Al onze groepsreizen zijn op basis van “Small-Group Lodge Safari”, wat inhoudt dat u reist in kleine groepen. Wij bieden voor de regio Zuidelijk Afrika op dit moment 3 verschillende categorieën aan:

Economy

Safaribedrijf Sunway -> U reist in de meeste gevallen in een robuuste avontuurlijke 4x4 safaritruck of in enkele gevallen in een comfortabele minibus. Overnachtingen zijn in eenvoudige tot middenklasse accommodaties gelegen op bijzondere en soms afgelegen unieke locaties. Maaltijden dienen deels zelf te worden bereidt samen met de reisleiders. Kamer op indeling is mogelijk. Max. aantal deelnemers is 12.

ECONOMY

Safaribedrijf Drifters -> U reist in een robuuste avontuurlijke 4x4 safaritruck en overnacht in eenvoudige tot middenklasse accommodaties gelegen op bijzondere en soms afgelegen unieke locaties. Kamer op indeling is mogelijk. Maximaal aantal deelnemers is 16 behalve voor de route van Johannesburg tot Kaapstad waarbij het maximaal aantal deelnemers 17 is.

STANDARD

Safaribedrijf Jenman -> U reist in een comfortabele minibus voorzien van airconditioning en overnacht in kleinschalige en sfeervolle lodges, hotels of guesthouses welke speciaal geselecteerd zijn op de bijzondere ligging zoals in een National Park of gelegen aan een rivier. Maximaal aantal deelnemers is 12 behalve voor de route van Johannesburg tot Kaapstad waarbij het maximaal aantal deelnemers 14 is.

PREMIUM

Safaribedrijf Nomad -> U reist in een avontuurlijke maar uiterst comfortabel 4x4 safaritruck voorzien van airconditioning, toilet en comfortabele stoelen. De Premium categorie onderscheidt zich vooral door de luxe safaritruck. U overnacht veelal in middenklasse hotels en lodges gelegen op mooie locaties. Maximaal aantal deelnemers is altijd 12.


Voor de regio Oostelijk Afrika bieden we ook de bovenstaande 3 categorieën aan. Het zit geen verschil in vervoerstype, u reist namelijk altijd in een 4x4 voertuig met maximaal 7 personen. Het onderscheidt in de 3 categorieën heeft voor Kenia en Tanzania alleen betrekking tot de accommodatieklasse.