Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formuliercontact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

In het noordelijke deel van Limpopo is het dunbevolkt. De inwoners leven vooral op farms. Eén van de (verlaten) dorpen die u hier wel vindt, is Alldays. Er is een benzinepomp, een postkantoor, een klein winkeltje én een kerk. Verder lijkt de tijd te hebben stilgestaan in het dorp. Wel mag u van deze streek een mooie natuur verwachten, vooral als u noordwaarts reist richting de Mogolakwena Rivier en Limpopo. De farms die hier liggen zijn vaak jachtfarms met een redelijk begroeide natuur waar u veelal mopanebomen treft.

Natuurlijk is dit ook het land van de baobab. Er staan verschillende grote bomen in de buurt van Alldays, zoals een 21 meter dikke boom in Bakleikraal. Vraagt u in het dorp bij de benzinepomp hoe u hier kunt komen.

In het dorp zelf kunt u een grote wilde vijg zien. In de buurt van het dorp staat verder een nyala boom die met wortel en al een oppervlakte nodig heeft van 100 m2! Ten noorden vanAlldays, richting Pontdrif, ligt de Venetia Diamantmijn van De Beers. De mijn is geopend in 1992 door de inmiddels overleden Harry Oppenheimer en produceert de grootste hoeveelheid diamanten binnen Zuid-Afrika.