisdagen en vandaag is het één van die dagen, omdat we dieper in de Namibwoestijn duiken. Onze bestemming zijn de duinen die de westerse wegen van de woestijn bedekken. Lange stoffige wegen en dunbevolkte landbouwvelden bieden ons een inzicht in de enorme omvang van dit uitgestrekte Namibië. Van de graslanden in het oosten tot de rode duinen in het westen vertegenwoordigen de langzaam veranderende landschappen de vele gezichten die dit woestijnland rijk is. Onze basis voor de komende twee nachten ligt aan de rand van dit woestijn wonderland.
  Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

  Dag 8 Namib Naukluft NP – Sossusvlei – Namib Naukluft NP (circa 200 km)

  Eén van de hoogtepunten van het Namib Naukluft NP is het wonderlijke Sossusvlei. Dit is de oudste woestijn ter wereld! Nadat we eerst de Dune 45 hebben beklommen (dit is de hoogste duin van Namibië), stappen we in onze 4x4 voertuigen en rijden we naar de Sossusvlei en de Deadvlei. Hier maken we een wandeling en kunt u genieten van de adembenemende omgeving. Nadat u aan het einde van de dag weer terug bent leegt u uw schoenen van het vele zand en geniet u vanavond van een prachtige sterrenhemel genietend van alle indrukken die u vandaag heeft opgedaan.
  Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

  Dag 9 Namib Naukluft NP – Swakopmund (circa 350 km)

  Vanochtend maken we een laatste uitstap in de woestijn met een lokale expert die uitleg geeft over het eco-systeem van de Namib Dessert. We vervolgen de weg via adembenemende bergpassen en passeren we de steenbokskeerkring. We maken een korte (foto)stop in Walvisbaai in de hoop dat we een glimp opvangen van de Flamingo's die hier eten. Vanavond kunnen we heerlijk eten in een restaurant in de koloniale badplaats Swakopmund waar we 2 nachten verblijven.
  Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

  Dag 10 Swakopmund

  Voor de mensen die van adrenaline houden biedt Swakopmund veel mogelijkheden. Maak van de gelegenheid gebruik om de stad op uw gemak te verkennen, want er zijn tal van bezienswaardigheden en activiteiten zoals sandboarden of quadrijden. Niet te missen is de selectie van beroemde cafés en bakkers die een heerlijk scala aan Duitse geïnspireerde lekkernijen aanbieden. Swakopmund biedt alle gemakken van een kleine stad en is de perfecte start voor de reis naar het noorden van het land.
  Ontbijt is inbegrepen.

  Dag 11 Swakopmund – Cape Cross – Khorixas (circa 350 km)

  We verlaten Swakopmund en vervolgen de reis verder noordwaarts, langs de Skeleton Coast. We brengen een bezoek aan de zeehondenkolonie van Cape Cross, de thuisbasis van een broedkolonie van 200 000 tot 250 000 Kaapse pelsrobben. De aanblik van duizenden zeehonden die op het strand liggen te zonnen en in de branding dartelen is indrukwekkend. We rijden dwars door de woestijn verder landinwaarts voor de volgende overnachting.
  Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

  Dag 12 Khorixas – Etosha National Park (ca. 250 km)

  Op weg naar Etosha brengen we een bezoek aan rotsformaties en tekeningen van de San in Twyfelfontein. De prehistorische rotstekeningen die we hier vinden beelden veelal dieren en jachtscènes uit en staan vermeld op de Unesco werelderfgoedlijst. Ook bezoeken we het Petrified Forest, een nationaal monument, bestaande uit prehistorische boomstammen die nu versteend zijn. We verlaten Twyfelfontein en rijden door naar Etosha National Park. Etosha is de locatie voor enkele van de meest unieke game-belevenissen in Afrika. Op weg naar ons onderkomen voor vanavond maken we alvast onze eerste gamedrive. Vanuit onze truck kunt u kennismaken met de prachtige natuur van Etosha. We maken de eerste overnachting bij de restcamp waar u ’s avonds uitzicht heeft op de waterpoel met grote kans dat u hier vanavond olifanten, neushoorns en andere wild zult zien drinken bij de poel.
  Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

  Dag 13 en 14 Etosha National Park

  Met uitgestrekte zoutpannen, savanne en bossen is Etosha één van de mooiste wildparken van Afrika. Met 18.000 vierkante kilometer is het één van de grootste parken in zuidelijk Afrika. Etosha betekent "groot wit gebied", wat verwijst naar de grote droge pan in het midden van het park. We zullen de komende dagen doorbrengen met het verkennen van het park in de Nomad Truck. Geen dag op safari is ooit hetzelfde en de spanning voor die bijzondere waarneming is de motivatie die onze ogen wijd open houden. Voor het slapen gaan kunt u nog even kijken bij de verlichte drinkplaats van het kamp om te zien welke (nacht)dieren komen drinken.
  Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

  Dag 15 Etosha National Park – Caprivi (ca. 600 km.)

  Het grillige woestijnlandschap wordt achtergelaten en we zetten koers naar het noorden, waar u naar de smalle landstrook Caprivi in het noordoosten reist. Het laatste deel van de reis rijden we langs vele dorpjes en zult u een glimp opvangen van het dagelijks leven van de lokale bevolking. Vanavond verblijven we in een lodge langs de oevers van de machtige Okavango River.
  Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

  Dag 16 Caprivi – Maun (ca. 400 km.)

  Voordat we verder rijden, maken we eerst een ontspannen boottocht over de prachtige Kavango rivier. We verlaten de Caprivi en steken de grens over naar Botswana en bereiken onze volgende bestemming: Maun. Dit is de toegangspoort tot de Okavango Delta en het Moremi Game Reserve. De naam van de plaats Maun komt van het San woord "maung", wat "plaats van het riet" betekend. De middag is vrij te besteden.
  Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

  Dag 17 Maun – Khwai (ca. 150 km.)

  Deze ochtend kunt u een optionele vlucht over de Okavango Delta maken (als het weer het toelaat). We maken ons klaar voor een 2 daagse avontuur in de 'bush'. We laten de safaritrucks achter in Maun en stappen over in een open 4x4 jeep en rijden naar het moeilijk bereikbare Khwai area. Grenzend aan Moremi Game Reserve, een landtong in de Okavango Delta, waar unieke ervaringen te wachten staat. We stoppen vanmiddag bij de mokoro aanlegplaats. Dit is werkelijk een uniek stukje paradijs op aarde! Lagunes, eilandjes, exotische planten en wilde dieren bepalen hier het beeld. Meer dan 95% van het water in de Delta verdampt voordat het bij de Thamalakane Rivier nabij Maun bereikt. We zullen vandaag kennis gaan maken met de smalle deltakanalen en de lagunes en varen langs diverse eilandjes in onze traditionele mokoro's. U maakt grote kans op krokodillen en nijlpaarden die u in het water om u heen ontdekt! U zult genieten van het rijke vogelleven en de overweldigende natuur! Indien mogelijk maken we op één van de eilandjes een wandeling. Aan het eind van de middag varen we met de mokoro terug naar de aanlegplaats. U slaapt de komende 2 nachten in Khwai area.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 18 Moremi Game Reserve

  Vandaag staat in het teken van het maken van een safari in een open 4x4 voertuig. We rijden naar het aangrenzende Moremi Game Reserve. De hele dag gaan we op zoek naar wild. We hebben kans om bijvoorbeeld leeuwen en hyena’s tegen te komen, De pannen en drinkpoelen worden daarnaast door grote kuddes olifanten en antilopen bezocht in het droge seizoen. Aan het einde van de dag komen we weer terug in Khwai voor de 2e overnachting hier.
  Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

  Dag 19 Maun – Nata (ca. 500 km.)

  Vandaag is een lange reisdag. We verlaten Khwai en rijden terug naar Maun waar de safaritruck gereed staat. We rijden via de noordelijke Makgadikgadi Pans naar Nata. Vanmiddag maken we een begeleide rit over de Nata Pans. Dit is een broedplaats voor watervogels, zoals pelikanen en flamingo's. Mochten we vanwege de tijd niet aan toekomen om de Nata Pans te bezoeken, dan zal dit de volgende ochtend worden gedaan. De overnachting is in Nata.
  Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

  Dag 20 Nata – Chobe National Park (ca. 300 km.)

  We staan vroeg op vanmorgen als we naar het noorden gaan naar ons kamp aan de oever van de Chobe River. Na de lunch is er tijd voor een tukje. In de loop van de middag stappen we aan boord van een boot en maken we een bootcruise over de Chobe rivier en zult u de prachtige zonsondergang op het water meemaken. Grote kans dat u olifanten zult zien, olifanten bezoeken namelijk vaak de rivier. Naast de gigantisch olifantenpopulatie is er ook ander wild zoals buffels en giraffes. De avondmaal wordt geserveerd rond het kampvuur.
  Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

  Dag 21 Chobe National Park – Victoria Falls (ca. 90 km.)

  Met de herinneringen van onze wildlife ervaringen vers in onze gedachten, steken we de grens over van Zimbabwe en reizen de korte afstand naar Victoria Falls. Vanmiddag kunt u dan de spectaculaire Victoria Falls bezoeken, ook bekend onder de lokale naam "Mosi-oa Tunya" (de rook die dondert). Terwijl veel tijd vandaag is toegewijd aan het bekijken van de machtige Zambezi River die uit komt in de Batoka kloof, biedt het bruisende centrum van Victoria Falls ook een scala aan optionele activiteiten voor degenen die een ‘adrenalineshot’ willen hebben. Voor de meer ontspannen reiziger zijn er ook ambachtelijke markten en koffiehuizen aanwezig.
  Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

  Dag 22 Victoria Falls – Europa

  Na het ontbijt komt er helaas een einde aan deze grote ontdekkingsreis door Zuidelijk Afrika. In de loop van de dag wordt u naar de luchthaven van Victoria Falls of Livingstone gebracht voor uw vlucht terug naar Europa.
  Ontbijt is inbegrepen. Het is ook mogelijk om een verlenging van 1 of meerdere nachten te boeken in Victoria Falls.

  Dag 23 aankomst Europa

  In de loop van de ochtend of middag landt u weer op de Europese luchthaven van uw keuze, alwaar u kunt terugkijken op een schitterende en vooral comfortabele lodge safari door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe.

  BIJZONDERHEDEN

  Alle informatie over het reisprogramma kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Bij eventuele veranderingen wordt altijd rekening gehouden met uw veiligheid. De overnachtingadressen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, afhankelijk van weg- en weersomstandigheden of onvoorziene omstandigheden. Hoewel alles in het werk is gesteld om alle vooraf bekende informatie zo volledig mogelijk te vermelden, dienen deze daarom als richtlijn te worden gebruikt. Kort voor aanvang van vertrek ontvangt u de meest up-to-date reisdossier. Deelnemen aan een avontuurlijke rondreis door Afrika omvat honderden, zo niet duizenden kilometers. Tijdens het reizen kunt u de tijd gebruiken om te praten met uw reisgenoten, iets drinken en vooral genieten van alle belevenissen die u onderweg ziet, ervaart en meemaakt. Sommige wegen zijn vlak en gemakkelijk te rijden echter kunnen er ook wegen zijn waar u slechts enkele kilometers per uur vooruit komt. Er is simpelweg niet te voorspellen wat er kan gebeuren onderweg. Verschillende factoren, zoals het weer, verkeer, grensformaliteiten of andere omstandigheden kunnen ertoe leiden dat de hoeveelheid tijd die is gepland voor een bepaald traject korter of langer kan duren. Dus kijk niet te vaak op uw horloge, leg uw iPad aan de kant, zet uw telefoon uit, ontspan en geniet vooral! Een gemiddelde dag kan 5 uur duren of 14 uur, het hangt allemaal af van de dag... en dat is slechts een "gemiddelde"!

  Reist u met meer dan 4 personen? Neem dan contact met ons op.

  Prijzen

  Onderstaand treft u voor het gewenste kamertype de prijs van de rondreis aan. Prijzen zijn p.p. inclusief vliegreis.

  Selecteer vluchten:

   
   


  Inclusief

  - intercontinentale vlucht heen naar Kaapstad & terug vanaf Victoria Falls of Livingstone
  - aankomst transfer Kaapstad
  - vertrek transfer Victoria Falls (bij vertrek vanaf Livingstone is een toeslag van toepassing)
  - 20 nachten verblijf op basis van logies
  - 20 x ontbijt, 2 x lunch en 17 x diner
  - Alle omschreven excursies en entreegelden nationale parken (tenzij anders vermeld)
  - Vervoer per comfortabele 4-WD safaritruck voorzien van o.a. airconditioning en toilet.
  - Alle data met deskundige Engelssprekende (of op specifieke vertrekdata Duitssprekende) reisleiding/chauffeur
  - Bezoek aan Fish River Canyon
  - Bezoek aan Sossusvlei, Deadvlei en Dune 45
  - beleef de Duitse koloniale nederzetting Swakopmund
  - bezoek aan de zeehondenkolonie van Cape Cross, rotsformaties en tekeningen van de San in Twyfelfontein alsmede Petrified Forest
  - diverse gamedrives Etosha N.P.
  - Verblijf van 2 nachten in een semi-permanente tentenkamp Khwai Area
  - excursie Okavango Delta waarbij u per traditionele kano (mokoro) de Delta ontdekt
  - hele dag gamedrive in een 4x4 safarivoertuig door Moremi Game Reserve
  - bootsafari Chobe rivier tijdens spectaculaire zonsondergang
  - bezoek aan de machtige Victoria watervallen in Zimbabwe (excl. entreegelden)

  Exclusief

  - overige maaltijden
  - alcoholische- en niet alcoholische dranken
  - Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden
  - Fooien en uitgaven van persoonlijke aard

  Bijzonderheden:

  - Minimum aantal deelnemers is 4
  - Maximum aantal deelnemers is 12
  - U mag per persoon één koffer meenemen (afmeting max. 80x60x30 cm.) plus handbagage.
  - De samenstelling van het reisgezelschap kan gedurende de reis wisselen.

  Extra optie

  asr logo002.jpg
  Annulerings verzekering (standaard)
  Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aangezien deze ook de niet gebruikte reisdagen vergoe...Lees meerdt die u noodgedwongen mist wanneer uw vakantie moet worden afgebroken.

  U kunt bij ons de Aflopende Annuleringsverzekering van de ASR verzekeringen (voorheen Europeesche Verzekeringen) afsluiten, dé vrijetijdsverzekeraar van Nederland. Deze annuleringsverzekering is uiterst compleet.

  De premie voor de annuleringsverzekering is 5.5% (exclusief 21 % assurantiebelasting) van de reissom. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Klik hier voor de brochure over de kortlopende reis- en annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/asr/api/asrnl/pod/getpdf?uri=/POD/r/Pdf/37031.pdf

  Klik hier voor de verzekeringskaart waarin de belangrijkste kenmerken vermeld staan over de kortlopende annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://verzekeringskaarten.nl/ikkieszelf/kortlopende-annuleringsverzekering

  Klik hier voor uitgebreide informatie over de dekking aangaande corona gerelateerde zaken of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/verzekeringen/kortlopende-reisverzekering/ikkieszelf/coronavirus-qa-voor-de-reis-en-annuleringsverzekering

  Algemene voorwaarden annuleringsverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  asr logo002.jpg
  Annulerings verzekering (Allrisk)
  Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annulerings-verzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag...Lees meer zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annulerings-kosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

  Maar let op: deze Allrisk Annuleringsverzekering stelt wel een paar voorwaarden aan het annuleren. Zo moet de reden van annulering ‘onvoorzien’ zijn en ‘buiten uw schuld’. De verzekering biedt dus geen dekking voor annuleringsredenen waarvan u vóór het afsluiten van de verzekering al op de hoogte was (niet onvoorzien) of waaraan u zelf iets had kunnen doen (niet buiten eigen schuld).

  De premie voor de Allrisk Annuleringsverzekering is 7.0% (exclusief 21 % assurantiebelasting) van de reissom. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Klik hier voor de brochure over de kortlopende reis- en annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/asr/api/asrnl/pod/getpdf?uri=/POD/r/Pdf/37031.pdf

  Klik hier voor de verzekeringskaart waarin de belangrijkste kenmerken vermeld staan over de kortlopende annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://verzekeringskaarten.nl/ikkieszelf/kortlopende-annuleringsverzekering

  Klik hier voor uitgebreide informatie over de dekking aangaande corona gerelateerde zaken of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/verzekeringen/kortlopende-reisverzekering/ikkieszelf/coronavirus-qa-voor-de-reis-en-annuleringsverzekering

  Algemene voorwaarden annuleringsverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  asr logo002.jpg
  Reisverzekering
  Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog meer onaangename verrassingen.

  U kunt bij ons de ...Lees meer
  Aflopende Reisverzekering van de ASR verzekeringen (voorheen Europeesche Verzekeringen) afsluiten, dé vrijetijdsverzekeraar van Nederland. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's.

  Wij boeken de reisverzekering van het type "Optimaal" met werelddekking inclusief de optie ongevallen reis. Dit is de meest uitgebreide dekking van de ASR verzekeringen (voorheen Europeesche Verzekeringen) . Hierdoor bent u verzekerd voor personenhulp, bagage, geneeskundige kosten, ongevallen reis, reisrechtsbijstand en geld.

  De premie bedraagt € 4,05 per persoon per dag. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Klik hier voor de brochure over de kortlopende reis- en annuleringsverzekering of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/asr/api/asrnl/pod/getpdf?uri=/POD/r/Pdf/37031.pdf

  Klik hier voor de verzekeringskaart waarin de belangrijkste kenmerken vermeld staan over de kortlopende reisverzekering of ga naar de volgende website; https://verzekeringskaarten.nl/europeesche/Kortlopende-Reisverzekering

  Klik hier voor uitgebreide informatie over de dekking aangaande corona gerelateerde zaken of ga naar de volgende website; https://www.asr.nl/verzekeringen/kortlopende-reisverzekering/ikkieszelf/coronavirus-qa-voor-de-reis-en-annuleringsverzekering

  Algemene voorwaarden reisverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  Deze reis wordt uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen. De gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op vluchten in de voordeligste tariefklasse. Wanneer deze voordeligste tariefklasse niet meer beschikbaar is kan een vluchttoeslag van toepassing zijn. Alle vluchtschema's zijn onder voorbehoud:
  • vanaf Amsterdam met British Airways
  • vanaf Amsterdam met Lufthansa
  • vanaf Amsterdam met KLM
  • vanaf Brussel met British Airways
  Amsterdam 15.00 - Londen Heathrow 15.25 / Londen Heathrow 17.35 - Kaapstad 07.05*, of
  Amsterdam 19.35 - Londen Heathrow 19.50 / Londen Heathrow 21.35 - Kaapstad 11.05*
  Victoria Falls 13.55 - Johannesburg 15.35 / Johannesburg 20.20 - Londen Heathrow 05.25* / Londen Heathrow 06.50 - Amsterdam 09.15
  * = aankomst de volgende dag
  HEEN (elke dag)
  Amsterdam 18.30 - Frankfurt 19.35
  Frankfurt 22.15 - Kaapstad 10.00*

  TERUG (alleen op woensdag, vrijdag en zondag) )
  Victoria Falls 15.05 - Frankfurt 05.35* (tussenlanding in Windhoek)
  Frankfurt 08.10 - Amsterdam 09.25
  * = aankomst de volgende dag
  Amsterdam 10.00 - Kaapstad 21.15
  Livingstone 18.05 - Nairobi 22.10 / Nairobi 23.59 - Amsterdam 06.30*, of
  Victoria Falls 13.55 - Johannesburg 15.35 / Johannesburg 23.15 - Amsterdam 10.20*
  * = aankomst de volgende dag
  Brussel Zaventem 14.00 - Londen Heathrow 14.20 / Londen Heathrow 17.35 - Kaapstad 07.05*, of
  Brussel Zaventem 19.40 - Londen Heathrow 19.55 / Londen Heathrow 21.35 - Kaapstad 11.05*
  Victoria Falls 13.55 - Johannesburg 15.35 / Johannesburg 20.20 - Londen Heathrow 05.25* / Londen Heathrow 06.45 - Brussel Zaventem 09.00
  * = aankomst de volgende dag

  Wat vonden anderen?

  Hieronder vind u reacties van klanten die deze reis reeds gemaakt hebben.
  Staat hieronder nog niets? Dan hebben wij helaas nog geen reactie terug ontvangen.

  Helmie verlijsdonk, Helmond
  'Vol programma met wandelingen op het heetst van de dag. Wanneer je niet meedoet aan de optionele kanotocht zit je de hele dag te wachten op de rest van de groep die wel meedoen.'
  Paul Kerssens, Haarlem
  'We hebben genoten van alle mooie dingen, die we hebben gezien, van de avontuurlijke gebeurtenissen, zoals het kamperen en van de goede omgang met de gids, de chauffeur en de andere groepsleden. Soms was het erg vermoeiend en intensief, maar over het geheel kijken we terug op een geweldige vakantie. '

  Anderen bekeken ook:

  8.8
  Het Beste van Zuid-Afrika (22 dagen)
  v.a. € 3883,00
  Start:Johannesburg
  Eind:Kaapstad
  Deelnemers: max. 14
  Reisduur:22 dagen
  Bekijk
  8.0
  van Tafelberg tot zandwoestijn (16 dagen)
  v.a. € 3653,00
  Start:Kaapstad
  Eind:Windhoek
  Deelnemers max. 12
  Reisduur:17 dagen
  Bekijk
  Comfortabele lodgesafari van Victoria Falls naar Kaapstad (23 dagen)
  v.a. € 5484,00
  Start:Victoria Falls
  Eind:Kaapstad
  Deelnemers: max. 12
  Reisduur:23 dagen
  Bekijk
  van Etosha tot de Kaap (17 dagen)
  v.a. € 3531,00
  Start:Windhoek
  Eind:Kaapstad
  Deelnemers: max. 12
  Reisduur:17 dagen
  Bekijk