De mooiste bestemmingen in Afrika

Tijdens een autorondreis door Afrika zijn er verschillende prachtige landen die u aan kunt doen. AfrikaPLUS heeft reizen naar en door de volgende landen samengesteld voor een onvergetelijke rondreis.

Bij ons bent u met een autorondreis door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana altijd gegarandeerd van de juiste informatie voor onderweg, u krijgt de belangrijkste highlights te zien welke op uw route voorkomen en u overnacht in uitstekende hotels en guesthouses. Uiteraard heeft u bij AfrikaPLUS altijd de mogelijk om uw autorondreis door Zuidelijk Afrika op maat aan te passen naar uw wensen.

Zuid-Afrika is vaak het begin en einde van uw rondreis. Hier haalt u de huurauto op en krijgt u direct de kans om de schoonheid van het continent te ontdekken. Bezoek het beroemde Krugerpark waar u zelf met de huurauto mag rijden. Hier ziet u wellicht ook de eerste wilde dieren van de reis.

Botswana behoort tot de beste safaribestemmingen van Afrika en kan prima worden bezocht tijdens een autorondreis. In Botswana kunt u de Big Five spotten. Bezoek de prachtige Okavango Delta of spot olifanten in Chobe National Park.

Namibië staat bekend om de uitgestrekte zandduinen van de Sossusvlei. Maar ook in Namibië kunt u veel wilde dieren spotten in bijvoorbeeld Etosha National Park. Bezoek ook Fish River Canyon, de op één na grootste canyon ter wereld.

Boek hier uw autorondreis door Afrika

Boek uw autorondreis door Afrika bij AfrikaPLUS en ga op avontuur. U heeft de keuze uit een groot aantal verschillende reizen, maar het is ook mogelijk de reis op maat aan te passen. Zo weet u zeker dat u alles gaat zien wat op uw verlanglijstje staat. AfrikaPLUS zorgt ervoor dat u zonder zorgen op reis gaat door de route, overnachtingsplekken en auto alvast voor u te regelen.

Stap in uw huurauto en ga op ontdekkingstocht in Afrika!