Telefoonnummer: 0543-74 53 74 (optie 3)
Contact formuliercontact
0543-745374 (optie 3)
afrikaplus@aeroglobe.nl
phone 0543 - 74 53 74 (optie 3)

Auto rondreis Afrika

U bent op zoek naar een autorondreis door Zuidelijk Afrika. Hieronder vindt u ons overzicht van verschillende autorondreizen. AfrikaPLUS heeft op basis van haar jarenlange ervaring en kennis, deze rondreizen met uiterste zorg samengesteld. Zodoende bent u bij ons met een autorondreis door Zuidelijk Afrika altijd gegarandeerd van de juiste informatie voor onderweg, u krijgt de belangrijkste highlights te zien welke op uw route voorkomen en u overnacht in uitstekende hotels en guesthouses.
Uiteraard heeft u bij AfrikaPLUS altijd de mogelijk om uw autorondreis door Zuidelijk Afrika op maat aan te passen naar uw wensen.

Fly-drive Zuid Afrika

Zoekt u een fly-drive Afrika dat door een specialist met meer dan 15 jaar ervaring is samengesteld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens onze fly-drive Afrika krijgt u de kans om de hoogtepunten van Afrika te ontdekken en zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijke ervaring heeft. Alles wordt voor uw fly-drive Afrika tot in de puntjes verzorgd.
Uiteraard heeft u bij ons de mogelijkheid om de fly-drive Afrika vakantie aan te passen naar uw wensen zodat de fly-drive Afrika 100% naar uw wens is. Mocht u meer informatie willen over een fly-drive Afrika of het zelf samenstellen hiervan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.