Telefoonnummer: 0562-449797 (optie 3)
Contact formuliercontact
phone 0562 - 449797 (optie 3)

  star_border Betaalbaar Botswana (10 dagen)

  Een budget Fly-In Safari welke vanaf Victoria Falls start. U kunt hier rustig acclimatiseren, de watervallen bezoeken, een boottocht maken over de Zambezi rivier en genieten van de vele restaurantjes in het gezellige centrum. U steekt vervolgens de grens over naar Botswana op weg naar Kasane. Diverse activiteiten zijn hier inbegrepen, denk aan een gamedrive door het Chobe National Park en een bootcruise tijdens zonsondergang over de rivier. Het mooiste van de reis is bewaard voor het laatst; u vliegt vanaf Chobe naar de Delta alwaar u gamedrives gaat maken met kans om veel wild te zien zoals olifanten, zebra’s, buffels, leeuwen, luipaarden en cheeta’s. Afhankelijk van het seizoen en de locatie heeft u eventueel de mogelijkheid om een boottocht per traditionele kano (mokoro) te maken, indien u kiest voor de upgrade versie. Aan het einde van dit verblijf vliegt u terug naar de bewoonde wereld in Maun voor uw terugvlucht naar Europa.

  • Vanaf diverse uitkijkpunten de imposante Victoria watervallen bezichtigen
  • Cruisen over Chobe rivier op zoek naar olifanten
  • Slapen in Khwai privéconcessie met veel wild

  Vroegboekkortingen 2021

  Doe uw voordeel ! Boek extra vroeg uw pakketreis voor zomer 2021 en profiteer van de maximale korting !! Des te vroeger u boekt, des te hoger de korting!

  Indien u boekt voor 31 oktober 2020, ontvangt u een vroegboekkorting van € 150,- per boeking.
  Indien u boekt voor 30 november 2020, ontvangt u een vroegboekkorting van € 120,- per boeking.
  Indien u boekt voor 31 december 2020, ontvangt u een vroegboekkorting van € 90,- per boeking.
  Indien u boekt voor 31 januari 2021, ontvangt u een vroegboekkorting van € 60,- per boeking.
  Indien u boekt voor 28 februari 2021, ontvangt u een vroegboekkorting van € 30,- per boeking.

  Deze speciale vroegboekkorting is alléén geldig bij vertrek tussen 1 april 2021 en 31 oktober 2021.

  Maandbonus

  Indien u in de maand september 2020 uw vakantie boekt met vertrek tussen 1 juli en 15 augustus 2021, dan komt u naast de vroegboekkorting tevens in aanmerking voor de maandbonus van € 25,- per persoon.

  De vroegboekkorting en maandbonus zijn met elkaar te combineren en zijn alleen geldig indien een nieuwe boeking gemaakt wordt tussen 1 september & 30 september 2020!

  Reist u met meer dan 4 personen? Neem dan contact met ons op.

  Selecteer vluchten:

   
   

  Prijzen
  Onderstaand treft u voor het gewenste kamertype de prijs van de rondreis aan. Prijzen zijn p.p. inclusief vliegreis.  Doe uw voordeel ! Boek extra vroeg uw pakketreis voor zomer 2021 en profiteer van de maximale korting !! Des te vroeger u boekt, des te hoger de korting!

  Indien u boekt voor 31 oktober 2020, ontvangt u een vroegboekkorting van € 150,- per boeking.
  Indien u boekt voor 30 november 2020, ontvangt u een vroegboekkorting van € 120,- per boeking.
  Indien u boekt voor 31 december 2020, ontvangt u een vroegboekkorting van € 90,- per boeking.
  Indien u boekt voor 31 januari 2021, ontvangt u een vroegboekkorting van € 60,- per boeking.
  Indien u boekt voor 28 februari 2021, ontvangt u een vroegboekkorting van € 30,- per boeking.

  Deze speciale vroegboekkorting is alléén geldig bij vertrek tussen 1 april 2021 en 31 oktober 2021.


  Indien u in de maand september 2020 uw vakantie boekt met vertrek tussen 1 juli en 15 augustus 2021, dan komt u naast de vroegboekkorting tevens in aanmerking voor de maandbonus van € 25,- per persoon. De vroegboekkorting en maandbonus zijn met elkaar te combineren en zijn alleen geldig indien een nieuwe boeking gemaakt wordt tussen 1 september & 30 september 2020!

  Extra optie

  Europeesche 0
  Annulerings verzekering
  Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aangezien deze ook de niet gebruikte reisdagen vergoe...Lees meerdt die u noodgedwongen mist wanneer uw vakantie moet worden afgebroken.

  U kunt bij ons de Aflopende Annuleringsverzekering van de Europeesche Verzekeringen afsluiten, dé vrijetijdverzekeraar van Nederland. Deze annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

  De premie voor de annuleringsverzekering is 5.5% (exclusief 21 % assurantiebelasting) van de reissom. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Algemene voorwaarden annuleringsverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  Europeesche 03
  Reisverzekering
  Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog meer onaangename verrassingen.

  U kunt bij ons de ...Lees meer
  Aflopende Reisverzekering van de Europeesche Verzekeringen afsluiten, dé vrijetijdverzekeraar van Nederland. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's.

  Wij boeken de reisverzekering van het type "Optimaal" met werelddekking inclusief de optie ongevallen reis. Dit is de meest uitgebreide dekking van de Europeesche Verzekeringen. Hierdoor bent u verzekerd voor personenhulp, bagage, geneeskundige kosten, ongevallen reis, reisrechtsbijstand en geld.

  De premie bedraagt € 4,05 per persoon per dag. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Algemene voorwaarden reisverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  • vanaf Amsterdam met KLM
  Amsterdam 20.50 - Nairobi 06.10 (uitgevoerd door Kenia Airways)
  Nairobi 07.35 - Victoria Falls 09.50 (uitgevoerd door Kenia Airways)
  Maun 14.00 - Johannesburg 15.45 (uitgevoerd door South African Airways of Air Botswana)
  Johannesburg 23.15 - Amsterdam 10.25* (uitgevoerd door KLM)
  * = aankomst de volgende dag

  star_border Hotels

  Kasane (Chobe National Park) (1 hotel)

  Chobe Bakwena Lodge +++

  Chobe Bakwena Lodge heeft een gunstige ligging vlakbij het Chobe National Park op nog geen 1,5 km afstand van de grens met Zambia, Zimbabwe en Namibië. De stijl van de Chobe Bakwena Lodge is geïnspire...Meer informatie
  • chobe bakwena lodge buiten dineren.jpg
  • chobe bakwena lodge gemeenschappelijk ruimte.jpg
  • chobe bakwena lodge chalet zitje buiten.jpg
  • chobe bakwena lodge chill out uitzicht over rivier.jpg
  • chobe bakwena lodge river view chalet.jpg
  • chobe bakwena lodge chalet van binnen.jpg
  • chobe bakwena lodge badkamer.jpg
  • chobe bakwena lodge buitendouche.jpg
  • chobe bakwena lodge eten met uitzicht over rivier.jpg
  • chobe bakwena lodge chill out.jpg
  • chobe bakwena lodge diner onder de sterren.jpg
  • chobe bakwena lodge ecozwembad.jpg
  • chobe bakwena lodge terras van honeymoonsuite.jpg
  • chobe bakwena lodge gamedrive voertuigen.jpg
  • chobe bakwena lodge bootcruise.jpg
  close

  Chobe Bakwena Lodge +++

  Chobe Bakwena Lodge heeft een gunstige ligging vlakbij het Chobe National Park op nog geen 1,5 km afstand van de grens met Zambia, Zimbabwe en Namibië. De stijl van de Chobe Bakwena Lodge is geïnspireerd op de grootste culturele groep van Botswana genaamd de Bakwena. Bakwena betekent ‘’mensen van de krokodil’’. Het personeel bestaat dan ook uit lokale bevolking die in dit gebied woont, waardoor de accommodatie zich focust op duurzaam toerisme. Bakwena Lodge neemt ook deel aan lokale projecten. Chobe Bakwena Lodge ademt daarmee in zijn geheel een persoonlijke sfeer uit. De eenvoudige maaltijden zijn zogenaamde African-fusion maaltijden en krijgen veel lokale traditionele aandacht bij de bereiding. Naast de gemeenschappelijk zitruimte is er een zwembad waarbij u heerlijk kunt relaxen tijdens de heetste momenten van de dag. U kunt kiezen uit een game drive in een open voertuig van de lodge in het nabij gelegen Chobe National Park of een boottocht op de Chobe rivier. Deze activiteiten worden ’s morgens vroeg of aan het einde van de middag ingepland. Hoewel het ‘s morgens minder druk is op de Chobe rivier, heeft u ’s middags de bonus van een prachtige zonsondergang tijdens de boottocht. Ook kunt u een fietstocht maken in de omgeving en een stop maken in het dorpje voor een ontmoeting met de lokale bevolking. De smaakvol ingerichte chalets beschikken over een een eigen buiten-badkamer waar u kunt genieten van een douche onder de Afrikaanse zon of van de sterrenhemel. Comfortabele bedden, een klamboe, plafondventilator, föhn en een veranda met zitje maken de chalets compleet. U kunt genieten van het fantastische uitzicht over de rivier. Bij uw verblijf zijn naast alle maaltijden en de meeste alcoholische en non-alcoholische drankjes ook twee safari-activiteiten per dag inbegrepen.

  Khwai Consession (1 hotel)

  Sango Safari Camp ++(+)

  Sango Safari Camp ligt in de schaduw van de bomen met een schitterend uitzicht over de Khwai Rivier, op de grens van Moremi Game Reserve. Het Sango Safari Camp werd genoemd naar de familie Sango, mede...Meer informatie
  • Sango Safari Camp tent met wild 001
  • Sango Safari Camp tent van buiten 002
  • Sango Safari Camp tent van binnen
  • Sango Safari Camp tent met terras
  • Sango Safari Camp badkamer
  • Sango Safari Camp terras met plunchpool
  • Sango Safari Camp gemeenschappelijke ruimte
  • Sango Safari Camp gemeenschappelijke ruimte 003
  • Sango Safari Camp gemeenschappelijke ruimte 004
  • Sango Safari Camp buiteneten
  • Sango Safari Camp kampvuur
  • Sango Safari Camp mokoro langs olifanten
  • Sango Safari Camp gamedrive 001
  • Sango Safari Camp gamedrive 002
  close

  Sango Safari Camp ++(+)

  Sango Safari Camp ligt in de schaduw van de bomen met een schitterend uitzicht over de Khwai Rivier, op de grens van Moremi Game Reserve. Het Sango Safari Camp werd genoemd naar de familie Sango, mede-eigenaar van dit kamp. De Sango is één van de oorspronkelijke stammen van de Khwai regio. Sango Safari Camp heeft een uitstekende ligging waardoor u zowel in de Khwai Concession alsmede in Moremi Game Reserve safari's kunt maken. Doordat het kamp slechts 6 tenten heeft is de intimiteit van dit kamp goed bewaard gebleven. Het hele kamp is gebouwd in rustieke stijl en past daardoor mooi bij de uitgestrekte savannen. De maaltijden, lokale drankjes en de safari-activiteiten zijn inbegrepen. Ook voor het zien van prachtig mooie vogels bent u in dit waterrijke gebied op de goede plek. De zes (en-suite) in stijl ontworpen meru-tenten zijn voorzien van met de hand gemaakte meubels met klassieke styling die passen bij de sfeer van een rustieke lodge. Elke tent beschikt over een eigen buitendouche met een door zonne-energie verwarmde geiser, een muggennet en een kleine veranda met uitzicht over de uiterwaarde van de Khwai rivier. Verder is er een algemene ruimte voorzien van een eet- en zithoek, een panoramaterras en een dompelbad waar u heerlijk kunt ontspannen.

  Victoria Falls (1 hotel)

  Bayete Guest Lodge +++

  Bayete Guest Lodge is een sfeervolle kleinschalige lodge in een rustige woonwijk van Victoria Falls op circa 3 km afstand van de watervallen. De lodge heeft een mooie tropische tuin met zwembad. Het m...Meer informatie
  • bayete guest lodge zwembad.jpg
  • bayete guest lodge tuin 2.jpg
  • bayete guest lodge ligbedden bij zwembad.jpg
  • bayete guest lodge tuin.jpg
  • bayete guest lodge terrasje bij kamer.jpg
  • bayete guest lodge kamer.jpg
  • bayete guest lodge badkamer.jpg
  • bayete guest lodge ontbijt.jpg
  • bayete guest lodge bar.jpg
  close

  Bayete Guest Lodge +++

  Bayete Guest Lodge is een sfeervolle kleinschalige lodge in een rustige woonwijk van Victoria Falls op circa 3 km afstand van de watervallen. De lodge heeft een mooie tropische tuin met zwembad. Het middelpunt van de lodge is het druppelvormige zwembad. Daarnaast liggen de Caldecott Dining Boma en de Ingwezi Tavern, waar u voorzien wordt van een maaltijd en een drankje. Een sfeervolle plek om de andere gasten te ontmoeten. Bij uw verblijf is het ontbijt inbegrepen. Lunchen en dineren is mogelijk bij één van de restaurants in Victoria Falls. Lunch en diner in Bayete Guest Lodge is ook op aanvraag mogelijk. Alle kamers liggen rondom de tropische tuin en beschikken over een douche en/of bad, airconditioning, muskietennet, thee- en koffiefaciliteiten. Verder is er gratis wifi en de gastheer/vrouw helpt u graag bij het organiseren van de vele activiteiten in en om het dorp.

  Excursies

  AAA_HIGHNAMBOT_EXTRA
  Upgrade Okavango Delta
  U kunt ook voor de upgrade versie kiezen waarbij u dan de laatste 3 nachten verblijft in de Okavango Delta i.p.v. Khwai concessie. Daar waar in de Khwai concessie ook 's avonds gamedrives kan worden gemaakt, kunt u in de Okavango Delta tevens boottoc...Lees meerhten per traditionele kano (mokoro) maken.Afhankelijk van de tijd van het jaar, de delta is tenslotte een overstromingsgebied waarvan de waterstand fluctueert, kunt u deelnemen aan diverse activiteiten op en rond het water. Kiest u dus voor de upgrade versie dan is het verblijf van de laatste 3 nachten in de Okavango Delta.

  Vanaf:
  € -34p.p
  2-pers. kamer
  23-09-2020- 31-10-2020€88p.p
  01-11-2020- 30-11-2020€293p.p
  01-12-2020- 31-03-2022€193p.p
  1-pers. kamer
  23-09-2020- 31-10-2020€-34p.p
  01-11-2020- 30-11-2020€-20p.p
  01-12-2020- 31-03-2022€14p.p

  Okavango Delta
  Moremi Crossing +++
  Moremi Crossing is gelegen op een eiland genaamd Ntswi in de Okavango Delta. Om bij het camp te komen zult u over de Delta moeten vliegen waarbij u tijdens de vlucht een spectaculair uitzicht heeft over de vele kanalen en meertjes. De kanalen rond MoLees meerremi Crossing bieden toegang tot graslanden en bossen afgewisseld met prachtige palmeilanden. Moremi Crossing biedt een luxe verblijf in safaritenten, elk met een eigen houten dek en een magisch uitzicht over de rivier Boro. Het hoofdgebouw bestaat uit een groot dek dat een geweldig uitzicht over de rivier heeft. Het gebouw heeft de vorm van een halve maan en is gebouwd op verschillende niveaus wat een enorm gevoel van ruimte geeft. In het gebouw bevinden zich de eetzaal, bar en lounge. Binnen de boomgrens van het camp bevindt zich het zwembad. Het Moremi Crossing is een zogenaamd op water gebaseerde kamp. Dit houdt in dat alle activiteiten die het kamp aanbiedt te maken hebben met het water. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boottochten in een traditionele mokoro (boomstamkano). Een prachtige ervaring om dicht langs badende olifanten te varen.

  Wat vonden anderen?

  Hieronder vind u reacties van klanten die deze reis reeds gemaakt hebben. Staat hieronder nog niets? Dan hebben wij helaas nog geen reactie terug ontvangen.

  star_border Anderen bekeken ook