Telefoonnummer: 0562-449797 (optie 3)
Contact formuliercontact
phone 0562 - 449797 (optie 3)

  star_border Beleef de migratie van Oost-Afrika (16 dagen) - start Arusha

  Bij vele staat het zien van de migratie van gnoes (wildebeest) en zebra's, die zich ieder jaar voltrekt in Oost-Afrika, op de bucketlist aangezien dit de meest spectaculaire wildervaring is die u kunt bedenken. Deze kleinschalige groepsreis door Kenia en Tanzania is zo ontworpen dat alle gebieden waar de dieren langs trekken worden bezocht - dit is dus een bijna absolute garantie dat u ze zult zien! We verblijven op alle locaties 2 tot 3 nachten zodat we overal voldoende tijd hebben. Na vertrek uit Arusha bezoeken we Lake Manyara en Tarangire National Park. Via de beroemde Ngorongoro krater reizen we naar de Serengeti. Een korte oversteek naar Kenia volgen we het spoor in Masai Mara. Voordat we de reis weer eindigen in Arusha verblijven we nog een paar nachten in Amboseli Nationaal Park waar u kunt genieten van het spectaculaire zicht op de Kilimanjaro.

  • Logeren in Serengeti alsmede in Masai Mara reservaat inclusief diverse gamedrives
  • Culturele bezoeken aan lokale bevolking
  • Ervaar het “Out of Africa” gevoel in Amboseli Nat. Park

  Reist u met meer dan 4 personen? Neem dan contact met ons op.

  Prijzen

  Onderstaand treft u voor het gewenste kamertype de prijs van de rondreis aan. Prijzen zijn p.p. inclusief vliegreis.

  Selecteer vluchten:

   
   

  Extra optie

  Europeesche 0
  Annulerings verzekering
  Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aangezien deze ook de niet gebruikte reisdagen vergoe...Lees meerdt die u noodgedwongen mist wanneer uw vakantie moet worden afgebroken.

  U kunt bij ons de Aflopende Annuleringsverzekering van de Europeesche Verzekeringen afsluiten, dé vrijetijdverzekeraar van Nederland. Deze annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

  De premie voor de annuleringsverzekering is 5.5% (exclusief 21 % assurantiebelasting) van de reissom. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Algemene voorwaarden annuleringsverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  Europeesche 03
  Reisverzekering
  Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog meer onaangename verrassingen.

  U kunt bij ons de ...Lees meer
  Aflopende Reisverzekering van de Europeesche Verzekeringen afsluiten, dé vrijetijdverzekeraar van Nederland. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's.

  Wij boeken de reisverzekering van het type "Optimaal" met werelddekking inclusief de optie ongevallen reis. Dit is de meest uitgebreide dekking van de Europeesche Verzekeringen. Hierdoor bent u verzekerd voor personenhulp, bagage, geneeskundige kosten, ongevallen reis, reisrechtsbijstand en geld.

  De premie bedraagt € 4,05 per persoon per dag. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

  Algemene voorwaarden reisverzekering

  Wilt u de prijs weten voor deze upgrade? Klik dan a.u.b. in bovenstaande prijstabel op de gewenste datum. In de kassabon welke zich hierna opent, kunt u verder klikken om vervolgens de Upgrade optie on-line te berekenen.
  • vanaf Amsterdam met KLM
  Amsterdam 10.50 - Arusha (Kilimanjaro Airport) 20.10
  Arusha (Kilimanjaro Airport) 21.10 - Amsterdam 07.20*
  * = aankomst de volgende dag

  star_border Hotels

  Alle hotels worden periodiek gecontroleerd op service en kwaliteit. In de regel verblijft u in deze hotels. Het kan in incidentele gevallen voorkomen dat u in andere, gelijkwaardige hotels verblijft. In dat geval wordt u hierover geïnformeerd.

  Amboseli National Park (1 hotel)

  Kibo Safari Camp +++(+)

  Het kleinschalig en sfeervolle Kibo Safari Camp ligt net buiten de parkgrenzen en heeft een fenomenaal uitzicht op de Kilimanjaro. Het tentenkamp beschikt over een restaurant waar u binnen of op het t...Meer informatie
  • kibo safari camp tent 003.png
  • kibo safari camp zwembad 002.png
  • kibo safari camp tent 004.png
  • kibo safari camp uitzicht 001.png
  • kibo safari camp zwembad 001.png
  • kibo safari camp restaurant.png
  • kibo safari camp tent 002.png
  • kibo safari camp booma.png
  • kibo safari camp tent 001.png
  • kibo safari camp bar.png
  close

  Kibo Safari Camp +++(+)

  Het kleinschalig en sfeervolle Kibo Safari Camp ligt net buiten de parkgrenzen en heeft een fenomenaal uitzicht op de Kilimanjaro. Het tentenkamp beschikt over een restaurant waar u binnen of op het terras de maaltijden in buffetvorm geserveerd krijgt. In de keuken werkt men met groenten en fruit uit de eigen moestuin. ’s Avonds is het gezellig in de bar en bij het kampvuur zullen de Masai hun danskunsten vertonen. Verder is er nog een zwembad. De tenten zijn voorzien van bedden met klamboe, schrijftafel, garderobe kast en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Vanaf het terras voor uw tent heeft u een overweldigend uitzicht.

  Arusha (2 hotels)

  Moivaro Coffee Plantation Lodge +++

  De Moivaro Coffee Plantation Lodge is een sfeervolle lodge op een voormalige koffieplantage aan de voet van de Meru berg, zeven kilometer buiten het centrum van Arusha en een ideale start- of eindpunt...Meer informatie
  • moivaro coffee plantation lodge tuin met zwembad.png
  • moivaro coffee plantation lodge kamer.png
  • moivaro coffee plantation lodge zitje bij openhaard.png
  • moivaro coffee plantation lodge bar.png
  close

  Moivaro Coffee Plantation Lodge +++

  De Moivaro Coffee Plantation Lodge is een sfeervolle lodge op een voormalige koffieplantage aan de voet van de Meru berg, zeven kilometer buiten het centrum van Arusha en een ideale start- of eindpunt voor uw safarireizen. Het ligt op circa 40 minuten rijden afstand van de internationale luchthaven Kilimanjaro. De lodge wordt omringd door een weelderige tuin met vele tropische planten en vanuit de tuin heeft u prachtig uitzicht op de nabijgelegen Mt. Meru. Moivaro Coffee Plantation Lodge staat onder Nederlands management en staat bekend om de goede service met uitstekend personeel. Aan het zwembad kunt u heerlijk relaxen. Het restaurant staat bekend om de goede maaltijden en heeft tevens een mooie veranda waar u kunt eten. Omdat op de lodge ook een daadwerkelijke koffieplantage is kunt u genieten van een vers kopje koffie bij uw ontbijt. Alle kamers zijn voorzien van eigen badkamer, klamboe, fan en een eigen veranda.

  Kia Lodge +++

  Deze comfortabele lodge is ideaal gelegen vlakbij Kilimanjaro Airport, maar toch midden in het prachtige en kenmerkende savannelandschap van Tanzania. De lodge is geheel gebouwd in Tanzaniaanse stijl ...Meer informatie
  • kia lodge entree.png
  • kia lodge zwembad.png
  • kia lodge kamer.png
  • kia lodge omgeving.png
  • kia lodge uitzicht.png
  close

  Kia Lodge +++

  Deze comfortabele lodge is ideaal gelegen vlakbij Kilimanjaro Airport, maar toch midden in het prachtige en kenmerkende savannelandschap van Tanzania. De lodge is geheel gebouwd in Tanzaniaanse stijl en de allom aanwezige kunstwerken, als schilderijen en gravures en traditionele inrichting, geven u het echte 'out of Africa' gevoel. Vanaf het zwembad heeft u een spectaculair uitzicht op Mount Kilimanjaro, Mount Meru, en de Masaai steppe. De kamers zijn comfortabel en zijn voorzien van airconditioning.

  Lake Manyara (National Park) (1 hotel)

  Rift Valley Photographic Lodge +++

  Rift Valley Photographic lodge ligt in de wereld-beroemde Rift Valley welke bekend staat om de fantastische safarimogelijkheden. Doordat de lodge hoog is gelegen heeft u een prachtig uitzicht over Lak...Meer informatie
  • rift valley photographic lodge uitzicht.png
  • rift valley photographic lodge zwembad.png
  • rift valley photographic lodge chalets.png
  • rift valley photographic lodge boma.png
  • rift valley photographic lodge kamer.png
  close

  Rift Valley Photographic Lodge +++

  Rift Valley Photographic lodge ligt in de wereld-beroemde Rift Valley welke bekend staat om de fantastische safarimogelijkheden. Doordat de lodge hoog is gelegen heeft u een prachtig uitzicht over Lake Manyara. Deze lodge is ontworpen met als uitgangspunt een traditioneel Masai dorp maar dan met luxe en met de ruigheid van Afrikaanse schoonheid. Rift Valley Photographic lodge is gebouwd rondom een oude Baobab boom, waarbij elke gemeenschappelijk ruimte is ontworpen als een afzonderlijke eenheid met elke een spectaculair uitzicht over Lake Manyara. U kunt ontspannen in de lounge, genieten van heerlijk diner in het restaurant of sundowners aan de bar, grenzend aan het dek rond de baobab. Ook vanuit het zwembad is het uitzicht adembenemend. Er is een lager geplaatste boma waar u 's-avonds heerlijk bij het kampvuur kunt nagenieten van de afgelopen dag met ook hier weer een mooi uitzicht over Lake Manyra. Vanaf de gemeenschappelijke ruimtes van Rift Valley Photographic lodge bereikt u over loopbruggen de chalets. Elke chalet heeft een mooi uitzicht, een eigen veranda en een eigen badkamer.

  Lake Victoria (1 hotel)

  Speke Bay Lodge +++

  Speke Bay Lodge ligt op de zuidoostelijke oever van het Victoriameer in Tanzania, niet ver van het Serengeti National Park. Omring door de savanne, ziet de lodge er uit als een klein dorp. De gebouwen...Meer informatie
  • speke bay lodge huisjes vanaf water.png
  • speke bay lodge kamer.png
  • speke bay lodge chalet.png
  • speke bay lodge terras.png
  • speke bay lodge huisje terras.png
  • speke bay lodge bar.png
  • speke bay lodge restaurant.png
  close

  Speke Bay Lodge +++

  Speke Bay Lodge ligt op de zuidoostelijke oever van het Victoriameer in Tanzania, niet ver van het Serengeti National Park. Omring door de savanne, ziet de lodge er uit als een klein dorp. De gebouwen hebben ronde vormen, zijn wit geschilderd en de daken zijn met gras bedekt. Elk van de 8 bungalows ligt aan het water en is ontworpen met oog voor privacy. De kamers zijn ingericht met lokaal vervaardigt houten meubilair en is met twee extra slaapplaatsen op de vide ook geschikt voor families. Het schaduwrijke terras met bougainville en passieplanten is een heerlijke plek om uw ontbijt te gebruiken. Verder zijn er ook nog 9 ingerichte safari tenten en ook is er de mogelijkheid om te kamperen. In het hoofdgebouw van Speke Bay Lodge is een restaurant, een bar & een lounge met uitzicht op Lake Victoria.

  Masai Mara National Reserve (1 hotel)

  Mara Eden Safari Camp +++

  Mara Eden Safari Camp heeft een centrale ligging in het park op een prachtige plek aan de oostelijke oever van de Mara rivier. Het kamp is niet omheind, dus het kan gebeuren dat zo nu en dan nijlpaard...Meer informatie
  • mara eden safari camp tent.png
  • mara eden safari camp uitzicht rivier 001.png
  • mara eden safari camp sundowner.png
  • mara eden safari camp tent bij daglicht.png
  • mara eden safari camp tent 001.png
  • mara eden safari camp vanuit de lucht.png
  close

  Mara Eden Safari Camp +++

  Mara Eden Safari Camp heeft een centrale ligging in het park op een prachtige plek aan de oostelijke oever van de Mara rivier. Het kamp is niet omheind, dus het kan gebeuren dat zo nu en dan nijlpaarden door het kamp lopen en ’s nachts grazen tussen de tenten. De sfeervolle safaritenten zijn ruim opgezet en hebben een privé veranda. Zodra de zon ondergaat loopt u in enkele minuten naar een rots waar u onder genot van een drankje de zon onder ziet gaan met uitzicht op de rivier. Tussen de open savannevlaktes sluit u de dag af met een heerlijk diner.

  Nairobi (1 hotel)

  Eka Hotel Nairobi +++(+)

  Het Eka Hotel Nairobi ligt in Nairobi, op 5 km van het internationale conferentiecentrum Kenyatta en op 10 km afstand van de internationale luchthaven van Nairobi. Het Nationaal Museum van Nairobi lig...Meer informatie
  • eka hotel nairobi voorkant hotel.png
  • eka hotel nairobi kamer.png
  • eka hotel nairobi zwembad.png
  • eka hotel nairobi restaurant.png
  • eka hotel nairobi bar.png
  • eka hotel nairobi ligbedden bij zwembad.png
  • eka hotel nairobi fitness.png
  close

  Eka Hotel Nairobi +++(+)

  Het Eka Hotel Nairobi ligt in Nairobi, op 5 km van het internationale conferentiecentrum Kenyatta en op 10 km afstand van de internationale luchthaven van Nairobi. Het Nationaal Museum van Nairobi ligt 7 km verderop. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, fitnesscentrum, een terras en een 24-uursreceptie. Het Eka Hotel beschikt verder nog over een wellnesscentrum waar u massages, lichaamstherapie en gezichtsbehandelingen kunt krijgen, een 24-uurskoffiebar en een cadeauwinkel. Het Eka Hotel Nairobi serveert een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet. Het eigen restaurant van het hotel serveert lokale en Afrikaanse gerechten en vegetarische maaltijden. De kamers van het hotel zijn voorzien van een flatscreen-tv met satellietzenders en een eigen badkamer.

  Serengeti National Park (1 hotel)

  Kisura Serengeti Camp +++

  Tijdens uw verblijf in Kisura Serengeti Camp krijgt u het echte 'Out of Africa' gevoel. Dit semi-mobiele tentenkamp is gelegen nabij een open vlakte bij een prachtige rotsformatie en onder enkele grot...Meer informatie
  • kisura serengeti camp avond 2.png
  • kisura serengeti camp kampvuur.png
  • kisura serengeti camp tent.png
  • kisura serengeti camp terrasje bij tent 2.png
  • kisura serengeti camp badkamer.png
  • kisura serengeti camp terrasje bij tent.png
  • kisura serengeti camp maaltijd.png
  • kisura serengeti camp avond.png
  close

  Kisura Serengeti Camp +++

  Tijdens uw verblijf in Kisura Serengeti Camp krijgt u het echte 'Out of Africa' gevoel. Dit semi-mobiele tentenkamp is gelegen nabij een open vlakte bij een prachtige rotsformatie en onder enkele grote acaciabomen in het beroemde Serengeti Nationaal Park. Alle tenten zijn comfortabel ingericht en voorzien van een eigen badkamer met een zogenaamde 'bucket' douche en toilet. Verder heeft u een veranda met zitje, waar u kunt genieten van het uitzicht over de vlaktes. Soms kunt u dieren spotten vanuit het camp! In het midden van het camp ligt de restaurant tent waar de maaltijden geserveerd worden. ‘s Avonds kunt u nagenieten bij het kampvuur, dat bij het camp aangestoken wordt. Kisura Serengeti Camp staat bekend om haar goede en vriendelijke service.

  Wat vonden anderen?

  Hieronder vind u reacties van klanten die deze reis reeds gemaakt hebben. Staat hieronder nog niets? Dan hebben wij helaas nog geen reactie terug ontvangen.

  star_border Anderen bekeken ook