Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formuliercontact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)


Kenton on Sea is een heel populaire vakantiebestemming in de de Oost Kaap. Het is een stad die geflankeert wordt door twee rivieren, de Kariega en de Bushmen rivier. Beide rivieren kronkelen richting Indische Oceaan en worden geflankeert door aloë-planten, ibiscus en strelitizia. Hier bevindt zich tevens het Muirhead Nature Reserve.
Wie wil genieten van zon en zee is hier aan het juiste adres en wie ook nog eens over een boot beschikt, is helemaal in de wolken. Daar bovenop komt ook nog eens dat Kenton on Sea een ideale uitvalsbasis is voor privaat wildparken rondom. Ideaal om op zoek te gaan naar de Big Five en dan nog wel in malaria-vrijgebied. De twee meest bekende zijn Kariega en Sibuya Privaat Wildpark. Hier wordt u met bootjes vanuit Kenton tot bij het privaat wildpark gebracht, een hele aangename ervaring. In de bossen rondom treft u ook nog eens een grote verscheidenheid aan vogels, maar liefst 200 soorten kunnen hier worden teruggevonden.

Kenton on Sea is, buiten de zomervakantie (tussen december en januari) een rustige plek waar de meeste huizen er verlaten bijliggen wanneer de eigenaars uit het noorden terug aan het werk zijn gegaan in eigen provincie. Heel wat activiteiten kunnen ondernomen worden waaronder ook diepzee vissen, kanovaren, duiken, kiteboarding en noem maar op.