Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formuliercontact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

Wie Durban bezoekt, waant zich net in India. Durban is gelegen aan de Indische Oceaan. Met 3,5 miljoen inwoners is Durban de grootste stad van de provincie KwaZulu/Natal. Durban kent maar liefst 300 dagen zon per jaar. Niet zo vreemd dat de kust hier een enorme aantrekkingskracht heeft op zonaanbidders, surfers en andere vakantiegangers.
Durban en omgeving hebben een echte surfcultuur die zich zeker mag meten met surfmekka’s als Australië en Hawaii.
Blijf niet alleen aan het strand hangen wanneer je in Durban bent, maar verken ook het centrum van de stad. Hier staan enkele interessante, gerestaureerde gebouwen en musea die allemaal op loopafstand van elkaar liggen.

Golden Mile

De Golden Mile is de 6 km lange recreatiestrook langs de goudgele stranden van Durban. Een aaneenschakeling van hotels, pretparken, winkels, cafés, restaurants en ijssalons.

uShaka Marine World

Aan het strand van Durban bevindt zich een gigantisch, waterpretpark: uShaka Marine World. Dit is het vijfde grootste aquarium in de wereld, volledig gebouwd in een oud scheepswrak, maar er is meer zo ook een dolfinarium met 1.200 zitplaatsen, zeehondenstadium, pinguinsrosten, de interactieve haaientank, snorkel lagune en de voeltank.