Telefoonnummer: 0562-449797 (optie 3)
Contact formuliercontact
  • namibië_regiosmall.jpg

Reist u met meer dan 4 personen? Neem dan contact met ons op.

Selecteer vluchten:

 
 

Extra optie

upgrade_001
Toeslag upgrade klasse hotels
Deze prachtige rondreis kunt u ook maken in een upgrade versie, wat betekent dat u tijdens uw reis in een hogere klasse accommodatie verblijft. Onderstaand treft u de toeslag voor de gehele periode voor het verblijf bij de upgrade versie evenals een ...Lees meerselectie van hotels waarin u tijdens uw reis verblijft.

Alle hotels worden periodiek gecontroleerd op service en kwaliteit. Onderstaande hotels zijn de hotels waarin u verblijft. Indien bij boeking van de reis blijkt dat één of meerdere hotels niet beschikbaar zijn, dan zullen de beschikbare alternatieven eerst overlegd worden.
Vanaf:
€ 766p.p
3-pers. kamer
25-06-2018- 30-06-2018€766p.p
01-07-2018- 31-08-2018€797p.p
01-09-2018- 31-10-2018€766p.p
01-11-2018- 31-03-2019€842p.p
2-pers. kamer
25-06-2018- 30-06-2018€766p.p
01-07-2018- 31-08-2018€797p.p
01-09-2018- 31-10-2018€766p.p
01-11-2018- 31-03-2019€842p.p
1-pers. kamer
25-06-2018- 30-06-2018€802p.p
01-07-2018- 31-08-2018€835p.p
01-09-2018- 31-10-2018€802p.p
01-11-2018- 31-03-2019€882p.p

Aus
Klein Aus Vista (Eagles Nest) +++(+)
De 8 chalets van Eagles Nest zijn gelegen aan de voet van de bergen en bieden een uniek en adembenemend uitzicht over de verlaten woestijn. Ieder van de “rock” chalets zijn gelegen tussen de granieten stenen en bestaan uit een badkamer, een keukentjeLees meer, open haard en prive veranda. De maaltijden worden geserveerd in het Desert Horse Inn restaurant. Take a way ontbijt en “braai” pakketjes zijn tevens op verzoek beschikbaar. Geniet van de rust, de ruimte of onderneem een van de activiteiten vanuit de lodge. Ontbijt is inbegrepen.
Damaraland (Khorixas)
Vingerklip Lodge +++(+)
De Vingerklip Lodge ligt in de mooie vallei van de Ugab terrassen in Damaraland.

De lodge beschikt over 22 kamers die zich in 11 comfortabele huisjes bevinden. Vijf kamers zijn speciaal ingericht voor families, waarbij er op de loft een extra tweeLees meerpersoonsbed staat. De lodge heeft een ruim opgezet restaurant met open haard. In het met riet overkapte hoofdgebouw vindt u verder de gezellige bar. Aan beide zijden van het hoofdgebouw bevindt zich een zwembad, zodat u zowel 's ochtends als 's middags de zon of de schaduw op kunt zoeken.
Tevens is er een overkapte veranda waar vandaan u een adembenemend uitzicht heeft op de indrukwekkende rotsformaties.
Etosha (westzijde)
Okaukuejo Rest Camp +++(+)
Okaukuejo ligt 17km van de zuidelijke ingang van het park en is beroemd voor zijn verlichte drinkplaats, waar u van dicht bij het wild kan zien! Accommodatie is geregeld om u van alle gemakken te voorzien in de Bush chalets, die uitkijken op de drinkLees meerplaats. Er zijn ook double rooms en familie chalets. Verder is er op het kamp een restaurant, bar, winkel, zwembad, kiosk en kampeer faciliteiten. Activiteiten zoals nacht, ochtend of middag safari’s kunt u hier ook boeken! Het ontbijt is inbegrepen in de prijs.
Etosha (westzijde)
Halali Resort +++
Halali ligt strategisch tussen Okaukuejo en Namutoni, aan de voet van een dolomieten heuvel, tussen grote Mopane bomen. Een verlichte drinkplaats kan bewonderd worden van een afstand, zodat u de beste wild bezichtigingen heeft! Accommodatie wordt aanLees meergeboden in familie chalets, 2 en 4 bedden Bush chalets en double rooms. Allen hebben schuifdeuren naar buiten, zodat u het ultieme natuur gevoel krijgt, met de rust en kalmte van de omgeving. Verder is er een restaurant, bar, winkel, zwembad, kiosk en kampeerfaciliteiten. Er zijn ook verschillende activiteiten zoals nacht safari’s, ochtend en middag safari’s en natuurwandelingen op het kamp! Het ontbijt is inbegrepen.
Fish River Canyon
Canyon Lodge ++++
In het harde woestijn gebied in het zuidelijke deel van Namibië, en slechts 20km van het uitkijkpunt in de Fish River Canyon, vindt u de Canon Lodge. Een oase in de middle of nowhere! Het ligt tussen grote stenen en ook de en suite bungalows zijn hieLees meerr vanuit gebouwd. De stenen zijn koel om aan te raken en prachtig afgerond door erosie. Hierdoor mengt de lodge goed samen met de natuur. Een oud boerderijhuis, uit 1908, is gerenoveerd en functioneert nu als het restaurant. De hoofdattractie is het adembenemende uitzicht op de krater, wat een maaltijd in dit restaurant absoluut waard maakt! Ontbijt is inbegrepen in de prijs.
Mariental
Intu Afrika ++++
De Intu Afrika Zebra lodge ligt in een prachtig panorama van open grasvlaktes, acacia wouden en rode zandduinen. Het is een luxe lodge met mooi interieur en comfort. De unieke lodge huisvest 26 personen en twin bed rooms, die leiden naar het hoofdgebLees meerouw. Elke en suite kamer heeft airconditioning met alle moderne voorzieningen en is prachtig ingericht dat doet denken aan vervlogen tijden. De gasten kunnen deelnemen in 4x4 Kalahari tours, begeleide wandelingen maken met Bushman spoorzoekers en getrainde gidsen, relaxen aan het zwembad of in de lounge, met uitzicht op de drinkplaats! U logeert hier op basis van halfpension (ontbijt & diner).
Sossusvlei
Namib Desert Lodge +++
De Namib Desert Lodge ligt aan de voet van een rode zandsteen kloof, de ‘gefossiliseerde’ duinen van de Namib woestijn. Het ligt slechts 60km ten noorden van Sesriem, de ingang van de beroemde Sossuvlei, en 5km van de hoofdweg. De lodge is dus een idLees meereaal startpunt om de omgeving te verkennen! Hier vindt u de hoogste duinen ter wereld! Tussen de hoge bomen en palmen zijn 55 en suite kamers, een restaurant en een zwembad. Geniet van het prachtige landschap of bewonder de Gemsbok en Springbok die regelmatig voorbij de drinkplaats komen.

De Namib Desert Lodge, juweeltje in de Tiras Bergen. Gelegen op een terrein van 16,400 hectare, aan de rand van de duinen van de Namib woestijn. De persoonlijke aandacht van de eigenaren maken uw verblijf bijzonder. Ze houden de flora en fauna van dit gebied goed in de gaten om een goede balans te bereiken tussen de natuur en menselijke activiteit. U kunt het gebied te voet of jeep verkennen en genieten van talloze uitzichten.

De lodge beschikt over een zwembad, restaurant, bar, wijnkelder. De kamers beschikken over een En suite badkamer, privéveranda & airco/plafond fan.
Swakopmund
Sandfields Guest House ++++
Beschut van de ijskoude wind die van de koude Benguela stroom van de Atlantische Oceaan afkomt, ligt het Sandfields Guest house. Het ligt slechts een blok weg van de zee, in een rustige en upmarket wijk van Swakopmund. U kunt in een paar minuten naarLees meer het strand lopen en het stadscentrum met zijn restaurants, winkels, markten en musea is slechts 5 minuten rijden met de auto. Het guest house is een intieme en professionele familiegerunde accommodatie en biedt een uitstekend bed & breakfast verblijf in Swakopmund. Bij Sandfields kunt u uitzien naar een warm welkom met gezellige openhaarden in iedere kamer, persoonlijke service en een kalm, zorgeloos verblijf. Het guest house biedt ook vele excursies en activiteiten aan! Ontbijt is inbegrepen.
Windhoek
N/a‘an ku sê Lodge and Wildlife +++(+)
Op slechts 30 minuten rijden vanaf de Luchthaven van Windhoek vindt u deze Lodge. Het is de perfecte plaats om uw reis te beginnen of te eindigen. Er zijn hier enkele interessante activiteiten mogelijk zoals een tocht waarbij de Vleeseters (denk aan Lees meerleeuwen enz) gevoerd worden en u kunt ook Cheeta's van nabij meemaken. U zult uw verblijf hier niet snel vergeten! Het beschikt over een zwembad, bar en restaurant. De kamers zijn voorzien van airconditioning, badkamer, balkon, veranda, thee/koffiezet faciliteiten, haardroger, elektrische dekens, heet water kruiken, Wi-Fi en TV.
Windhoek
N/a‘an ku sê Lodge and Wildlife +++(+)
Op slechts 30 minuten rijden vanaf de Luchthaven van Windhoek vindt u deze Lodge. Het is de perfecte plaats om uw reis te beginnen of te eindigen. Er zijn hier enkele interessante activiteiten mogelijk zoals een tocht waarbij de Vleeseters (denk aan Lees meerleeuwen enz) gevoerd worden en u kunt ook Cheeta's van nabij meemaken. U zult uw verblijf hier niet snel vergeten! Het beschikt over een zwembad, bar en restaurant. De kamers zijn voorzien van airconditioning, badkamer, balkon, veranda, thee/koffiezet faciliteiten, haardroger, elektrische dekens, heet water kruiken, Wi-Fi en TV.
Europeesche 0
Annulerings verzekering
Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij zijn reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Zelfs bij 'last minute' boekingen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten, aangezien deze ook de niet gebruikte reisdagen vergoe...Lees meerdt die u noodgedwongen mist wanneer uw vakantie moet worden afgebroken.

U kunt bij ons de Aflopende Annuleringsverzekering van de Europeesche Verzekeringen afsluiten, dé vrijetijdverzekeraar van Nederland. Deze annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

De premie voor de annuleringsverzekering is 5.5% (exclusief 21 % assurantiebelasting) van de reissom. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

Algemene voorwaarden annuleringsverzekering

Europeesche 03
Reisverzekering
Een goede reisverzekering is van groot belang als u op vakantie gaat. Mochten zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, dan dekt een goede verzekering de bijkomende kosten en staat u niet voor nog meer onaangename verrassingen.

U kunt bij ons de ...Lees meer
Aflopende Reisverzekering van de Europeesche Verzekeringen afsluiten, dé vrijetijdverzekeraar van Nederland. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's.

Wij boeken de reisverzekering van het type "Optimaal" met werelddekking inclusief de optie ongevallen reis. Dit is de meest uitgebreide dekking van de Europeesche Verzekeringen. Hierdoor bent u verzekerd voor personenhulp, bagage, geneeskundige kosten, ongevallen reis, reisrechtsbijstand en geld.

De premie bedraagt € 4,05 per persoon per dag. De poliskosten bedragen € 3,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen tegelijk betaalt u maar één keer de poliskosten.

Algemene voorwaarden reisverzekering

Excursies

Mariental

NAMEX001
Excursie - Kalahari tocht
Tocht door de Kalahari – groene acacias en geel gras op een achtergrond van het rode zand van de Kalahari duinen die zich over honderden kilometers uitstrekken. Het Gondwana Kalahari Park zal een onvergetelijke indruk op u maken. Het park beslaat mee...Lees meerr dan 100 km² en ligt 30km ten noordoosten van Mariental. Dieren zoals springbokken oryx antilopen en struisvogels maar ook jakhalzen, hazen en stekelvarkens wonen in de duinen en valleien die ook straten worden genoemd. Neem een foto van de Kori buizerd, de zwaarste vliegende vogel, of van de samengestelde nesten van de wever vogels in de bomen.

Vanaf:
€ 40p.p
Toeslag
25-06-2018- 31-03-2019€40p.p

w h van zalen

'Geweldige ervaring. Goed verzorgd.'

Leen Both / Els Rense , Delft

'Geweldig begin van de reis met tocht en daarna zonsondergang op een rood duin. '

Swakopmund

NAMEX002
Excursie - Living Desert Adventure
Living Desert Avontuur – Tijdens deze woestijntocht bezoekt u de lokale duinenstrook tussen Walvis Bay en Swakopmund. We proberen om geen onnodige schade toe te brengen aan de grind vlakten waardoor het duinen eco-systeem verstoord wordt. Deze grind ...Lees meervlakten zijn beschermd gebied en vormen een gebied waar de Damara tern, die vrijwel alleen hier voorkomt, zijn nest bouwt. Conservatie, geologische structuur en de reden waarom er hier een woestijn is worden gedetailleerd besproken tijdens de rit er naar toe. Er zal voldoende tijd en gelegenheid zijn om foto’s te maken van de duinen en de omgeving.

Vanaf:
€ 59p.p
Toeslag
25-06-2018- 31-03-2019€59p.p

Leen Both / Els Rense , Delft

'Mooie tocht om the 5 little things (spin, kameleon, slang etc) te zien in de woestijn.'

  • vanaf Amsterdam met Air Namibia
  • vanaf Amsterdam met British Airways
  • vanaf Amsterdam met KLM
  • vanaf Brussel met British Airways
  • vanaf Frankfurt met Air Namibia
Amsterdam 17.25 - Frankfurt 18.45 / Frankfurt 20.25 - Windhoek 07.25*
Windhoek 21.45 - Frankfurt 07.00* / Frankfurt 09.55 - Amsterdam 11.25
* = aankomst de volgende dag
Amsterdam 16.40 - Londen Heathrow 16.55 / Londen Heathrow 18.00 - Johannesburg 06.55* / Johannesburg 12.00 - Windhoek 14.00, of
Amsterdam 19.30 - Londen Heathrow 19.45 / Londen Heathrow 20.45 - Johannesburg 09.40* / Johannesburg 12.00 - Windhoek 14.00
Windhoek 14.55 - Johannesburg 16.50 / Johannesburg 20.15 - Londen Heathrow 05.15* / Londen Heathrow 07.25 - Amsterdam 09.40
* = aankomst de volgende dag
Heenreis (winter) elke dinsdag, vrijdag en zondag: Amsterdam 23.00 – Windhoek 12.15*
Heenreis (zomer) elke dinsdag, vrijdag en zondag: Amsterdam 22.45 – Windhoek 11.05*
Terugreis (winter) elke woensdag, zaterdag en maandag: Windhoek 17.40 – Amsterdam 05.15*
Terugreis (zomer) elke woensdag, zaterdag en maandag: Windhoek 17.35 – Amsterdam 06.05*
* = aankomst de volgende dag
Brussel 15.40 - Londen Heathrow 15.50 / Londen Heathrow 18.00 - Johannesburg 06.55* / Johannesburg 12.00 - Windhoek 14.00 of
Brussel 18.40 - Londen Heathrow 18.55 / Londen Heathrow 20.45 - Johannesburg 09.40* / Johannesburg 12.00 - Windhoek 14.00
Windhoek 14.55 - Johannesburg 16.50 / Johannesburg 20.15 - Londen Heathrow 05.15* / Londen Heathrow 06.55 - Brussel 09.10
* = aankomst de volgende dag
Frankfurt 20.25 - Windhoek 07.25*
Windhoek 21.45 - Frankfurt 07.00*
* = aankomst de volgende dag
Alle hotels worden periodiek gecontroleerd op service en kwaliteit. Onderstaande hotels zijn de hotels waarin u verblijft. Indien bij boeking van de reis blijkt dat één of meerdere hotels niet beschikbaar zijn, dan zullen de beschikbare alternatieven eerst overlegd worden.

Aus

Klein Aus Vista (1)
Klein-Aus Vista ligt ten westen van Aus, op de weg vanaf Luderitz en waar de Aus bergen de Namib woestijn grenzen. Het is uw zuidelijke toegang tot het Namib Naukluft Park met zijn Namib woestijn paar...
Lees meer
den, rode Koichab duinen en prachtige woestijn landschappen! De unieke stenen chalets zijn rondom grote stenen gebouwd en hebben hun eigen open haard, keuken, en suite faciliteiten en eigen veranda – met een adembenemend uitzicht op de woestijn en de prachtige zonsondergang. Het moderne guesthouse heeft comfortabele kamers, zijn smaakvol ingericht en hebben en suite badkamers. Geniet van de zonsondergang op het houten terras met uitzicht op de boerderij, voordat u aanschuift voor het 3 gangen menu in het country cuisine restaurant. In het Namib Naukluft park kunt u begeleide tours ondernemen om de woestijn paarden en de rode zand duinen te zien! U kunt op de Sperrgebied Rand ranch ook hiken en boerderijtours maken.

Ontbijt is inclusief.
Klein Aus Vista (2)Klein Aus Vista (3)Klein Aus Vista (4)

Klein Aus Vista (Desert Horse Inn) +++

Damaraland (Khorixas)

Khorixas DSCF1831
De Khorixas Lodge ligt tussen de heuvels van Brandberg en Spitzkoppe. De lodge biedt een relaxte omgeving voor de reiziger. Vanuit hier kunt u het land van de Welwitschia Mirabilis bij de Burnt berg o...
Lees meer
ntdekken, de rotsformaties, Petrified Forest, oeroude rotstekeningen en zeldzame geologische fenomenen. Er zijn self-catering en suite stenen huizen en Standard rooms met airconditioning. Voor de liefhebber zijn er ook kampeerplekken. Het ontbijt is inclusief.
Khorixas DSCF1830Khorixas DSCF1829Khorixas DSCF1828

Khorixas Lodge ++(+)

Etosha (oostzijde)

Mokuti Etosha Lodge 001
Luxueuze lodge, waar de unieke Afrikaanse charme perfect gecombineerd is met de internationale normen van luxe. De Mokuti Lodge is gelegen aan de oostelijke rand van het Nationaal Park Etosha, dat bek...
Lees meer
end staat als een van de meest spectaculaire ‘game drive’ gebieden van gebieden in Afrika.

De Mokuti Lodge bevindt zich vlakbij de ingang van het Etosha National Park, net buiten het Von Lindequist toegangshek van het Etosha National Park.

Er is een receptie, bar, 2 restaurants (Onduli en Tambuti), een open haard, lounge, prachtig zwembad, winkeltje , internetfaciliteiten, 2 tennisbanen, pooltafel, speeltuintje voor de kleintjes en een enorm schaakbord voor de liefhebbers. Iets verderop bevindt zich een benzinestation. Vanuit de lodge kunt u wandelen, mountainbiken, een bezoek brengen aan de slangentuin of excursies naar het Etosha National Park maken. Op het complex is ook een vogel uitkijkplaats aanwezig.

De lodge beschikt over kamers die alle voorzien zijn van airco, fan, telefoon, sat-TV, koelkast, kluisje, een badkamer met bad en/of douche en een föhn.
Mokuti Etosha Lodge 002Mokuti Etosha Lodge 003Mokuti Etosha Lodge 004Mokuti Etosha Lodge 005Mokuti Etosha Lodge 006Mokuti Etosha Lodge 007Mokuti Etosha Lodge 008

Mokuti Etosha Lodge +++(+)

Etosha (westzijde)

Modjila DSCF1932
Het Mondjila Safari kamp ligt slechts 32km van de Anderson Gate van het Etosha National Park en biedt betaalbare accommodatie in een prachtige natuur omgeving. De accommodatie bestaat uit 11 luxue...
Lees meer
uze en suite tenten en kampeerplaatsen met sanitaire voorzieningen. De overdekte diner en barruimte bieden adembenemend uitzicht over de omliggende Mopanie savanne. Het kamp is een ideale plek om u tocht te starten of te eindigen naar het Damaraland en Kaokoland. Het kamp wordt gemanaged door de Chef van het Jaar van Namibië, Karin Le Grange en u kunt vriendelijke service, heerlijk eten en een comfortabel verblijf verwachten tijdens uw bezoek! Ontbijt is inclusief.
Modjila DSCF1934

Mondjila Safari Camp +++

Fish River Canyon

Ais Ais Resort (7)
Ai-Ais Resort is een luxe maar simpel resort aan de Fish River Canyon Trail in Namibië. Het biedt hikers en reizigers een ideale oase terwijl ze het wereldberoemde gebied verkennen. Het resort is idea...
Lees meer
al gelegen met prachtige natuurlijke heetwaterbronnen van de Ai-Ais, dat ‘brandend water’ in het lokale dialect betekent.
Ais Ais Resort (6)Ais Ais Resort (8)Ais Ais Resort (1)Ais Ais Resort (2)Ais Ais Resort (3)Ais Ais Resort (4)Ais Ais Resort (5)

Ai Ais Resort +++

Mariental

Kalahari Anib Lodge 001
Temidden van de rode duinen van de Kalahari in oost Namibie rijst de Kalahari Arab Lodge als een groene oasis uit het zand. Het restaurant en de chalets liggen rond een schaduwrijke binnenplaats bij e...
Lees meer
en groot zwembad. Op 30km ten noordoosten van Mariental is dit een ideale plek om te stoppen op uw weg naar het zuiden. Rijdt door het Gondwana Kalahari park bij zonsondergang of opgang en zie de gieren en marabou ooievaars bij het vogel restaurant, of ga te voet in de Kalahari langs een van de vele wandelpaden. Uw ontbijt is inbegrepen in de prijs.
Kalahari Anib (6)Kalahari Anib (5)Kalahari Anib Lodge 003Kalahari Anib Lodge 002Kalahari Anib Lodge 004

Kalahari Anib Lodge +++

Sossusvlei

Desert Camp (1)
Desert Camp, een leuke nieuwe self-catering accommodatie voor families, slechts 4km van de Sossusvlei Lodge en de ingang van het Namib Naukluft Park. Het is ideaal voor toer groepen en maaltijden word...
Lees meer
en geserveerd op de lodge! Desert Camp heeft zich genesteld onder grote oude bomen, en heeft een 360 graden uitzicht op de woestijn en zijn omliggende bergen. Accommodatie bestaat uit 20 luxe safari tenten met dubbel dak, hoge standaard en suite badkamer, twin beds en granieten tegelvloeren. Het smaakvolle interieur weerspiegelt dat typische sfeertje van de Namib woestijn. Elke unit heeft ook een kleine keuken, met fornuis en 2 kookplaten, koelkast/ vriezer, afwas gelegenheid en alle keukengerei. Verder heeft iedere unit zijn eigen barbecue faciliteit en een beschaduwde parkeerplaats. Ontbijt is elke morgen inbegrepen.
Desert Camp (2)Desert Camp (3)Desert Camp (4)

Desert Camp +++

Swakopmund

Sea Breeze GH (1)
In een prachtige tuin en vlakbij het strand, ligt het lieflijke Guest House Sea Breeze. Er is een veilige parkeerplaats, telefoon, fax, wasservice en binnen barbecue. Er zijn 6 kamers (single/ double...
Lees meer
/ triple) en 4 volledig uitgeruste self-catering appartementen. Alle kamers en appartementen hebben badkamers. Uw ontbijt is inbegrepen in de prijs.
Sea Breeze GH (2)Sea Breeze GH (3)Sea Breeze GH (4)Sea Breeze (1)

Sea Breeze Guest House +++

Windhoek

maison-ambre-guesthouse (1)
Maison Ambre Guesthouse ligt in de prachtige oostelijke gelegen buurt Luxury Hill in Windhoek. Het biedt uitstekende accommodatie in een prachtige omgeving, en is slechts 2 minuten van het stadse cent...
Lees meer
rum en vele attracties.

Maison Ambre biedt faciliteiten voor vakantiegangers en zakenreizigers en heeft 5 comfortabele luxe double rooms met en suite douche en toilet. Enkele kamers hebben een extra bed voor kinderen of een derde persoon.

Maison Ambre ligt op loopafstand van het Klein Windhoek zakencentrum. Hier vindt u een postkantoor, banken, pinautomaten, winkel centrum, drogisterijen en enkele zeer bekend restaurants uit de hoofdstad van Namibië.
maison-ambre-guesthouse (2)

Maison Ambre Guesthouse +++

maison-ambre-guesthouse (1)
Maison Ambre Guesthouse ligt in de prachtige oostelijke gelegen buurt Luxury Hill in Windhoek. Het biedt uitstekende accommodatie in een prachtige omgeving, en is slechts 2 minuten van het stadse cent...
Lees meer
rum en vele attracties.

Maison Ambre biedt faciliteiten voor vakantiegangers en zakenreizigers en heeft 5 comfortabele luxe double rooms met en suite douche en toilet. Enkele kamers hebben een extra bed voor kinderen of een derde persoon.

Maison Ambre ligt op loopafstand van het Klein Windhoek zakencentrum. Hier vindt u een postkantoor, banken, pinautomaten, winkel centrum, drogisterijen en enkele zeer bekend restaurants uit de hoofdstad van Namibië.
maison-ambre-guesthouse (2)

Maison Ambre Guesthouse +++

Wat vonden anderen?

Hieronder vind u reacties van klanten die deze reis reeds gemaakt hebben. Staat hieronder nog niets? Dan hebben wij helaas nog geen reactie terug ontvangen.

Martha, beusichem
'Leuke rondreis gehad. Geweldig land.'
Frans Thomassen, ZUIDLAARDERVEEN
'Een bijzondere en mooie belevenis door een schitterend land met aardige mensen en mooie landschappen/dieren. We hebben genoten van de rondreis inclusief de lodges ed.'
Leen Both / Els Rense , Delft
'De moeite waard. '
w h van zalen
'Compleet, goede lodges. '

Auto

d-CDMR_C
Autohuur Avis cat. C/Intermediate 4-deurs
Ideale auto voor 2 tot 4 personen indien u langere afstanden gaat rijden. Handgeschakelde versnellingsbak, verder voorzieningen als airco, stuurbekrachtiging, ABS & airbags....Lees meer
Aantal Personen:

Max. 4 personen
Max. 2 grote koffers en 1 kleine koffer

VW Polo Sedan of gelijkwaardig

4-deurs
Handgeschakeld
Airconditioning
Stuurbekrachtiging
Airbags
Radio/CD speler
ABS (alleen Zuid-Afrika)

Verzekering

In de huurprijs is een PREMIUM-verzekering opgenomen, die bij een ongeval schadeloosstelling biedt bij schade aan eigendommen van derden en aan de huurauto. U heeft geen eigen risico en schade aan banden, velgen en/of wieldoppen, voorruit (max. 1 vervanging van vooruit per huurperiode is inbegrepen), onderkant van de auto (m.u.v. gevolg van waterschade) en schade als gevolg van een zandstorm is gedekt. Schade aan persoonlijke eigendommen is niet gedekt.

Vanaf:
€ 36 p.d.
Namibië 14-29 dagen
25-06-2018- 30-06-2018€38 p.d.
01-07-2018- 31-10-2018€41 p.d.
01-11-2018- 31-03-2019€36 p.d.

w h van zalen

'Voor het aantal kilometers en over de "wasborden" in de gravelwegen is aan te raden een grotere auto bv een 4 x 4 oid. Aanvullende autoverzekering was door jullie perfect afgesloten.'

CDARE
Autohuur Avis cat. E/Standaard 4-deurs AUTOMAAT
Deze prettige middenklasse auto welke is voorzien van een automatische versnellingsbak. De auto is ideaal voor midden en lange afstanden. Uiteraard ontbreken airco, stuurbekrachtiging, ABS en airbags niet....Lees meer
Aantal Personen:

Max. 4 personen
Max. 3 grote koffers & 1 kleine koffer

Toyota Corolla Sedan of gelijkwaardig

4-deurs
Automaat
Airconditioning
Stuurbekrachtiging
Airbags
Radio/CD speler
ABS

Verzekering

In de huurprijs is een PREMIUM-verzekering opgenomen, die bij een ongeval schadeloosstelling biedt bij schade aan eigendommen van derden en aan de huurauto. U heeft geen eigen risico en schade aan banden, velgen en/of wieldoppen, voorruit (max. 1 vervanging van vooruit per huurperiode is inbegrepen), onderkant van de auto (m.u.v. gevolg van waterschade) en schade als gevolg van een zandstorm is gedekt. Schade aan persoonlijke eigendommen is niet gedekt.

Vanaf:
€ 52 p.d.
Namibië 14-29 dagen
25-06-2018- 30-06-2018€55 p.d.
01-07-2018- 31-10-2018€60 p.d.
01-11-2018- 31-03-2019€52 p.d.

CAT. K AVIS ZA
Autohuur Avis cat. K/Intermediate SUV 5-deurs Toyota RAV4 AUTOMAAT 2x4
Een prettige en comfortabele SUV, welke hoger op de wielen staat. Ideaal geschikt voor lange afstanden, maar ook voor minder goede wegen. Automatische versnellingsbak, airco, ABS & airbags....Lees meer
Aantal Personen:

Max. 5 personen
Max. 3 grote koffers

Toyota RAV4 (of gelijkwaardig)

5-deurs
Automaat
Airconditioning
Stuurbekrachtiging
Airbags
Radio/CD speler
ABS

Verzekering

In de huurprijs is een PREMIUM-verzekering opgenomen, die bij een ongeval schadeloosstelling biedt bij schade aan eigendommen van derden en aan de huurauto. U heeft geen eigen risico en schade aan banden, velgen en/of wieldoppen, voorruit (max. 1 vervanging van vooruit per huurperiode is inbegrepen), onderkant van de auto (m.u.v. gevolg van waterschade) en schade als gevolg van een zandstorm is gedekt. Schade aan persoonlijke eigendommen is niet gedekt.

Vanaf:
€ 70 p.d.
Namibië 14-29 dagen
25-06-2018- 30-06-2018€70 p.d.
01-07-2018- 31-10-2018€77 p.d.
01-11-2018- 31-03-2019€73 p.d.

Dhr. HH Willemsen

'alles prima, Alles volgens afspraak. goed geregeld. prima auto. Goede en makkelijke aflevermogelijkheid in Durban '

Dhr. Thomassen

'Prima, zou de volgende keer toch voor een 4x4 kiezen ivm de kwaliteit van de wegen. Maar met deze auto was het wel te doen. Ligt dus niet aan jullie of aan Avis, we hadden tijdig een andere keus moeten maken. '

Sleurs Bart, Schilde

'Volgende keer zwaarder type om makkelijker game drives te kunnen doen, 4X4 is echt wel nodig.'

Dhr. Schokker

'De auto was niet beschikbaar, maar we kregen een gratis upgrade naar een Toyota 4WD. Niets op aan te merken, heerlijk.'

CAT. L AVIS ZA
Autohuur Avis cat. M/Standard SUV 5-deurs Nissan X-Trail AUTOMAAT AWD
Een stevige SUV, welke hoger op de wielen staat en tevens is voorzien van 4x4. Goed geschikt voor langere afstanden, maar ook voor minder goede wegen vanwege de 4x4 wielaandrijving. Automatische versnellingsbak, airco, ABS & airbags....Lees meer
Aantal Personen:

Max. 5 personen
Max. 3 grote & 2 kleine koffers

Nissan X-Trail AWD (of gelijkwaardig)

5-deurs
Automaat
Airconditioning
Stuurbekrachtiging
Airbags
Radio/CD speler
ABS
4-wheel aandrijving
Brandstof is benzine

Verzekering

In de huurprijs is een PREMIUM-verzekering opgenomen, die bij een ongeval schadeloosstelling biedt bij schade aan eigendommen van derden en aan de huurauto. U heeft geen eigen risico en schade aan banden, velgen en/of wieldoppen, voorruit (max. 1 vervanging van vooruit per huurperiode is inbegrepen), onderkant van de auto (m.u.v. gevolg van waterschade) en schade als gevolg van een zandstorm is gedekt. Schade aan persoonlijke eigendommen is niet gedekt.

Vanaf:
€ 81 p.d.
Namibië 14-29 dagen
25-06-2018- 30-06-2018€81 p.d.
01-07-2018- 31-10-2018€89 p.d.
01-11-2018- 31-03-2019€81 p.d.

j-IFAR_I
Autohuur Avis cat. I/Fullsize SUV 5-deurs Toyota Fortuner AUTOMAAT 4x4
Een ruime en comfortabele SUV, een crossover met standaard vierwielaandrijving. Dus uitstekend geschikt voor minder goede wegen in een land als Namibië & Botswana. Automatische versnellingsbak, airco, ABS & airbags....Lees meer
Aantal Personen:

Max. 5 personen
Max. 3 grote & 2 kleine koffers

Toyota Fortuner (of gelijkwaardig)

5-deurs
Automaat
Airconditioning
Stuurbekrachtiging
Airbags
Radio/CD speler
ABS
Brandstof is diesel

Verzekering

In de huurprijs is een PREMIUM-verzekering opgenomen, die bij een ongeval schadeloosstelling biedt bij schade aan eigendommen van derden en aan de huurauto. U heeft geen eigen risico en schade aan banden, velgen en/of wieldoppen, voorruit (max. 1 vervanging van vooruit per huurperiode is inbegrepen), onderkant van de auto (m.u.v. gevolg van waterschade) en schade als gevolg van een zandstorm is gedekt. Schade aan persoonlijke eigendommen is niet gedekt.

Vanaf:
€ 83 p.d.
Namibië 14-29 dagen
25-06-2018- 30-06-2018€91 p.d.
01-07-2018- 31-10-2018€109 p.d.
01-11-2018- 31-03-2019€83 p.d.

FFMRL
Autohuur Avis cat. N/Speciality Double Cap 4-deurs Toyota Hilux 4x4
De Toyota Hilux 4x4 DC is een 4-deurs voertuig en biedt ruimte aan maximaal 4 personen en heeft meer dan voldoende bagageruimte in de met metaal overkapte achterbak. Een ideaal voertuig om mee naar de meest afgelegen plekken of lodges te gaan....Lees meer
Aantal Personen:

Max. 4 personen
Max. 4 koffers

Toyota Hilux Double Cab 4x4 of gelijkwaardig

4-deurs
Handgeschakeld
Airconditioning
Airbags
Stuurbekrachtiging
Radio/CD speler
brandstof is diesel

Verzekering

In de huurprijs is een PREMIUM-verzekering opgenomen, die bij een ongeval schadeloosstelling biedt bij schade aan eigendommen van derden en aan de huurauto. U heeft geen eigen risico en schade aan banden, velgen en/of wieldoppen, voorruit (max. 1 vervanging van vooruit per huurperiode is inbegrepen), onderkant van de auto (m.u.v. gevolg van waterschade) en schade als gevolg van een zandstorm is gedekt. Schade aan persoonlijke eigendommen is niet gedekt.

Vanaf:
€ 83 p.d.
Namibië 14-29 dagen
25-06-2018- 30-06-2018€83 p.d.
01-07-2018- 31-10-2018€91 p.d.
01-11-2018- 31-03-2019€86 p.d.

Dhr. Cobussen

'Op advies van AfrikaPLUS voor deze auto gekozen vanwege de regentijd in Namibië en dat was inderdaad een absolute aanrader! '

Avis Rent a Car (Southern Africa)

Bestuurders:

De minimum vereiste leeftijd is 18 jaar. Bestuurders dienen minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Naast de hoofdbestuurder zijn de kosten voor 1 extra bestuurder inbegrepen. De kosten voor een 2e of 3e extra bestuurder bedragen ZAR 385 per huur (vanaf 1 november 2018 ZAR 415 per huur)

De (hoofd)bestuurder dient in het bezit te zijn van:

• voucher op zijn/haar naam
• geldig rijbewijs
• een creditcard is verplicht voor de hoofdbestuurder en dient altijd ook op naam van de huurder/hoofdbestuurder te staan.
• geldig paspoort
Indien deze niet getoond kunnen worden behoudt Avis zich het recht de auto niet mee te geven.

Verzekeringen:

Bij elke auto is het uitgebreide Premium verzekeringspakket standaard inbegrepen in de huurprijs.

Wat is inbegrepen bij het “Premium verzekeringspakket”:

• Public Liability Insurance [PLI] (=aansprakelijkheidsverzekering)
• Standaard Collision Damage Waiver [CDW] (=casco verzekering) zonder eigen risico
• Standaard Theft Loss Waiver [TLW] (=diefstalverzekering) zonder eigen risico
• Third Party Liability Insurance [PLI] (=WA verzekering) tot ZAR/NAD 2.500.000
• lokale belastingen
• ongelimiteerd aantal kilometers
• kosten 1 extra bestuurder
• administratiekosten in geval van een ongeluk of diefstal
• dekking in geval van schade aan voorruit (max. 1 vervanging van vooruit per huurperiode is inbegrepen), banden, wieldoppen, velgen, schade aan de onderkant van het voertuig (m.u.v. gevolg van waterschade) en schade als gevolg van een zandstorm

Borgsom:

Het gebruik van een creditcard is verplicht. Avis accepteert American Express, Visa, Mastercard en Diners. Er wordt een waarborgsom voor de huur verlangd à ZAR 2.475/NAD 2.440. Indien u de huurauto met een volle tank benzine en op de afgesproken plaats inlevert zonder schade toegebracht te hebben aan de huurauto, wordt de waarborgsom volledig gerestitueerd. Avis en AfrikaPLUS zijn niet verantwoordelijk voor eventueel koersverschil bij terugbetaling van de waarborgsom per creditcard. Let op: bij benzinestations worden creditcards niet altijd geaccepteerd.

Huurperiode:

1 huurdag = 24 uur. De autohuur gaat per 24 uur, ingaand op het moment van ophalen, eindigend op het moment van afleveren. Wordt de van tevoren gereserveerde huurperiode overschreden dan betaalt de huurder direct bij het inleveren van de auto het ter plaatse geldende tarief.

Brandstof:

Elk voertuig wordt afgeleverd met een volle benzinetank en de klant betaald voor het bijvullen van de benzinetank op het einde van de huurperiode. De klant kan zijn benzinetank laten bijvullen in een benzinestation naar keuze vooraleer zijn wagen terug binnen te leveren. In het huurstation wordt de benzinetank dan nogmaals bijgevuld, zelfs wanneer de benzinemeter een volle tank aangeeft, omdat er geen zekerheid bestaat dat de benzinetank volledig vol is bij het binnen leveren. De kosten voor de extra benzine worden dan verrekend via de creditcard van de klant.

Ook kunt u bij het ophalen van het huurvoertuig ervoor kiezen de auto met een lege tank te mogen inleveren. U betaalt dan dus voor 1 tank benzine waardoor u bij het inleveren niet op zoek hoeft te gaan naar een benzinestation en dus geen stress heeft vlak voor het inleveren van de huurauto. Let op! Er wordt in dit geval géén refund verleend voor resterend brandstof in het voertuig!

Hulp bij pech onderweg:

• 24 uur per dag pech en afsleep service
• (electro)technische hulp *
• Voertuig repatriëring *
• Slotenmaker *
• Lekke band en lege accu hulp *
* Indien niet als gevolg van een technisch mankement voor rekening van de huurder.

Contractkosten en afhandelingskosten:

De verhuurmaatschappij berekent voor elk af te sluiten huurcontract een bedrag van ZAR 85 administratiekosten voor Zuid-Afrika (vanaf 1 november 2018 ZAR 90) en NAD 165 administratiekosten voor Namibië. Dit bedrag dient u ter plaatse te voldoen. Bij eventuele schade aan het voertuig wordt door de verhuurmaatschappij een zogenaamde ‘claim handling fee’ berekend van ZAR/NAD 385 (vanaf 1 november 2018 ZAR/NAD 415). Dit bedrag valt niet onder de verzekeringen. Bij verkeersovertredingen door de huurder met een boete als gevolg berekent de verhuurmaatschappij ZAR 325 administratiekosten (vanaf 1 november 2018 ZAR 350). Tevens zal de boete van uw creditcard worden afgeschreven.

Huurovereenkomst:

Wanneer u de auto ophaalt dient u een huurovereenkomst te overtekenen. U geeft met het tekenen van dit contract aan akkoord te gaan met de voorwaarden van Avis. Leest u dus eerst deze voorwaarden goed door! Avis berekent per contract ZAR 85 administratiekosten (vanaf 1 november 2018 ZAR 90) indien de auto opgehaald wordt in Zuid-Afrika en NAD 165 indien de auto opgehaald wordt in Namibië die van uw creditcard worden afgeschreven.

In geval van schade:

Indien er tijdens de autohuur een ongeluk plaatsvindt bent u verplicht een politie rapport te laten opmaken. Ook dient u de verhuurder op de hoogte te stellen. Indien u geen politie rapport heeft laten opmaken wordt u aansprakelijk gesteld voor de schade. In uitzonderlijke situaties is de verhuurder gerechtigd om na een schadegeval u een vervangende huurauto te ontzeggen.

In geval van diefstal:

Indien er sprake is van diefstal dient er direct contact opgenomen te worden met de verhuurder en de politie.

Contract/voorwaarden:

De uitgebreide (verzekerings-)voorwaarden zijn op het verhuurstation beschikbaar. Vraagt u ernaar bij het in ontvangst nemen van uw auto. Alle rechten op verzekering vervallen indien de bestuurder heeft gehandeld in strijd met de in het huurcontract aangegeven voorwaarden zoals rijden onder invloed, zonder (deugdelijk) rijbewijs, etc.

Grensoverschrijding:

Het is toegestaan om met de huurauto vanuit Zuid-Afrika en Namibië de grens over te steken naar Botswana, Lesotho en Swaziland. U mag met de huurauto niet naar Mozambique, Zimbabwe, Angola, Zambia en Malawi. Wanneer u de grens passeert met een huurauto heeft u hiervoor toestemming nodig van AVIS. Hiervoor betaalt u een Cross Border Fee van ZAR/NAD 1.760,- (vanaf 1 november 2018 ZAR/NAD 1.900,-). Voor Lesotho en Swaziland bent u een Cross Border Fee verschuldigd van ZAR 500,- (vanaf 1 november 2018 ZAR 600,-).

Wanneer u de grens over gaat en de auto in een ander land achter wilt laten, gelden onderstaande One Way Cross Border Fees:
• Van Zuid-Afrika naar Swaziland & Lesotho ZAR 1.595,- (vanaf 1 november 2018 ZAR 1.700,-)
• Van Zuid-Afrika naar Botswana ZAR 3.630,- (vanaf 1 november 2018 ZAR 3.850,-)
• Van Zuid-Afrika naar Namibië ZAR 6.655,- (vanaf 1 november 2018 ZAR 6.700,-)
• Van Namibië naar Zuid-Afrika, Swaziland & Lesotho ZAR 8.250,- (vanaf 1 november 2018 ZAR 8.910,-)
• Van Namibië naar Botswana ZAR 7.150,- (vanaf 1 november 2018 ZAR 7.720,-)

Indien u voornemend bent de grenzen te overschrijden, dan dient u dit bij boeking kenbaar te maken.

Achterlatingskosten:

Het is mogelijk de auto in een andere plaats in te leveren dan waar hij is opgehaald. In de meeste gevallen geldt hiervoor een toeslag die u ter plaatse dient te betalen. De drop off kosten tussen Johannesburg en Durban & v.v. bedragen ZAR 869. In alle andere gevallen bedragen de drop off kosten binnen Zuid-Afrika ZAR 1177. Binnen Namibië zijn de drop off kosten op aanvraag.

Hieronder een overzicht van de meest voorkomende one way trajecten:
• Johannesburg-Kaapstad: ZAR 1177
• Johannesburg-Durban: ZAR 869
• Port Elizabeth-Kaapstad: ZAR 1177
• Kaapstad-Johannesburg: ZAR 1177
• Kaapstad-Port Elizabeth: ZAR 1177
• Durban-Johannesburg: ZAR 869

Bezorgkosten:

Het is eventueel ook mogelijk om de huurauto afgeleverd te krijgen bij uw hotel. Indien de afstand minder dan 25 kilometer bedraagt vanaf het verhuurstation, dan bedragen de bezorgkosten ZAR 462 (vanaf 1 november 2018 ZAR 500) tijdens kantooruren (ma t/m vr 08.00-17.00 uur) en ZAR 836 (vanaf 1 november 2018 ZAR 900) buiten kantooruren. Indien de afstand vanaf het verhuurstation meer dan 25 kilometer bedraagt, dan betaalt u per extra kilometer ZAR 14 (vanaf 1 november 2018 ZAR 15).

GPS navigatiesysteem:

Avis en Aeroglobe International / AfrikaPLUS bieden de mogelijkheid om een navigatiesysteem te reserveren.

Navigatiesystemen zijn verkrijgbaar bij alle Avis verhuurlocaties. Voor een GPS navigatiesysteem betaalt u per dag ca. ZAR 99. Met de borg staat u garant voor eventuele beschadigingen of diefstal van de telefoon of GPS.

Restricties

U mag met uw huurauto alleen op geasfalteerde en op erkende, goed onderhouden onverharde wegen rijden. Het is verboden om met de huurauto Angola, Malawi, Mozambique, Zambia en Zimbabwe in te rijden.

LET OP:

Reserveringen voor Avis worden aangenomen op basis van een autocategorie, bijvoorbeeld categorie A of M en niet op het autotype dat genoemd wordt zoals VW Polo Vivo of Chevrolet Spark. Deze autotypes worden als voorbeeld genoemd en het hoeft dus niet te betekenen dat u ook daadwerkelijk dit type ontvangt. Uiteraard ontvangt u een gelijkwaardige auto uit dezelfde categorie.

Alle belastingen, voorwaarden en prijzen zijn gepubliceerd zoals die bij op dit moment bij ons bekend zijn. Avis behoudt zich het recht voor, tarieven en voorwaarden zonder kennisgeving vooraf te wijzigen. U wordt daarom verzocht zich bij het verhuurstation op de hoogte te laten stellen van de laatste verhuurvoorwaarden. Alle genoemde bedragen in Zuid-Afrikaanse randen (ZAR) of Namibische dollars (NAD) zijn bedragen die ter plaatse dienen te worden voldaan.

Avis en het milieu:

Avis investeert in de toekomst en steunt diverse goede doelen voor het behoud van de natuur. Zij werken al jaren lang samen met het WNF (Wereld Natuur Fond) waarbij zij o.a. verschillende projecten steunen in Zuid- Afrika. Eén daarvan is de Peace Park Foundation. Middels 6 verschillende beschermde natuurgebieden (Peace Parks) trachten zij de natuurlijke flora en fauna te herstellen. Naast het WNF steunen zij ook diverse activiteiten en organisaties rondom mensenrechten. Zij bieden onder meer een bijdrage aan de ontwikkeling van vrouwen middels de Clarins Most Dynamisante Award. Hierbij stimuleren zij vrouwen uit diverse gemeenschappen zich te ontwikkelen en een voorbeeld uit te dragen naar de vrouwen in hun omgeving. Naast vrouwen richten zij zich ook op kinderen door het steunen en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen tussen de 14 en 25 jaar. Middels de Presidents Award of Youth Empowerment steunen zij mentoren die de kinderen helpen bij het verbeteren van hun toekomst.

Anderen bekeken ook:

8.0
De hoogtepunten Namibië & Botswana (24 dagen)
v.a. € 2786,00
Start:Windhoek
Eind:Windhoek
Aantal km:± 4200
Reisduur:24 dagen
Bekijk